Вход
София
Времето в София 16 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цветанов за скандала с "руската заплаха": Написаното е извадено от контекста

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цветанов за скандала с "руската заплаха": Написаното е извадено от контекста

на 13.09.2017
3083
45
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цветанов за скандала с "руската заплаха": Написаното е извадено от контекста
Автор: ПИК
13.09.2017
45
3083

Текстовете на Доклада за състоянието на националната сигурност по никакъв начин не създават предпоставка за противопоставяне. Това каза на брифинг в парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ, зам.-председател на партията и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов по повод приетия от правителството Доклад за състоянието на националната сигурност за 2016 година, в който се твърди, че Русия е една от основните външнополитически заплахи за България.

„Да си призная честно в детайли не съм прочел Доклада за състоянието на националната сигурност, защото все още не е гледан и в комисиите. Знаете, че той излезе от Министерски съвет съвсем скоро. Това, което мога да заявя категорично е, че сме удовлетворени от това, че се назовават нещата с истинските им имена. Може би повече се вади като контекст от написаното, отколкото цялото формулиране на всички тези текстове, за които ме питате да направя коментар. Разбира се, че в доклада има за анексирането на Крим, за изострените отношения между ЕС, Русия, НАТО и за информационната война, която се води, а тя винаги е свързана и с предпоставките за много фалшиви новини. От тази гледна точка мисля, че е по-скоро извадено от контекста на написаното и смятам, че когато вече бъде за обсъждане и гласуване в съответните комисии, тогава ще можем да говорим по-ясно, а и вие ще имате възможност да се запознаете по-добре“, заяви Цветанов.

По думите му от тази гледна точка мисля, че не трябва да се оставяме на интерпретации и на тълкуване, а просто да се запознаем с текстовете, които по никакъв начин не създават предпоставка за едно противопоставяне. „Всички сме свидетели, че това, което се случи в изборите в САЩ, във Франция, разбира се, че не бяхме подминати и ние в България за всичко това, което се направи по време на президентската кампания. Знаете, че имаше много фалшиви новини, добре планирана кампания за дискредитирането на ЕС и едва ли не, че той е вреден за България и стратегическото партньорство със САЩ е вредно за ЕС. Това са теми, които са общоизвестни и не трябва да даваме чак толкова значение. Трябва да бъдем достатъчно информирани, за да можем да противодействаме на подобни странични влияния, които могат да дестабилизират сигурността в региона“, допълни той.

Според него част от нещата, които прави българското правителство и това, което иска да реализира в предстоящото председателство, е да засили акцента на Европа към Западните Балкани. „Те също са уязвими и може да има сериозни потенциални заплахи точно по такива внушения, които могат да бъдат направени. Когато едни бъдещи граждани на ЕС виждат европейската перспектива, това е гаранция за стабилността. Политиката, която води страната ни е за добри двустранни отношения с всички държави по света. Ние сме част от ЕС и винаги решенията, които се взимат са на Съвета на лидерите на ЕС. Заедно с всички държави-членки сме много по-силни, отколкото всеки един поотделно“, каза още Цветан Цветанов.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(45)
1
Цвъко не бил чел доклада, но вече знае кое е извадено от контекста и кое не... Смешно. Все пак е добре, че може да чете, но истината е, че никой от неговата партия не е чел доклада, просто той е изготвен в американското посолство...
2
написаното е от безмозьчни сьщества за които са гласували 1 милион подобни на тях в 21 век да пишеш подобни измишльотини
3
все пак службите работят-дано ги чуват!
4
Тези документи ще влязат в Делото на новия Народен съд ! Скоро....много скоро ! И всички подписали ги.
5
Както винаги герб пробват до къде ще издържат нервите на хората, някой предател каже нещо след което друг предател обяснява как това което е казано не е това което са искали да кажат и че е изтълкуван грешно, типично в стил бб, мнението се мени по 10 пъти на ден! Така няма кой да ви търпи още дълго
6
дали е от контекст,свинтекс или магаретекст,извода цецо е че държавата е на автопилот,колкото да не желаеш президентска република натам вървим
7
Този нито веднъж не спомена думата турция , въпреки че доклда за териториалната цялост е още топъл!и ще става горещ! И този се пише българин! Дори ц400 като се насочат към нас , думата турция се асоциира от герб само с цветя и рози , защото козяк пръскат лай ната с парфюм, простите ге ери не им прави впечатление. Дори едно смислено обяснение не може да измисли, ама то лъжата се обяснява с друга лъжа и евро измислица
8
Моля Цветанов да каже, фалшива новина ли е, че са продадени 500 000 имота по морето на руснаци.
9
'айде и Цецо крадецо се обади.Чел, не чел, това не е толкова важно.Важно е за кой ли път да се наговорят куп глупости и празни приказки.ПОМИЯРИ.
10
Спрете бе хора, моля спрете да го пускате този кривоглав кретен, той не е за гледане, камо ли някой да му чете тъпотиите изливащи се в изобилие от него.
11
по добре 500 000 имота на руснаци отколкото на фесове
12
Цвъко защо ги остави пак наглите да отвличат а?!Защото те заплашиха,че ако не ги оставиш твоите деца и жена ще отвличат нали?!Ти си им шеф но накара трактора да се разприказва и да режеш опашката нали?!
13
Г-н Цветанов, а вие виждате ли разликата между българския народ и българското правителство?
14
В администрации президента США обсуждают возможность модернизации телескопа «Хаббл»
15
окончателно ще погребе бай Суджуковия хъб. Без всякакви съмнения.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Текстовете в документ от такъв ранг не бива да са съставени така, че да позволяват двусмислено тълкуване! Защото по този начин може да позамирише на война. СЛУГИНАЖ!
18
Правительство Болгарии рассматривает Россию как серьезную внешнеполитическую угрозу, говорится в докладе о состоянии национальной безопасности в 2016 году. Документ был принят правительством и отправлен на утверждение в парламент.
19
Заплахата за националната сигурност на България са шайката СУДЖУЦИТЕ, а не Русия!!! Тези празноглави некадърници от СУДЖУК- ПАРТИЯТА , които са се изказали в материала, са причината всяка година управление на СУДЖУЦИТЕ 1,2 и 3 населението на Родината да намалява с по 200 000 млади и образовани българи.ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
20
с многото апартаменти отново се изходи на метеното. Върти зад ник като ромките на Лъвов мост. Интересно какво ще каже по въпрса СИКаджията от Банкя?
21
Русия винаги е враг за циганите като тоя !
22
Слугинажа на нашите политици няма граници.Докато САЩ, ЕС и колониално зависимите страни, разглеждат Русия като враг номер 1, джихадистите им разказват играта.Скоро санкциите , които налагат ще се върнат като бумеранг към тях.
23
ЯВНО СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН! НЕ СА МУ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПИСАЛИ КАКВО ДА ГОВОРИ! НЕСВЪРЗАНИ ПРИКАЗКИ И ИЗРЕЧЕНИЯ БЕЗ СМИСЪЛ! ТОЛКОВА МУ Е МОЗЪКА, НО КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕДИН БЕГАЧ-ВИФАДЖИЯ! А МАЙ ИМАШЕ ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕНО ПРАВО!
24
Тук няма българи, а само ватнишка сволоч.
25
Не му се сърдете. Той просто изпълнява заповеди от Берлин. Ето дори в момент на неудобство се опитва да замаже...не го бил чел доклада ...с други думи иска да каже на мучащите, че той (собствено) не е съгласен, но е пулучил нареждане по мейла, че такива следва да са заключенията на докладите... Неговата (собствено партия се финансира от две големи германски фондации, финансирани с пари на германските данъкоплатци. Неговият шеф е в Берлин, не е в София. В безисходица е човека. Не е виновен. Това е дереджето на всички членки в евро-колхоза. Навсякъде са сложени служители, вместо национално-отговорни политици. От последните вече няма нужда, тъй като фактически са загубили националнте си суверенитети.
26
Докладът е писан от вредната за България Захариева и е по дух е копие от докладите на всичките шест страни членки на НАТО от Източна Европа, граничещи с Русия и Беларус. Диктатът за докладите идва от САЩ, разбирай Козяк.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Наистина ли Цецо ги мисли тези неща ? Или това се нарича следване и подчиняване на чужди заповеди ? Трудно е да създадеш приятели , лесно е да си направиш врагове. Цецерон следва Плевньо , обаче Бойко си мълчи , за да не се изцапа лика му. Хитряга е. Хора - ветропоказатели. Дано има вятър , за да ги духне. Че трудно мислят и правят нещо сами , без да им го кажат новите "приятели ".
29
Имало кампания за дискредитиране на ЕС!!!!!! И кой е в основата на тази кампания? Според мен ГЕРБ и ЛИЧНО Н.В. Бойко. Те в момента управляват с най-големите противници на ЕС - т. нар. Патриоти. Факт, пред който и боговете мълчат, но не и ЦЦ.
30
Русия Аз не познавам друга такава страна където така свободно диша човек. Россия Я другой такой стране не знаю где так вольно дышит человек.
31
Можеш ли да кажеш ти като не си чел изцяло този доклад какви глупости и полуиситни говориш? България ползва руски газ и след 2 години ще ползва също руски газ, но преминал през Турция, а ти плюеш руснаците. За какво бе: затова,че някой си бивш кмет на Люксембург решил за пореден път да плюе по руснаците, а вие с Боко повтаряте след него като на барабан палката! Гърция, сърби спазват неутралитет и няма да се бият с руснаците, ама вие с Боко и четата около него ще бъдете на първа линия! Хайде бе, добре ви познаваме, ще се криете на жените под полите. Ама сега Бибчо си мълчи, а ти си застанал като Матросов пред бункера и плещеш ли небивалици. Засрами се, не ставай омразен на хората.
32
Цецо, разбери едно нещо: на завършилите МО е дадено да говорят ,когато има диплматически проблеми, а на тези, завършили ВИФ - да тичат и да плуват 15-17 дължини на плувния басейн. Или да облекат народна носия, да затъкнат кремъклия пищов в пояса и да изядат половин печено агне. Ти си завършил ВИФ , а се правиш на политик, та дори и на дипломат. Не става, разбери, не си за такава работа. Остави Боко да си троши глават - той е завършил Магнаурската школа - Симеонова и ги владее тези работи. Ама не до края , и затова предпочита да си мълчи и да пуска напред такива като теб матросовци.
33
А, къде е Волен Сидеров да си каже мнението? Моля, журналистите са го питат. РУСИЯ Е НАЙ-МИРОЛЮБИВАТА И ВЕЛИКА ДЪРЖАВА В СВЕТА. ПРИ НЕОБХОДИМОСТ МОЖЕМ ДА РАЗЧИТАМЕ САМО НА НЕЯ.
34
ЦЕЦКО ШТА ИБА ОСТАИ РАСИЯ....ГЛЕ НА БАЦО СУЖУКА ФГЗОТИ !....
35
Срамота,срамота,срамота,срамота ................................. за България да определяме като заплаха Русия, която ни е освободила от страшното петвековно турско робство.
36
Много прост тоз чиляк бе ! В главата на карикатура го докарва. Въпросът е обаче какво има вътре в нея. От всичките действия на физкултурника личи , че е много куха функция на БорисовщинатА. Ако иска да се кара с Русия , нека го прави , НО САМО ОТ СВОЕ ИМЕ !
37
Като Русия е опасна за България, Цв.Цв. какво правеше през лятото в имението в Гърция на петролен олигарх свързан с Русия?
38
Докладът е написан от "Соломунчо" и е предоставен на медиите без правителството да бъде запознато с него.
39
Чета тук и се дивя на резулатите от анкетата на ПИК, коя партия бихме избрали при евентуални парламентарни избори. Разликата в резултата крещи: анкетите ви са фалшифицирани, както ГЕРБ и по-специално човекът с особена форма на главата фалшифицират изборите.
40
Министрите са путьовци и путкити, те не ме интересуват. Ако обаче Лоената топка от Банкя е гласувал "За" това , че Русия е заплаха за България, жална му майна. Оттеглям моите 8 депутати от групата на Обединените идиоти и свалям правителството преди Нова година. Иначе можех да изчакам до 30 юни 2018 г. Волен Сидеров съм.
41
Калин Митрев –мъж на БОКОВА , ВЕРЕН СИН НА ПАРТИЯ-ТИРУРИСТ, , , ЕВРЕЙСКИ ИКСПИРИМЕНТ , , , какъв “ чист“ поглед , на синеоко ВЪЗРАСТНО бебе, КОЕТО БИЧКА ПАРИЧКИ , , ,и балшой списилист във тая пиратска ГАНГЛИЯ , , , , ,(easier said , than done ) , И ГОВОРИ НАЛЯВО И НАДЯСНО ЗА ЛЮБОВТА НА ПРОЛЕТАРИАТА КЪМ РОБСКИЯ ТРУД- – ДА ТИ Е ДРАГО ДА ГО ОКАЧИШ НА ВЪЖЕТО- – -А ЕВРЕЙСКИЯ СИНЕДРИОН СИ ГИ КЪТКА НЕГОВИТЕ ВЕРНИ БОЛШЕВИШКИ КУЧЕТА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ –ние повним КОГА БРАТА НА БОКОВА РЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА В СОФИЯ -“ ВИНАТА ПРИЕМАМЕ САМО СЪС МЕЗЕ „! – ЦИНИЧНА ОТКРОВЕНОСТ ,ГРАНИЧЕЩА СЪС ЕВРО- АРОГАНТНОСТТА НА Ч-Е-Р-В-Е-Н МУХЛЬО-БАРОН ,УВЕРЕН ВЪВ СВОЯТА БЕЗНАКАЗАНОСТ И СИЛАТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ ПАРИ – А НИЕ ,СЪС ГАЙДИТЕ ХОДИМ ДА ГЛЪСУВЪМИ !
42
МИТРЕТО ГО ФАНАХА ПО БЕЛИ ГАЩИ ПАК- СТАР БОЛШЕВИШКИ НОМЕР НА КЪДРАВИТЕ ОТ НЮ-ОРК ,дето със влака през Германия ,та право във братска РУСИЯ -И ТАМ ПОЧНАХА ЦИОНСКАТА ВАКХАНАЛИЯ-бре ГУЛАГ , бре СЕКС-ГЯВОЛЮЦИЯ на жида БРОНЩТАЙН , БРЕ „ТРОЙКИ“ на евреи със кожени куртки,които разстрелваха без съд в РУСИЯ , , само по заповед на еврейката ЗЕМЛЯЧКА , във КРИМ са избити 1 000 000 руски хора,а Ешуа-Соломон Мовшевич-ЯКОВ СВЕРДЛОВ е отговорен за избиването на 1 000 000 донски казаци от ДОНБАС- !-та тариката-булшивик МИТРЕТО , ДОКАТО РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА , , ,И , , ЕНТИРЕСНО- СТАНАЛ МИЛИАРДЕР, , , ,ДА ГО ЕБЪ ! Разбираемо е, при такава Ъмбициознъ жИна , да потърси утеха другаря куманист във паричните потоци по тая черната земя !
43
Бащата на тоя идиот е бил шофьор в ДС ! Тоя идиот имаше 6 апартамента, а сега Русия му виновна. Докъде стигнахме - идиоти като тоя да управляват България.
44
Разграбиха, земята, изсякоха гората, разграбиха фабрики и заводи а народа оставиха в кофите да рови. Тоз Герберски суджуклия намерил доходоносно направление, без много пот да прави пари за сметка на други крадци, но за радост бе изловен и извън парламента постановен. У нас си е голяма веселба: "Крадецът вика, дръжте крадеца а народецът и в ушите да се к@ еца". В това състояние на колапс и кражба , краля "Слънце" остава незаменим, от близо подкрепя го Цецо Крадецо, Мазното Лиле , Квачка Квачева все бивши, комсомолци, комунисти и отявлени крадци а народът все на дъното стои! Ирландската пастирка в Гърция се скри на Прокопиев айдука дудуци да върти. Въпрос голям пред нас стои, как Винету това позволява тортата в Гърция без него да се раздава? Малеййй, срам и позор, оповестете мистър Даун да вземе да се самосезира и тези мишки да екзекутира! "Професор " Божо от забвение се обажда и на Боко със заден се насажда, с лъжи, пертурбации и високопарни слова с ръце и нокти драпа към държавната софра! Винету от магистралите в политиката влезна и на президента Радев, заби як плесник зад врата. Иззе президентските пълномощия завчас и показа на всички кой е на власт. Сега да видиме Краднелия Сланинова, какво ще рече и каква посока ще даде на президентското си протеже!?! Предполагам всички си спомняте, които са учили разбира се законите за действията на силите и посоките, та така и тук, едни бандити са взели от други бандити, като са си платили на трети бандити да не ги закача главният бандит, но в крайна сметка народът плаща крайната сметка. Да ни е честито другарЕ . Поповете и те да не останат назад, фиктивен бизнес отвориха за да може да крадът! Миряните кучета ги яли, важното е парите да са дали, на поповете в джобовете да звънят а миряните да се чудят как за коричка хляб да заделят! Най-накрая и Макрон ни посети подкрепа да даде, та Европейският Съюз по-лесно да си ни е@е. Разрушиха всичките отрасли преди и в държавата наложиха ни техните цени! Иззеха нашите пазари а сега на двете Т са положили ръце! За неведомите, "Т", означава Транспорт и Туризъм! Цв.Цв. тъпия каунЬ и той си мисли, че политика прави, но злото със сигурност няма да го забрав!. Неблагодарен гербераст да пита баща си на кой бог се е кланял и да си свери часовника а не от парламентарната трибуна да ръси глупости. До къде стигнахме, такива олита да ни управляват!?!
45
Изплакнете душата си от подобни "новини" и си подарете невероятно удоволствие: smartreading.bg/produkt/кралицата-на-краставиците/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Ей, все не мога да си намеря жена дето да се оженя за нея!
- Защо?
- Майка ми все не ги харесва.
- А защо не намериш някоя, която да прилича на майка ти?
- Намерих, ама нея пък баща ми не я хареса!

няма нови новини
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
сега
1949
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на Агенция "Митници": Събрахме 3,7 млрд. лева от мита, това е доста повече от 2017-а
x
3 начина да преодолеем любим човек
x