ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Слави Трифонов пак избра парите пред свободното слово! Дългия остава в Би Ти Ви и след спряното предаване със скандалните разкрития на Васил Иванов - вижте цялата пресконференция

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Слави Трифонов пак избра парите пред свободното слово! Дългия остава в Би Ти Ви и след спряното предаване със скандалните разкрития на Васил Иванов - вижте цялата пресконференция
Автор: ПИК
Дата
Дата
25347
Коментари
5
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Слави Трифонов пак избра парите пред свободното слово! Дългия остава в Би Ти Ви и след спряното предаване със скандалните разкрития на Васил Иванов - вижте цялата пресконференция

Слави Трифонов няма да напусне Би Ти Ви и след втория случай, в който цензурират предаването му. Дългия за пореден път избира парите свободното слово, признавайки, че не иска да нарушава договора с телевизията, за да не плаща неустойки.

На пресконференцията, която даде заедно заедно с журналиста Васил Иванов, стана ясно още, че Трифонов не е потърсил мнението на Нова телевизия, Дарина Сарелска или другите засегнати лица в скандала и това е причината шоуто му да бъде спряно според обясненията на медията. Иванов напусна Нова телевизия заради цензура по неговите думи, която е продължавала година, той намери утеха при Слави Трифонов. Още миналия петък Иванов се обадил на Дългия, за да го уведоми за това, че напуска, че иска да говори в неговото предаване. 

Напускането стана факт, обявено официално вчера, когато трябваше да разкаже и защо е напуснал медията, в която е работил 14 години, от самото й създаване. Иванов разкри, че са му спрени разследвания за кметове и обществени поръчки. По думите на скандалния журналист директорът на новините на Нова телевизия Дарина Сарелска е събрала всички журналисти на медията и е обявила, че няма да се снимат и да се правят повече разследвания за кметове, както и обществени поръчки.

Иванов дори пусна запис, който е направил по време на разговор с другия разследващ журналист Марин Николов в неформален разговор между него и координаторът на предаването "Разследване" Антон Събев.

"Дарина Сарелска не таи добри чувства към мен от доста време. Снимахме кмета на Неделино и обществената му поръчка на детска градина за 1,5 млн. лева. Този кмет сега е подсъдим. Той има един огромен замък над Неделино за над 15-20 млн. лв. Оказва се обаче, че по това време ДАНС са записвали телефоните му. Викнаха мен и Силва Зурлева в ДАНС като свидетели и казаха, че в екипа ни имало къртица", разкри Васил Иванов.

"Аз попитах хората от ДАНС кой е къртицата. След малко се върнаха и ми показаха лист, на който пишеше името Дарина Сарелска. Това е човекът, който е казвал на кмета на Неделино какво ще снимаме за него. Тя е била къртицата", категоричен е журналистът.

Той пусна и запис от разговора си с изпълнителния директор на Нова телевизия Силва Зурлева. В разговора тя потвърждава, че ДАНС са разкрили името на Дарина Сарелска като къртица в телевизията.

Иванов намеси и името на депутат от ГЕРБ, Недялко Славов, който е девер на Сарелска.

Ето какво още разкриха Васил Иванов и Слави Трифонов - вижте цялата пресконференция по ПИК TV! 

 

Напиши коментар »
(5)
2
кое действие е в ущърб на обществото?
3
Глупак,вместо да хвали рисуващия в парламента,както правят пикови медии,седнал да си разваля хатъра.Смешното е,че всички журналисти в кавички го питат защо не напусне,вместо,защо има цензура.Докато е така,така ще е.
4
Казах ли Ви, че ГРОБарите са КРАДЦИ на едро и си купуват "НЕЗАВИСИМАТА и свободна журналистика" на парцалите от Нова ( Сарелска, Цолова и Бенатова) за да укрият престъпленията си спрямо НАРОДА. Всички ГЕРБерасти са за ЗАТВОРА!
5
Добре, че е Слави, та да им разкрие цинизма и наглостта.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

В едно щъркелово гнездо: - Мамо, къде е татко? - Той носи бебета по света и радва много семейства! Няколко месеца по-късно майката-щъркел пита сина си: - Къде беше цял ден? - Плаших гимназистки!