ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Ад в София - разширяват зелена и синя зона! Ето какво установи медията ни и къде ще плащаме

ПИК TV

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Ад в София - разширяват зелена и синя зона! Ето какво установи медията ни и къде ще плащаме

48246
на 08.08.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Ад в София - разширяват зелена и синя зона! Ето какво установи медията ни и къде ще плащаме
Автор:   ПИК

Според последното решение на столичния кмет Йорданка Фандъкова, разширяването на зелена и синя зона в София ще облекчи трафика и паркирането в центъра, но няма да има увеличение на мобилните екипи. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Екипът на ПИК TV направи проверка за разриширяването на зоните за паркиране, като една от новите улици, която вече е с разчертана маркировка е "Иван Асен", която не попада съвсем в идеалния център, но пък само след няколко месеца ще бъде платена за паркиране. 

Пред камерата на ПИК TV живущите в района заявиха, че това е поредният начин да се взимат пари от хората, без да се прави нещо за подобряване на инфраструктурата. "Пари може да прибират от паркиране, но улиците на могат да оправят, непрекъснато ремонтираме колите си, тук е като за офроуд", заяви гневен граджанин.  

Според думите на столичния кмет обаче се инвестира в градския транспорт и в това да се облекчи натовареността на тези райони, като целта е да се живее в една по-добра градка среда. 

Вижте още по темата в репортажа на Нели Пенкова и оператора Петър Георгиев:

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК