Вход
София
Времето в София 21 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Боян Чуков се отрече от БСП! Ето какво каза експертът за скандала "Борисов - Йончева", думите на Доган и игрите на Ердоган (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Боян Чуков се отрече от БСП! Ето какво каза експертът за скандала "Борисов - Йончева", думите на Доган и игрите на Ердоган (ОБНОВЕНА)

на 17.03.2017
8563
35
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Боян Чуков се отрече от БСП! Ето какво каза експертът за скандала "Борисов - Йончева", думите на Доган и игрите на Ердоган (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
17.03.2017
35
8563

Дебне ли война Европа, какви опасности крие за стария континент Ердоган, каква е ролята на Русия в сегашната нажежена ситуация, какво следва след референдума в Турция през април, защо Доган написа обръщение към нацията и какво казва с него точно преди изборите?

Арабистът Владимир Чуков: „Ислямска държава“ извървя своя път

Арабистът Владимир Чуков: „Ислямска държава“ извървя своя път

Нееднократно сме говорили за появата на терористичната...

на 02.01.2017

Отговор на всички тези и още парливи въпроси дава експертът по национална сигурност Боян Чуков.

Отдавна има косвени призначи, че България е застрашена от „дружелюбните” прегръдки на нашите съседи в Анакара. Но това градира от години – ние позволихме да се стигне до този момент. Някой може ли да каже например защо регистрирахме партия ДОСТ? Не беше ли ясно, че зад нея стои турската дръжава, пита Чуков.

Още докато Местан беше председател на ДПС имаше признаци на сближаване с Турция. Когато и Доган разбра на това, започна драмата с укриването в посолството. Често пъти лично Местан отваряше вратите на българските институции пред турския посланик у нас. Никой обаче не реагираше, категоричен е Чуков. 

Работил съм в разузнаването, знам как действат службите. Първо се разглежда профилът на човека и се гледат неговите слабости, в зависимост от които се изгражда даден подход. Ето какво се случи при Местан - той почувства заплаха и се скри в турското посолство, вместо да потърси закрила в нашите институции, обясни експертът. 

Предишният посланик - преди Гьокче, не успя да изпълни ангажиментите си и да ви припомня къде беше изпратен за посланик - в Афганистан, напомни Чуков. 

Според мен обаче Гьокче не би трябвало да се обвинява в намеса в нашите политики. Въпросът е доколко българската държава му позволява това. 

Защо извикахме едва сега посланичката ни в Анкара - това е след дъжд качулка, категоричен е Чуков.

Сега идвам от Кърджали, хората там са притеснени, защото ДОСТ води агресивна кампания. Там се налива огромен финансов ресурс - спомняте си скандала с раздаването на пакетчета. ДОСТ е пуснала и една версия в Кърджали - че се бори само срещу номенклатурата на ДПС, която злоупотребява с бедните избиратели.

БСП вече не е моята партия, не крия, че моите виждания драстично се разминават с политиките на "Позитано" 20. Не мисля, че реакциите им по отношения на външната политика са навременни и точни, призна Боян Чуков.

Не мога да си позволя да правя никакви коментари относно скандала с това дали държавата е плащала милиони за репортажите на Елена Йончева. Да, в този период съм бил в администрацията, но това е строго класифицирана информация, която не мога да коментирам. Това не може да бъде тема за дебат в този момент, категоричен е Чуков.

Ердоган можеше да изчака да минат изборите в Холандия и тогава да отиде да агитира. Но той не го направи и какво стана - избирателната активност се вдигна до 80%, обясни Чуков. Ако Ердоган пусне в момента бежанците - Марин Льо Пен във Франция по същия начин ще вдигне доверието, обясни експертът.

В критични моменти, Ахмед Доган вдига жълт картон, светва червена лампа пред обществото. Все пак, той е философ - предпочитам неговия език пред този на Местан или неговата помощничка. 

ДПС дълги години участваше във властта. Разбира се, че коментарът на Борисов, че Доган с думите си намеква за широка коалиция с БСП, има смисъл в настоящия контекст. Но все пак, нека не забравяме в каква сложна обстановка сме. Мисля, че всички партии могат да се обединят около националния интерес, убеден е Чуков. 

Война няма да има в този смисъл, който си представяме. Но това не изключва въоръжени сблъсъци на Балканите - виждате какво се случва в Косово, в Македония. Ние като съседи трябва да имаме някакъв ресурс, смята Чуков.

Защо рубладжиите трябва да сменят грантаджиите? Те могат да съжителстват. А къде отива България в тази схема? Това зависи от народа как ще гласува на изборите, отговори експертът по сигурността.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
Плюха наште продажни, управляващи по Русия, не я споменават с благодарност като Освободител на 3-ти март, сега осиротели, беззащитни идва ред да слагаме чалмите...
2
ТИКВАТА ще се опита да се коалира с ДОСТ, защото самият той е мекере на султан Ердоган. И тогава ГРОБарите ще заГРОБят България! Да ударим в десетката НАЦИОНАЛНИТЕ предатели, агенти на Ердоган - ТИКВЕНИТЕ аги!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Пиклювци, и вие сте педераси
5
ЕРДОГАН винаги е наричал предателя БОКО ТИКВАТА от ГЕРБ "МОЙ БРАТ". БОКО от ГЕРБ е ТУРСКО МЕКЕРЕ
6
АБСОЛЮТНИ ДИВАЦИ И ГАЛФОНИ....БОЙКО ГРАДИ......N:11
7
Сланиножва отдавна направи мuнеm на Чалмата като Момата!
8
ТИКВАТА има за цел да превърне България в Турска провинция с подкрепата на ДОСТ. Султан Ердоган и Тиквоний са братя и любими един на друг!
9
Толкова претенциозно заглавие, а то.... Нещо, което да не го знае всеки грамотен човек в България????
10
Моментално въвеждане на Швейцарската система за самоотбрана, защото самолетите им няма да ни позволят мобилизация. Запасен да не остане без оръжие и муниции!!!
11
ГЕРБ отдавна предават българските национални интереси на други държави. В бъдещия парламент могат да направят коалиция единствено с ДОСТ.
12
Не стига,че Чуков овърта ами и коментаторите са същите,и след изборите щеим вържем по една червена връзка за да се познаваме от далече....?????
13
Трябват ни националисти на власт и проблема е решен
14
братя и сестри . И то е да не се допусне БСП / БКП, ДПС=,ДС / да спечелят изборите и върнат държавата с години назад. За това следващата седмица да им кажем едно голямо НЕ.?Бог да пази България.
15
Искат да ви намажат Доган с мед, че като го преглътнете по-леко, кога се огледате - и у нас , като в Македония. ДПС и Доган никога няма да се откажат от исканията за отделни, колективни права на мюсюлманите в България, пътьом кръщавайки ги всички "турци", а в цял свят това е довеждало до едно - автономия и отделяне. ДПС години наред води предизборни кампании на турски, във всичките им общински администрации се говори на турски, когато управляват на турски се говори и в министерствата и агенциите, Доган не веднъж е унижавал българската държава и институции. ДПС години наред разпределяше порциите благодарение на гласове от автобуси и секции в Турция. Те разчитат на това, че бързо забравяте.Сега ДОСТ е обявен във всички смъртни грехове, а не прави нищо по-различно от тях - и помислите им са еднакви, само ви заблуждават.
16
Има ли поне една държава в руската орбита, на която да не са й отнети територии? Помислете хубаво - автономии, автономни републики, непризнати държави, замразени конфликти навсякъде, за съжаление и воини. Стандартът на живот е нисък и в застой, с малки изключения, там където има нефт. Продължителността на живота също е по-ниска от нашата. За пътувания, свободен бизнес, граждански права - забрави.
17
абе кой беше тоя чуков, Чуколов или друг кретен
18
За в бъдеще турчин няма да остане в България. Запомнете добре това!
19
Не вярвам на "специалисти по сигурността" от ДС. Налива вода в мелницата на БСП.
20
Вземете пример от Холандия, 80% на избори. Да, ама за 150 депутата на 17 милионно население. А ние избираме 240 хрантутници на няма 6 милиона. Ако и ние избирахме толкова депутати и при такава активност, нито един ефенди и циганин няма да припарят до Парламента.
21
Определено следизборно послание за нова тройна проруска коалиция. Едва ли Доган ще ни защити от турския султанат при съществуващия руско-турски антиевропейски съюз. Не случайно Слави Бинев отиде там – за свръзка. Тях червеното знаме роди ги и патриотизмът обедини ги! Обединени мафиоти ни се продават за патриоти. Гнус!
22
15 Април 2003 pa.per.stan.dart.news.com Е.л.ен.а. Й.он.чева прави 24 филма за Б.Н.Т СОФИЯ. Е.ле.на. Й.о.нч.ева ще направи 24 филма за една година, които Б.Н.Т ще излъчи. Това е записано в договора й, обяви шефът на държавната телевизия Кир.ил Го.цев. Той уточни, че топ-журналистката не е на щат на "С.ан С.те.фано" и не знае кога ще се върне от Ир.ак. Б..Н..Т.. е пла.тила само заст.рахов.ката на сателитния тел.ефон и на кам.ер.ата, които са й дадени. Няма утвърден списък на темите за док.умен.талните ф.илми, които .Й.о.н.ч.е.в.а ще изработи. Ръководството на медията ще предложи на пр.ез.иде.нт.а .Г.е.ор.ги .П.ъ.р.ва.н.о.в да награди репор.терката с държавен орден. Антоанета Петева
23
Братя българи, оставете деленото на комунисти и на „праведни” ами всички на избори ако не искате да учите турски, циганите да имат само права, без задължения и да им плащате тока, водата, транспорта и да ви крадат. Организирайте се така както са се организирали и мобилизирали опълченците на Шипка. От Турция имат намерения да дойдат на талази избиратели, които да определят правилата на живота у нас, да ви накарат да се молите на алаха и жените да носят бурки. Вижте какво става в Македония, в която македонците разделени само на две партии са на път да допуснат обединените албански партии постепенно да превземат страната им. А у нас сме разделени на над 20 партии, чиято основна цел е да се доберат до властта, за да се облагодетелстват техните членове на гърба на обикновените граждани.
24
Отдавна подозирах,че Чуков не е читав човек. Сега вече съм сигурен в това. Халал да е такъв кадър на ГЕРБ!
25
Ако т.н. патриоти се съюзят с БСП и ДПС уж тайно подкрепи БСП то това ще бъде "промяната" на Корни за завоюване на властта следват излизане от НАТО и Е.С и Е В Р А З И Я ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !?
26
Страшно си тъп
27
Може и да се е отказал от БСП, но от КГБ не се е отказал. Аре чупката измамник! читател
28
Може и да се е отказал от БСП, но от КГБ не се е отказал. Аре чупката измамник! читател
29
Да видим какви са били при вас тези комунисти/социалисти, които са имали за цел да опустошат държавата: Ц.Цачева беше председател на 43-то НС, Велчев – зам.председател на ПГ на ГЕРБ, чийто председател беше Ц.Цветанов – също свидна рожба на БКП. Менда пък беше шеф на Икономическата комисия на 43-то НС. Да са опропастили България – не са, а кръволоци и убийци също не са. Ами унуката на бившия партизанин от отряд "Чавдар" и дъщеря на червен партиен велможа - Лили Павлова ? Сигурен ли си, че тя не държи у дома си пищов парабел и някоя и друга бомба "бухалка" или одринка? Ама както виждаш не ти е направила атентат, а ти оправяше магистралите и санирането на панелките. ТОГАВА ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ ПЛЯМПАШ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ И ПЛАШИШ ЕЛЕКТОРАТА СЪС СОЦИАЛИСТИТЕ? ДА СА ВЗЕМАЛИ ЗА 1 Г. 21 МЛРД.ЛВ ЗАЕМ – НЕ СА; ВИЕ С В.ГОРАНОВ ГО ИЗТЕГЛИХТЕ.
30
БСП вече не е моята партия, не крия, че моите виждания драстично се разминават с политиките на "Позитано" 20. Не мисля, че реакциите им по отношениe на външната политика са навременни и точни, призна Боян Чуков.......
31
А ние останалите сме платени соросоиди. Айде бе! А стига сте лъгали. Кажете поне една истина. Щом Чуков е изказал мнение не в подкрепа на БСП значи се е продал, така ли?
32
Ами гради, защото от строителство най- мното се краде, бе глупак...окрадоха чрез фирмите около Герб милиони..най- тлъстите обществени поръчки са за строителство, затова сме на първо място по купция в Европа! Що за неук и наивен народ!
33
Крайно време е веднага след изборите депута тите от новия парламент да гласуват поправ ки в изборното законодателство които да гла сят така.Български граждани с двойно гражданство независимо къде живеят нямат право да бъдат избирани или да избират на парламентарни местни или президентски избо ри.еския живот на БЪЛГАРИЯТака ще се пресече влиянието на други държави във политическия живот на БЪЛГАРИЯ
34
Да изчукаме Чуков в ченгесарския анал.
35
Чуков Ченгето, Марков Лицевата Опора, Димитър Курвокян и Райдовски Содомията са щатни пидали и ушеви на ,,Афера,, и им плащам да храчат и серат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Съдията:
- Защо сте пребили приятеля си? Да не би да сте употребили алкохол?
- Не. Ядох вафла трепач.

няма нови новини
Днес: 259
hot
най-четени новини в момента
сега
2035
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов за избягалия затворник към МВР-шефа: Хванахте ли го? Радев: Гониме го...
x
МИСТЕРИЯ! Странни звуци от земята плашат наред
x