ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Волен зове за мир в парламента: Нека се успокоим, няма нужда от инфаркти! Лидерът на "Атака" клъвна БСП: Бяхте в коалиция със сина на партньора на истинския Хитлер

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Волен зове за мир в парламента: Нека се успокоим, няма нужда от инфаркти! Лидерът на "Атака" клъвна БСП: Бяхте в коалиция със сина на партньора на истинския Хитлер
Автор: ПИК
Дата
Дата
44210
Коментари
33
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Волен зове за мир в парламента: Нека се успокоим, няма нужда от инфаркти! Лидерът на "Атака" клъвна БСП: Бяхте в коалиция със сина на партньора на истинския Хитлер

Нека се успокоим, няма нужда от инфаркти, от тази превъзбуденост, с която започна заседанието. За това призова от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след като соцлидерката Корнелия Нинова и Антон Тодоров от ГЕРБ си размениха остри реплики, довели до напускането на БСП от залата. 

Върнахме се на дискусиите от 90-те години за комунисти-антикомунисти,  а сега сме 2017 г. Нека прекратим това, да покажем, че сме зрели политици. Разбирам обидата на БСП, разбирам и Антон Тодоров, който се занимава с разобличаването на престъпленията. Престъпления винаги е имало, коментира Сидеров.

Още със създаването на партия "Атака", ни показаха като нацисти, хитлеристи, граф Дракула. Същото шоу се правеше, както сега се манипулира общественото мнение. Съдих аз шоуто, но ефектът беше постигнат и вотът беше ударен. Аз уважавам амбициите на г-жа Нинова, която е била назначена от Иван Костов през 1997 г. Тогава бях основен и силен критик на Иван Костов и продължавам да бъда, защото той съсипа индустрията на България. Не знам как се е реализирала Нинова тогава, но реализацията на Техноимпекс е нула, нищо не остана от него. Сега се напада лидерът на Обединени патриоти и се иска да бъде посочено, че ГЕРБ са взели некоректни партньори, но видяхте, че правителството започва със силни стъпки, видяхте вицепремиера Валери Симеонов, който нито е нацист, нито е поклонник, аз го познавам добре от ученическите години, отсече Сидеров.

Едно издание е направило провокация, такива срещу мен са правени стотици пъти. Вие видяхте, че в това правителство започна истинска работа и затова го атакувате. Видяхте, че веднага се направиха мерки в туризма, мерки за ин витро процедурите. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, той иска да свърши нещо и има качествата. И ако го нападате, че е казал нещо на вестник, който не го е предал коректно, това значи, че търсите втория начин за критика - искате да изкарате някой нацист, при условие, че знаете много добре, че не е такъв, отсече Сидеров. 

Вие със сина на партньора на истинския Хитлер сте били във властта, обърна се Сидеров към БСП, които бяха в коалиция с НДСВ на Симеон Сакскобургготски. 

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Луд екшън в парламента! Антон Тодоров изригна: Корнелия пее арията на позора! Тя отдавна трябваше да бъде на място хладно, на място тъмно! БСП се изнесе от залата
Часовник
09:45
Корнелия Нинова пее арията на позора. Това обяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров след тирада на лидерката на социалистите срещу правителството на Бойко Борисов. ...
Напиши коментар »
(33)
2
Браво, бе Волене. Не се бях сетил, ама си е баш така.
3
ЦУПТА ПАК ЛИ СИ ПОСТ МАЯСИЛ ХВАНА НА КОМПА ИСКАРА ЛИ ЗА БАНИЧКА ИДИОТ ПЪЛЕН АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ИНВАЛИД?
4
довчера куткудякаше навсякъде,а сега много спокоен стана като седна на софрата.
5
Бг-то иска да види Злото най-накрая щото много се напати.
6
По-добра съм от Янка Янева, защото и гълтам.
7
Винаги съм се питал, каква е разликата между нацист и комунист, някой може ли да ми каже??? Защото и при едните и при другите, човешкия живот не струва нищо, щом са избивали и едните и другите, милиони хора в лагерите на смъртта белене, бухенвал и гулаг!
8
3....777....НА МАИКЯТИ У ЦЕНТАРО НА ПУДКАТА СМЕ НИЕ ЦУПТА GFR !....
9
истерията на лъжата не може да е напрекъсната. Ще си намери и тя майстора ! Защо е режила, че като се пени и зъби ще постигне нещо ? Изборите и го показаха, но тя нали е мъж ..... Колкото и да се напъват и държат просташки, няма да успеят. Може само да се пържат в собствената си мас, а последнята я имат достатъчно. Какво е казал Симеонов, как е сниман някой преди 10 и по-вече години , остова за да се използва . Но какво се случва днес и сега - " с няколко ченгете мислихме как да измъчваме нечии дядовци "( по памет) - това е по-страшно и това трябва да е за село както иска Сашко Симов. Защо цяла партия може да преживее катарзис, а човек да не може и то след 10 и по-вече години. Защото българина е кофти човек !
10
Комунягите издишат. Сашко Симов отново е в абстиненция. Определени евреи в БСП ликуват.
11
А пък "демократите", въобще капитализмът, е избил много пъти повече хора от нацистите и комунистите, взети заедно. Само 100 МИЛИОНА индианци са избити от бащите на най-демократическата държава в света. С това са започнали, а до сега сигурно са удвоили бройката. Да не казвам двете световни войни кой ги започна и кой беше причина за стотината милиона жертви, кой беше причина, кой създаде Хитлер, и какво целеше с това. Да не говорим колко войни разпалиха от ВСВ до сега и колко милиона жертви има от тях. Колко милиони измират от глад заради същите "демократи" всяка година. А пък знаете ли къде са открити първите концентрационни лагери? Вярно, в САЩ. Да не би да си мислите, че нацистите и комунистите са измислили и приложили нещо нова, което преди тях не е било прилагано? Хайде стига с тези клишета, че само се излагате колко сте неграмонти и неспособни да мислите.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
този ,който наричаше бб ,,к '' сега в коалиция с него,срам няма
14
А синът на директора на концлагера Белене, сега е дапутат от БСП и се нарича Тома Томов (агент на Първо главно управление на ДС от 1970 г. под псевдонима „ТОДОРОВ”.) И ето какво мисли Крум Зарков за жертвите на комунизма - "Закъснях за предаването, защото с едни ченгета от ДС се чудехме как да измъчваме нечий дядо"
15
Чета коментариите , следя от време на време и международните новини, и все повече ми се набива мисълта , че ще има трета световна! Дано да не е последна!!!
16
Избитите индианци не бяха към 1 милиард!
17
Избитите индианци не бяха ли към 1 милиард!
18
ТИ ПЪК НАЙ-МАЛКО ПРАВО ИМАШ ДА КРИТИКУВАШ И ТО БСП,ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН БСП Е СТАБИЛНА ИМА СИ БЕТОННИ 1МЛН ИЗБИРАТЕЛИ И СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И ЧАСТ ОТ ГЕРБ МИНАХА КЪМ БСП СКОРО ,,ПАТРИОТИТЕ'' СА НА БУНИЩЕТО,А БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПАДИШАХ ГЛАВОЗАМАЯХТЕ СЕ СЛЕЗ МЕЖДУ НАРОДА ДА ЧУЕШ ЛЮТИТЕ КЛЕТВИ КЪМ ВАС
19
Докато не се сложи край на тази комунистическа зараза, няма да има благоденствие за България . И още 100 години да минат , такива си остават . Няма и не може да има промяна в тях. Дано правителството да работи разумно и упорито и да успее, въпреки истеричните изблици на провалилите се за пореден път на изборите властолюбци .
20
Другарката Решеникова да не плюе запенена все едно, че е напушена с нещо, ами да отвори уста и да каже нещо за Техноимпекс. И разни други работи.Ако не иска, да си гледа компартията и да си обучава новите попълнения, че като ги слуша човек свят му се завива. Иначе, милионерка и милионерите около нея да се "грижат " за бедния си електорат - приказки от 1001 нощ и цинизъм.
21
БСП малко прекаляват
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
BRAVO VOLEN E NAY "VELIK" SEGA HARESA LI VI BE PIK?
24
Доживяхме един истерик, неврастеник и хулиган да ни поучава и призовава към успокояване. Безсрамник, предател на наивниците, които му вярваха!
25
Трайте , че тъкмо се докопахме до трапезата.
26
Казват че са между 50 и 100 милиона, но кой ти е броил, важното е да се трепят. Трепали са ги по различни начини, включително и със заразни болести. Ако тогава имаха атомни бомби и напалм, щеше да им е по-лесно и да им отнеме по-малко време. Давали са им одеяла, заразени със смъртоносни заразни болести, уж че са се грижили за тях. И сега продължават да се "грижат" по същия начин за хората по света. От тогава е израза: "Окончателно решаване на въпроса с индианците". За първи път този израз не е употребяван от нацистите, а от "демократите" - бащите на най-демократическата държава във Вселената. А да допълня само, че средната продължителност на живота в Индия по време на колониалното господство на другата най-демократична държава, е била 27 години. Тогава колко са измрели, може само да се гадае. Ама то да беше само Индия, ами то и Китай, 85% от населението на Земята е било под колониално господство. То и сега е толкова, само че начините са други - по-демократични. Ама може да започнете да се ограмотявате например с романа "Жерминал" на Зола, защото е "по-лек", а пък след това можете да преминете към по-специализирана литература, за да разберете, че капитализмът е най.престъпния строй, унищожил най-много хора по света.
27
Волен Сидеров посещаваше Куба,за да се лекува от наркозависимост,прерастнала в безконтролно пиянство.И Марадона се лекуваше,но резултата е единствено деградация на самоличността .
28
МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКАТА МАФИЯ С ГЛАВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ БОКО РАПОНА нещата са ясни! ИМА ДАЛАВЕРКА И ЗА бОЛЕН лИДЕРОФ. Сигурен съм че патрЕтите ще се окажат най-корумпираните сателити на боко рапона (СИК, Пашата и т.н.) но все пак да не забравяме как се налапаха Манго Костоваците!!!
29
Този лицемер и фурнаджийска лопата Сидеров, който измами собствените си избиратели, сега се пъчи от парламентарната трибуна и се чуди как да угоди на Бойко. А е "забравил" как крещеше по улиците , че Борисов бил к..ва, герберите били крадци, мутри, разбойници. Сидеров не е по-различен от онзи блюдолизец Антон Тодоров, който плюеще по Борисов и обяви него, Цветанов и другите за шайка бандити. А после плю на собственото си лице и стана депутат от ГЕРБ. Кога ли народът ще разбере, че този парламент, с малки изключения, е съставен от такива като Сидеров и Тодоров, и че трябва да ги измете от там, иначе ще довършат България!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Жалко, че в парламента ги няма психодесните кретени...да се сбият с психолевите кретени....пу да му се не види! Такова яко шоу щеше да е... :)
32
Какво го чакаше Борисов, ако не беше подал оставка на 14.11.16 – същото, което правиха през 2013 г. Дело на =Ста=ни=шев, ченгетата и русофилите бяха протестите през февруари 2013 г. против Б. Борисов в 27 града едновременно. Тяхно дело бяха: - Самозапалванията на хора през 3 дни - Пламен Горанов, Траян Маречков, Венцислав Василев....... - Анонимния сигнал срещу Цветанов за незаконно подслушване.......- Сеенето на бюлетини в Костинброд и нарушаването на Конституцията в деня за размисъл........- Предложението за Пе=ев=ски – а как се заканваше той на Цветанов от парламентарната трибуна........- Контрапротестите.......-Тефтерчетата на Златанов...... - =Ви=за =Нед=ялко=ва и =Анд=рей =Рай=чев казаха в изборната нощ 12.05.13, че Цветанов ще бъде арестуван в седмицата след изборите.
33
Снимки с имената на осъдените крадци + окрадените вещи + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В Равно поле хванатите крадци-тарикати, из цяло село усилено лъжат, че са набедени от окрадените............. Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува. Ако се поставят на табла със снимки, кражбите ще се сведат до минимум и ще да бъде за урок на всички други, решили да крадат. Благодарим на полицаите от МВР Ел. Пелин, които са хванали крадците обрали 2 къщи в края февр. 2017 г.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари