ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горанов с безпрецедентно решение - вижте какво ще подпише като финансов министър

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горанов с безпрецедентно решение - вижте какво ще подпише като финансов министър
Автор: ПИК
Дата
Дата
43065
Коментари
13
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горанов с безпрецедентно решение - вижте какво ще подпише като финансов министър

Владислав Горанов изненада журналистите в Министерски съвет, където беше и екип на ПИК TV. Повод за изявлението му стана решението на правителството ин витро процедурите да станат безлимитни.

"Не е типично за финансов министър, но ще го кажа - ще осигурим толкова пари, колкото трябва", заяви с лека усмивка вицепремиерът. Именно той трябва да разпише тези средства от бюджета. И за първи път ще го направи без изрично да е записано колко точно пари ще бъдат отделени.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бойко Борисов: Гласувахме безлимитно осигуряване на ин витро процедури
Часовник
11:17
Гласувахме безлимитно осигуряване на ин витро процедури, колкото преценят лекарите. Това заяви премиерът Бойко Борисов. Д-р Стаменов, който от години работи в областта на асистираната репродукция,...
Напиши коментар »
(13)
1
Решението е популистко на 100%. С нищо няма да помогне за излизане от демографската криза. Жена, която не е забременяла от първия, втория и третия опит (досега безплатни), кой знае дали ще забременее и със следващите. Не ставайте спонсори на нездравословен начин на живот на младите. А след ин витро процедурите и хормоналното лечение - още повече. ИМА ПРИЧИНИ ЗА РЕПРОДУКТИВНИТЕ ПРОБЛЕМИ, но за тях никой не говори. Преди време Вие заявихте: ЕФЕКТИВНОСТТА НА РАЗХОДИТЕ ТРЯБВА ДА Е ЦЕЛ НА ВСЕКИ МИНИСТЪР. Ще чакаме резултатите и информация в чий джоб отиват тези пари.
2
на КУРнелиния а? Ще борите демографската криза. Е така само ще пилеете пари.
3
Българките ще раждат, ако има условия, ако има работа, добри заплати, сигурност, бъсеще... Все неща, които правителстното краде и отнема на нормалните българи. Борете се с корупцията! Съживете икономиката! Стига глупости и евтин популизъм!
4
Оялите се гниди не искат и да знаят за всеобщата бедност ! Важното е те да са добре и да им работим за едното оцеляване.Това не е живот,а преживяване.На говедото това му нужно-ядене и сране,мечти за друго забрави.
5
Ето, че отново сме за смях на цял свят, а може би на цялата Вселена!!! Никога, никой няма да разбере, що за скотски народ живее в тази територия, н аречена БУЛГАРИСТАН!!! Цените супер-европейски, а заплатите по-ниски от страните в третия, пардон петия свят!!! Всичко живо се тюхка в нета, а по улиците само щастливо бъркащи по кофите хора и кокошки!!! Невижданата тъпотия ще продължи, докато не избяга и последния работоспособен човек от коптора, наречен образно АБСУРДИСТАН!!!!
6
За сетен път се уверявам, че вие, от пик, сте за освидетелстване, щом написаното от мен-“Браво на пик”-се счита за “нецензурно съдържание”?!
7
да горанчо,не ти шефа трябваше да го каже ама нейсе,лошото е,че както и при санирането лъха та вони на безконтролност,бебета хубаво ама като нямаш за пенсии да им даваш,само да питам----епруветките от турция ли са ??
8
Червените анонимни гниди отново са овоняли форума.....
9
Само това да направи ГЕРБ, е достатъчно за демографията. Това е най истинската българска програма за раждаемостта, от много години насам, защото 200 000 българки нямат деца. Другите мерки предложени от партията на Краднелия Сланинова, е наливане пари за циганска раждаемост, и демагогия..
10
ТОЗИ НЯМА ПРАВО ДА МИСЛИ. КАКТО И МНОГО ОТ МИНИСТРИТЕ НА ТИКВАТА. САМО КАЗВА ДА! И НЯМА КАК ВЗЕЛО СИ Е ПОУКА МОМЧЕТО
11
Такъв матрял няма бъдеще. Ще дойдат чернилките. Имат доста матрял.
12
След санирането, нов гаден герберски метод за крадене. Толкова е жестоко, че чак не ти се вярва. Пари за възрастните и болните деца нямат, но за безкрайни ин витро имат. Пълен популизъм и подигравка с надеждите на хората.
13
Не знам какви експерти са консултирали Премиера и министъра, но е трябвало да кажат, че почти всички ин витро заченати бебета се раждат недоносени или чрез операция. Едно ненатологично легло за недоносените и с ниско тегло струва около 100 000 долара. Т.е., възниква прослойка от млади хора, които без да се грижат за собственото си здраве, минават през няколко безплатни ин витро процедури (за сметка на държавата), после държавата отделя пари за техните недоносени деца, и което е още по-страшно, КРЪГЪТ СЕ ЗАТВАРЯ: " Открита е причината за бездетност. «Недоносените деца често се оказват безплодни. Такъв извод са направили американски учени, изследвали съдбата на 1,2 милиона родени в Норвегия в периода от 1967 до 1988 година. По данни на изследващите от Медицинския център при Университета Дюк (Duke University), около 60 хиляди деца, родени през този период, са се появили на свет преждевременно – до 37 седмица на бременността. Впоследствие момчетата, родени между 28 и 32-та седмица на бременността на майките, са ставали бащи с 30% по-рядко отколкото родените в срок. Момичетата са се оказвали бездетни с 19% по често от родените навреме.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.