ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Тома Биков защити Валери Симеонов: Срещу него върви силна атака (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Тома Биков защити Валери Симеонов: Срещу него върви силна атака (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
5732
Коментари
9
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Тома Биков защити Валери Симеонов: Срещу него върви силна атака (ОБНОВЕНА)

„Вицепремиерът Валери Симеонов не е поставял ултиматум на медиите с позицията си на уебсайта на Министерския съвет. Това е много силна атака, която върви срещу него”, категорично заяви Тома Биков от ГЕРБ.

Днес в Народното събрание депутатите ще гласуват оставката на Антон Тодоров, която той подаде заради скандалните изказвания срещу Виктор Николаев. Валери Симеонов тогава също отправи заплахи към водещия на сутрешния блок на Нова телевизия, като коментира, че „можем да спретнем един „Викторгейт”.

След като случаят набра сила, Валери Симеонов даде срок от 24 часа на медиите, отразили скандала, да му се извинят, като в противен случай заяви, че ще търси правата си в съда. Тази позиция беше публикувана на сайта на Министерския съвет.

„Вчера в парламентарната група обсъждахме и поведението на Валери Симеонов и се обединихме около това, че не желаем оставката му като вицепремиер и го подкрепяме”, категоричен е Тома Биков.

На въпроса как ще гласуват от ПГ на ГЕРБ Тома Биков коментира, че той лично ще гласува "за" оставката на Тодоров.

 

Напиши коментар »
(9)
1
ШАИКАТА БУДА У КОМА !...НИ Е ЖИВОИ НИ Е СААВСЕМ УМРЕЛИИ !....НИ Е МУЖ НИ ЖОНА !....МАНДРАТА РОДИ ГОВЕДО КОИЕ ГУВОРИ БУЛГАРСКИ А ВИЕ КОТУ ВУК !....А Е ГОВЕДО !....ТОЯ ФЕНОМЕН УТИВА У МЕДИСИНАТА ЗА ИСЛЕДВАНЕ ШО Е И ФЕНОМЕН НА ТАИНАТА ВРАЗКА МЕЖУ ТУНЕЛО ПОД БАНКЯ И ПУЗИТАН !....ОМРАЗАТА КОТУ ЛУБОФ ИЗИГРА АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който влезе в словесна схватка с осиротелия водещ на КУЧКИТЕ КОИ ТААРСАТ ЛУБОФТА А НАМИРАТ ОМРАЗАТА !....НИЕ САВЕЦКА USA КОТУ СЕХУАЛЕ ТЕРАПЕФТЕ ГИ ТУРАМЕ А ЛЕГАТ НА МАСАЖЕ И ПРААШТАМЕ НА МАНДРАТА САМУ КАЧЕФЕНИ ПРОДОКТИ У САТАНИОЛЕ И ПРИ УПРЕДЕЛЕНА ТЕМПЕРАТИУРА !....НО !....СЛУЧАЯ С АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който НЕ БЕШЕ ДААРЖАН НА УПРЕДЕЛЕНА ТЕМПЕРАТУР СА ПУВРЕДИ НЕ ПО НАША ВИНА А ЗА НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ !....ЗАТУВА НИЕ САВЕЦКА USA НЕ ПРИЕМАМЕ РЕКЛАМАЦИЯ УТ ДРУГАРА БОРИСОФ ЗА АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който ПУСТРАДА ЗАРАДИ НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ ...И !....СЕ САМОНАРАНИ ....И !....ДЕЗЕРТИРА УТ ТАЯ ЛУБОФ !...ШО НИЕ САВЕЦКА USA СМЕ КОТУ СЕХ ПИСТОЛС !....
2
Моите милиони фенове да не се притесняват, продължавам да клецам червените ан*уси от партиите на Сланинова и Гнома! А Гумен Грипена, ще го разобличавам до дупка, както и баджанака Р. Овч. и мъж на Сланинестата назначени на хранилка в Лукойл!!
3
И какво сега.Май май шефът е подписал за базите на нато в Черно море.Уж лодки,платноходки,а тя каква стана.Не е лесно да си разгащен и да те клецат.
4
Boklucite se zashtitavat
5
Май някои медии настъпиха мотиката. Помислиха, че сме медийна република. От кога предупреждението се смята за ултиматум ?
6
Той е провинциален актьор по професия и няма съответното образование и квалификация да поддържа и отстоява защитни, оправдателни или нападателни тези.
7
ЕВРЕЙТЕ СА ЗАЩИЩАВАТ
8
Шайката на СУДЖУЦИТЕ са в кръгова отбрана и с манипулации и натиск се опитват да задържат властта и да протакат приемането на действащ антикорупционен закон - тогава всички трябва да влязат в ЗАТВОРА!!! КРАЖБИТЕ, престъпленията и шуробаджанащината на мафиотите от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 са причината всяка година управление на СУДЖУЦИТЕ повече от 200 000 млади и образовани българи да напускат Родината ОТВРАТЕНИ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
9
Антоне питам те за последно,Шайка ли е Бойко и Цветанов ДА или НЕ кажи си Антоне!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Но това е ужасно! - възразява клиентът пред адвоката си при уточняването на хонорара. - Разводът ще ми излезе два пъти по-скъп от сватбата!
- Но и удоволствието е два пъти по-голямо! - обяснява адвокатът.