ТОП НОВИНАТА

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Спасеният Адриан крие похитителите си - момчето със съмнителни обяснения на разпитите, извергите го плашили с осакатяване

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Спасеният Адриан крие похитителите си - момчето със съмнителни обяснения на разпитите, извергите го плашили с осакатяване
Автор: ПИК
Дата
Дата
49549
Коментари
12
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Спасеният Адриан крие похитителите си - момчето със съмнителни обяснения на разпитите, извергите го плашили с осакатяване

Спасеният след отвличане Адриан Златков не оказва никакво съдействие на разследващите при разпитите, потресени за криминалисти, които разкриха пред ПИК, че момчето дава умишлено объркани и съмнителни данни около похищението си. По думите им 25-годишният син на собственика на "Софавто" Тони Златков до момента не е дал нито една конкретна следа на службите, въпреки че е разпитан няколко пъти и от психолози, и от криминалисти. Експертите са категорични, че момчето е инструктирано подробно от похитителите си как да действа при разпитите, така че да не ги издаде. 

Адриан единствено се изпуснал, че е бил заплашван да внимава и се е спасил без наранявания и осакатявания, именно благодарение на обещанието си да мълчи, което до момента очевидно стриктно спазвал. "Не може да каже нито колко време е пътувал към мястото, където е държан, нито колко е пътувал на обратно в неделя, когато бе пуснат, за да ни даде някаква представа за местонахождението. Не казва и колко различни гласове е чул, за да ни насочи за числеността на бандата. На практика мълчи, давайки объркани обяснение", казват разследващите, които са с вързани ръце. 

Припомняме, че бащата на Адриан - Тони, също отказал съдействие на службите. Той преговарял самостоятелно с похитителите от страх да не наранят сина му. За да не рискува живота на момчето с по-остри действия, те били помолени от Златков да стоят настрана, като той сам си водел преговорите, криел информация и не искал съдействие от разследващите. Откупът предал, без визуален контакт с бандитите. Няколко пъти похитителите давали различни местоположения, постоянно сменяли координатите, за да са сигурни, че няма полицейска опашка. Едва след като видели, че е сам, му дали точното място, където да остави парите. Единствено той знае и какви пари са дадени в замяна на сина му. Близки до семейството обаче споделят, че първоначалната сума, която е поискана били 3 млн. лв.

След като синът му е спасен, Златков не искал повече да се забърква с полицията и да продължава да рискува живота на близките си, както и своя. Той също е отказал да дава показания и не искал и семейството му да бъде разпитвано повече.

Напиши коментар »
(12)
1
И кой му гарантира че кякъвто е послушко утре няма пак да го гушнат?
2
МИ ПРАВИЛНО МОМЧЕТО ЗНАЕ ЧЕ АКО КАЖЕ НЕЩО ВЕДНАГА ИЗТИЧА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО Е КАЗАЛО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ЧЕ МВР Е ТКЗС С БАНДИТИТЕ НА ЕДНА ПОСТА ИГРАЯТ ПРИМЕР ВИС СИК И ПРОЧИЕ !
3
Европейската комисия набелязва ПИК и „Блиц“ като разпространители на руска пропаганда
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Напълно естествено! Хората нямаме никакво доверие в институциите! Теч на инфо отвсякъде. Има и някаква малка вероятност да е оказал съдействие, но умишлено да се пуска и формация че отказват да дават показания.
6
Жив и здрав е ! Предполагам , че нито той , нито семейството му биха казали повече от това , което са казали до сега !
7
И точен адрес на похитителите да им даде, пак няма да ги хванат, защото все ще се намери, някой ''топ следовател'' да ги предупреди. Каквато държавата, такава и полицията.
8
Мисля, че това беше инсценирано "отвличане", поради което шикалкавенето на "отвлечения" е неизбежно - как да натопи "асистентите" ...
9
Написах го в самото начало
10
Твърде ,е, възможно ,всичко това да е една голяма ВРЪТКА.
11
В случай, че написаното е вярно, то търсете грешка и вина в полицията. Веднага е потърсено тяхното съдействие при отвличане на момчето. Нещо се е случило първия и втори ден, което е сринало доверието. Бащата не е полицай, но многогодишен опит на търговец, където психологията и познаването на човешката същност са част от успех в сделките. Усетил е нещо, което не е било както трябва. Разкарайте некадърниците, стига плакахте за заплати. Лошо впечатление прави, че хора занимавали се с предните случаи вече не работели в системата.
12
Има такъв стар номер-аверитите те "отвличат",тати брои парите,после делите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

- Как полицаят пие "средно кафе"?
- Нарежда три чашки една до друга и пие от средната.