Вход
София
Времето в София 22 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Съветник на Путин наля масло в огъня: Русофобска върхушка управлява България! Вие ни предадохте за "Южен поток"!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Съветник на Путин наля масло в огъня: Русофобска върхушка управлява България! Вие ни предадохте за "Южен поток"!

на 07.10.2017
4306
34
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Съветник на Путин наля масло в огъня: Русофобска върхушка управлява България! Вие ни предадохте за "Южен поток"!
Автор: ПИК
07.10.2017
34
4306

За да се разбере политиката на България, нашите отношения и нашите проблеми, трябва да разглеждаме ситуацията от две страни. От едната страна - културната, от гледна точка на общата религя и славянската принадлежност, ние сме много близки, приличаме си, разбираме се и отношенията са много добри. Но отношенията между държавите са съвсем друго нещо. Външната политика на България е ориентирана на Запад. А народът пази в паметта си любовта и уважението си към Русия... Няма по-близки за вас, българите, от руснаците. Който казва, че Русия е заплаха, той е основната заплаха за самата България. Това заяви пред "Ничия земя"  Александър Дугин, наричан "новият Распутин".

Путин размразява България

Путин размразява България

Москва и София са готови да реанимират енергийното...

на 09.08.2016

Дугин е човекът, който е "мозъкът" на руския президент, твърди западната преса. Противоречива и крайна фигура, Дугин има сериозно влияние върху политиката на Кремъл. Дугин е човек, който предизвиква крайни оценки, но никога безразличие. Политолог, писател, публицист, но и определян много често от опонентите си като "фашист", "краен руски националист, защитник на руските имперски интереси и антизападен диалог".

"Русия е далеч от възможностите си за намеса във вътрешните работи на други държави, още повече на приятелски или неутрални държави. Ние нито имаме възможност, нито имаме желание да ви се месим", допълва политологът.

"Руското ръководство е настроено позитивно спрямо българския народ и всяко изказване срещу Русия в България ние приемаме със съжаление", заяви Дугин.

Според него именно тази "русофобска върхушка" е блокирала руския проект "Южен поток". "Това е важен проект за нас в енергийно и политическо отношение. А България по време на преговорите зае деструктивна позиция. Не защото така диктуваше националният ви интерес, а отново под въздействието на русофобската колониална администрация. Това не беше въпрос на приятелски отношения, а на изгода. Ако има саботаж от страна на българското правителство, Русия трябва да отговори закономерно. Ако България не иска да участва при нашите условия, ние ще намерим друг начин да осъществим този проект", заявява Александър Дугин. 

 

 

Сподели:
свързани новини
Путин – „строителят” на дясна България Путин – „строителят” на дясна България
Преди 70 г. Иван Хаджийски пише: “Във всяко...
на 03.02.2017
В Русия: Путин обиди България с думи за произхода на славянската писменост В Русия: Путин обиди България с думи за произхода на славянската писменост
От правителството на България разкритикуваха думи на...
на 26.05.2017
Путин: Русия и България винаги са били свързвани от братска дружба Путин: Русия и България винаги са били свързвани от братска дружба
Президентите на България и Русия Румен Радев и Владимир...
на 04.08.2017
Напиши коментар »
(34)
1
То щото Расия хич не е българофобска нали ? Ай ша ва иба и б.л.я.д..о.в.е.т.е дивашки алкохолишки орди имперски /Акъл от алкохолици и колхозници не искаме
2
ПО ТОЧНО НА УПРАВЛЯВАТ АГЕНТИ НА МОСАД ...КАТО ЦЕЦО ЦИОНИСТА....
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Я си е.бава.йте пияната майка и окупаторски деградирали скотове -- колкото по-далече от вас, толкова по-добре за българския народ !
5
Бляд съшоль с ума...
6
В МАСКВА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ НИ ИМАТ ЗА ТЯХНА ГУБЕРНИЯ. НЕ МОГАТ ДА СВИКНАТ С ТОВА, ЧЕ СМЕ В НАТО И ЕС, В КЛУБА НА БОГАТИТЕ, КЪДЕТО ОТДАВНА ОЩЕ ОТ 1944 ГОД. ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕМ! КАК ИМ СЕ РАЗБЯГАХА СЪЮЗНИЦИТЕ ОТ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР? СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА! ДА СИ ДРУГАРУВАТ С КИМ, КАСТРО И МАДУРО.
7
Русофобска върхушка управлява България! Вие ни предадохте....АИДИ СА НИДЕЛКО ЗВЕЗДОЧКА И БАИБА ИВА А СЕ ДИГАТ У ВААЗДУХА И А ПРААТ ПОЛЕТ НАД КУКВИШЕТО ГНЕЗДО НАЧИ БАНКЯ !....НА БАЛОНЕ УТ ДЕСА !....ХА !....КОИ ВИКА ЧЕ РУСИЯ БИЛА ОСВОБУДИЛА БУЛГАРИЯ УТ ТУРЛЯЦИТЕ !....АМЕРИКА Е ОСОБУДИЛА БУЛГАРИЯ ШО Е ПУШТИЛА КРАВИТЕ А ТЕ ИЗЯЛИ СУЛТАНА....ПУСЛЕДНИЯ ...КОИ БИЛ КОТУ ТРЕВАТА....ЗЕЛЕН И НЕЕЖЕН И ХУМАНЕН !....А ?....РУСОФОБИЯТА Е СИФИЛИЗ !....ЛОША БОЛЕС !....НИКОИ НЕ ВИ КАРА А СТЕ РУСОФИЛИ....РУСИЯ НЕ И ТРЕАТ ДУНАФСКИ САПОЛИ ....ОНА СИ ИМА УКРИИНСКИ !....СА ВААПРОСА Е....С АМЕРИКА ИЛИ С ДЕДО УНКЕР ?....ШО ПУСРЕДАТА Е РЕЖЕПИ УТ ДИАРБАКАР !....НАЧИ ЕРДУГАН....КОИ Е РУСОФИЛ !....А ?....ГАНЧИК ПИТАИ ТИКВАТА ШО А ПРАИШ !.....
8
БСП СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЦЕНТРАЛА В МОСКВА. ТОВА СЕ ПОТВЪРЖДАВА ОТ ЕДНОВРЕМЕННОТО ДЕЙСТВИЕ НА ТУКАШНИТЕ ИЗЯВИ НА БСП И ОТ ИЗЯВИТЕ ОТ МОСКВА, КАКВАТО Е ПО ГОРЕИЗЛОЖЕНАТА.
9
Честит Рожден ден-на Владимир Владимирович Путин !Да е жив и здрав!Спасителя на Света!
10
НА СОРОСОИДИ НЕ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ! ТАКА ЧЕ ЗА СТРАНА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПАРТИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ СОРОС НЕ ОЧАКВАЙТЕ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ !
11
НИЕ САВЕЦКА USA НА ЧИС АНГЛ РУССКИИ ВИ КААЗВАМИ....НЕТЬ БУТАТ РУСИЯ ШО БОЛИТ ВАМ ГАЛАВОИ...НАЧИ ШЕИ ИМАТИ ПЕИН УУ ТИКВАТА !....ПОНИАЛИ ?...УНДЕРСТУДЕ ГАНЧИКИ ?....ДАИ СА БАЦО КА СА ЦАЛУФКА С ГЕЯ РИУТКА !....БУЛГАРИЯ Е СИЛА КУГА Е САМО С МОЗАКО СИ....И БЕЗ ПРОФ БОШКО !....И ЦАЧКА ....И ГЛАФЧО....ИИИ ЦЕЦО....И БОРИСОФ КОЯ МУИ УИРООЯ У КАРАКАТА !....И ЗВЕЗДОЧКА А ТУРИ ШИШЕ ВИСКИ ШО МОЕ И А ДОИДЕМИ У ПИГЕЗ !....ШЕИ ГУУЛЕМ ПРАЗНИК....А ?....ШЕИ ГУВОРИМЕ НА АГЛ....ИЛИ РУССКИИ....ИЛИ НА БУЛГАРСКИ....ЗНАИТЕ БУЛГАРСКИ А ПИГЕЗ ?....
12
Както винаги първите коментати са аранжирани от сайта.Когато отмине нагласата и стъкмистиката на мнения идват истинските постове.Вижда се, че народа е за връзки и добри отношения с Русия, но 'айдуците не.И накрая, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПУТИН, ЗА ДА ЗАПАЗИ ЧОВЕШКИЯ РОД ОТ соросоидните СВИНЕ.
13
Всяко предателство към Русия се наказва с национална катастрофа.Наам вървим и сега.Само подкупните шайковци се кефят.Да видим докога!
14
Дугин е новият Разпутин! И на визия го докарва! Всички знаем какво се е случило след Разпутин!
15
А не беше ли Путлер този който се изцепи че СЛАВЯНСКАТА азбука,отишла при тях от МАКЕДОНСКАТА земя?!?
16
бойко-разбойко
17
ВОЖДОВЕТЕ ИМ СТАЛИН И ЛЕНИН ИЗТРЕБИХА 30 МИЛИОНА РУСНАЦИ, УКРАЙНЦИ, БЪЛГАРИ И ДРУГИ ОТ НАРОДНОСТИТЕ НАСЕЛЯВАЩИ ИМПЕРИЯТА ИМ. НАТРЕСОХА НИ ПО БРАТСКИ СОЦИАЛИЗЪМ, ОЩЕ ПЛАЩАМЕ ЛЕЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ЗАРАЗА.СЕГА ВОЮВАТ С БРАТСКАТА ИМ УКРАЙНА, А ТРЪБИТЕ ИМ МИНАВАТ ПРЕЗ БРАТСКА, ЗА СЕГА ТУРЦИЯ? БРАТСКИ ИЗБИВАТ СИРИЙЦИТЕ.
18
Откъде го изкараха тоя напомпан с водка урод?
19
Всеки грамотен българин знае,че Южен поток беше спрян от Брюксел и че такова спиране на заробващия ни проект изобщо нямаше да има, ако херсонският еврейн Станишев, не заобиколи задължението си да представи този проект пред Европейската комисия, преди да се договаря с кремълските си господари. Този проект е абсурден за ЕС, още повече, че никога няма за се реализира, защото Русия скоро ще изчезне като държава
20
И комунягите казват, че москалия не била заплаха за България?! Я вижте какви ги е надрънкал тоя фиркания москал!
21
С РУСИЯ ИМА ДВА ВИДА ВЗАИМНИ ВРЪЗКИ -- СТАЛИНСКИ, КОИТО СА ПЛОД НА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПЕИСКИ , КОИТО СА ПЛОД НА ЧЕСТНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ. ПУТИН СЕ СТРЕМИ ---КЪМ ПРЪВИТЕ , КОИТО НЕ СА ИЗГОДНИ НА БЪЛГАРИЯ.
22
Да живее Путин.Долу ШАЙКАТА от булгаристан.Затвор и смърт на народните душмани.
23
Статията е за природен газ, а кранчето за газа се намира в Русия. Не видях в последните 20 години някой друг да има желание да продава газ на България. След по-малко от две години газа транзитиран през Украйна ще спре. Тогава какво ще правим в България.....
24
A дано този рожден на Путлер му е последен....като президент разбира се ,а Дугин и останалите фашисти,които го съветват ще гледаме на открит процес по телевизията след няколко години.
25
Първо предадохме нашия интерес. Ако имаше юп нека ес или ек да ни спре фондовете... Ще стоят на студено. Нека турция да посегне на България, първо Русия щеше да им скочи после и ЕС защото ще соят на студено, щяхме да сме защитени от всички. А сега сме абсолютно сами и никой няма нужда от нашата територия, т. Е правото на силния, демек турция. Благодарете на герб и лично на бб за това че част от България ще бъде отцепена като за начало.. После софия
26
жив и здрав здрав разум за президента на Русия Владимир Владимирович Путин не е на България президент а ,,приятел,,
27
много си е добре Путин ама ,,съветниците,, ,,масони ли са,,
28
Боже колко промити мозъци,боже ! България ще се оправи и когато последният роден и живял при социализма си отиде от този свят ! И това време другари е близо.Младите 20-30 годишни хора изобщо не ги вълнува Русия ,дори като туристическа дестинация .Русия може да споменат по повод 3-ти март ,или например да се избазикат с новия Тайга фон ,Лада Кранта ,т,е, за нещо, което е "СДЕЛАНО "Затова ,че спокойно другари тази дружба от векове ще отиде в забвение от само себе си!
29
Русия не е заплаха. Като изключим, че е против Съединението и насъсква Сърбия да ни нападне, като подло изтегля офицерите си от Българската армия. И като изключим, че на 19.10.1915 г. Русия обявява война на България и воюва срещу нас при битката за Тутракан. И като изключим изготвеното официално становище на Коминтерна в Москва през 1934 г., което признава съществуването на македонска нация. (През есента на 1944 г. българите в Пиринския край и Вардарска Македония са подложени на нечувани репресии и гонения с цел да бъдат приобщени към признатата от Москва „македонска нация“.) И като изключим, че на 05.09.1944 г. Русия обявява война на България, окупира ни, ограбва държавния архив, ограбва трезора на БНБ, като го натоварва на 8 вагона за Москва и установява колхозно-болшевишка форма на управление. Иначе Русия не е заплаха.
30
В БГ управлява ЦРУ и Мосад.Ако Русия иска нещата и отношенията да се оправят трябва да се бори с тях, а не да говори против България.Българите сме добре настроени към руснаците, но ако Русия искаше да помогне можеше поне да създаде програми за лесно намиране на работа и условия за емиграция там, безплатно образование и възможности за кариера в Русия, кулрурен обмен, програми като Work and Travel, да улесни търговията на ниво малък човек, а не само за олигрси.Тогава обикновения българин щеше да разбере, че Русия не ни е изоставила.А сега Бойко се навежда на Меркел, а последиците са за целия български народ, а Русия казва "ние не ви се месим".
31
честит рожден ден гн путин господ здраве да ви дава да има мир по земята да няма воини крьв и сьлзи
32
Руската кочина все ще си бъде страната на посредствеността, мързела и алкохолизма.
33
...са ни македонците , но вие успяхте да ги отдалечите , и даже "нация" и "език" им сътворихте ! И на Тоя няма ли кой да му обясни , че" фобия" значи страх , а не омраза ! Аман от Дебили!
34
...избра Европейско развитие , а Русия ...азиатско! В Сев.Корея си избраха самодержавец , в Китай също , а сега и в Кремъл се присъедини към азиатските нрави! Ако Русия е искала да си търси пазар за газта , все едно е било на кого ще го продава , дали Турция , дали България! Явно имперските амбиции са били делеч повече от икономически! А на тоя "мозък" грам не вярвам!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Не знаете от къде да започнете ремонта? Купете пастели или текст маркери на детенцето си! Ако нямате дете, се опитайте да стоплите консерва, без да я отваряте предварително!

няма нови новини
Днес: 227
hot
най-четени новини в момента
сега
3107
четат ПИК
сега
четат тази новина
ОТ МИНАЛО КЪМ БЪДЕЩЕ! Вижте защо Бог наказа Русия (СНИМКИ)
x