ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Крах в редиците на ДПС! Камен Костадинов напуска парламента (ВИДЕО)

НАЙ-ВАЖНОТО

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Крах в редиците на ДПС! Камен Костадинов напуска парламента (ВИДЕО)

71632
на 21.04.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Крах в редиците на ДПС! Камен Костадинов напуска парламента (ВИДЕО)

Последвайте ни в Google News Showcase

"Напускам 44-ото Народно събрание, защото бях  водач на две листи - Велико Търново и Бургас. И в двете листи имаше така наречения феномен 15-15. Аз приемам това като грешка". Това заяви на брифинг в парламента депутатът от ДПС Камен Костадинов, предаде репортер на ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Той допълни, че като водач на листа има отговорност за цялостното представяне по време на кампанията и това, че напуска парламента не означава, че излиза от политиката. "Аз ще остана част от ръководството на ДПС", допълни Костадинов.

Лидерът на партията Мустафа Карадайъ допълни, че членството в партията е доброволно, но неспазването на правилата автоматично изключва персоната от партията. "ДПС има правила, основно задължение на членуващите е да ги спазват. В ДПС има решение да не се реализира мандат на базата на случайни преференции. Колегата Исаев не еднократно декларира, че няма да реализира мандат на база този феномен, но въпреки това го направи, което не е по правилата", допълни Карадайъ. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК