Вход
София
Времето в София 17 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Георги Гергов с мощна атака към Нинова: Колкото по-скоро слезе от лидерския пост, толкова по-добре! Борисов е фактор в Европа

ЕКСКЛУЗИВНО! Георги Гергов с мощна атака към Нинова: Колкото по-скоро слезе от лидерския пост, толкова по-добре! Борисов е фактор в Европа

на 30.09.2017
11289
36
ЕКСКЛУЗИВНО! Георги Гергов с мощна атака към Нинова: Колкото по-скоро слезе от лидерския пост, толкова по-добре! Борисов е фактор в Европа
Автор: ПИК
30.09.2017
36
11289

"Корнелия Нинова оставя партията в ситуацията, в която ние - знаещите, можещите, сме набутани в ъгъла. Къде е Ангел Найденов, Янаки Стоилов? Говори Корнелия Нинова и Крумчо Зарков. Колкото по-скоро Нинова отстъпи лидерството на партията, толкова по-добре", каза Георги Гергов пред Нова телевизия. В същото време обаче той похвали премиера. "В момента Борисов е фактор в Европа, затова нямаме мигранти", уточни той. 

"Ако си мислят, че купуване в медиите и с един говорител в партията, няма да стане. Наблюдавам в какъв комфорт е председателката, това става с пари", изстреля Гергов. Но се застрахова, че в личностни нападки няма да влиза.

"Може да изброяваме милионерите с часове в БСП. Много пъти съм говорил за Гранд каньон в партията - това е разделението между висшия ешелон и нашите избиратели. Лицемерието, лъжата и циркаджилъците не са свойствени на нашата партия", каза Гергов.

"Всички вярвахме, че ще правим промяна. Основните клони къде са? Защо трябваше да ги изрежем, каква партия да стане - ГЕРБ, Воля ли? Ние сме по-особена партия. Затова столетие оцелява. България има нужда от една широка коалиция. Бойко Борисов си има партия с програма, а къде е нашата програма", поясни Гергов. 

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
Точно изказване....
2
Този се мазни на Батката. Ще има пазарлък между двамата. На Курни часовете са й преброени.Амин
3
не заради Бойко Борисов, а за това, че бедната България не им харесва. За плащани публикации - нека господинът да бъде по-конкретен.
4
Борисов е фактор в Европа....СА ЗА ФАКТОРА Ф УИРОПЯ....БАЦО БЕШИ У ПРИБАЛТИКА НЕ У УИРОПЯ....ТАЛИН...НАЧИ У БИФШИЯ САВЕЦКИ САИУЗ....ТУРИЯ ГО АКУ ГЛЕАТЕ ФНИМАТЕЛНЯ У ТЕСНИЕ ПУМЕШТЕНИЯ НЕИЗМАЗАНИ С ГИПЗ КАРТОН....А РИУТЕ НЕ ЗНАЕШЕ КОИ Е БОРИСОФ ОТ СЛИЗАШТИТЕ ПО СТАЛБИТЕ И БЕШЕ ПОСОЧЕН УТ СМЕЛА СЕКРЕТЕРКА....ИЗВОД : НЕ УИРОПЯ Е У КРАКАТА НА БАЦО А БАЦО Е У КРАКАТА НА УИРОПЯ....ЧУ ЛИ МА ЗВЕЗДОЧКА ШУТА ЖУТА....ШЕШ СЕ ПРЕБИЕ ПО СТАЛБИТЕ БОРИСОФ СА ЦАЛУВА С ГЕЯ РИУТКА !....АИДИ БЕЗ МАФЗУЛЕИ НА ОШТИ ЖИФ ПУЖАРНИКАР !....КУЛТ ЗА БАНКЯ МА СФИНАРЗКИ....ТВА МОЕТЕ ТВА ПРАИТЕ....ЧАКАМЕ МИНУЗИ УТ ГОВЕДА !....АЛЕЕ ОП !....
5
Не харесвам Гергов но когато е прав - прав е. Нинова и Добрев взеха партията като частно ООД и дърпат пари от един друг човек от една етническа партия. Корнелия предаде хората които я избраха и ще си плати цената. Добрев скоро ще я предаде да се спаси от лудата жена .))))
6
ИНАЧИ ПУШТАМИ НАШТА ЦУПТА GFR А ТУРИ РЕД !....ПО УТНОШЕНИЕ НА ФАКТОРА БОРИСОФ БАНКЯ И КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ !.... И ТЕХНАТА ЛУБОФ !....
7
като си отиде Нинова БСП ще получи 300 хил. гласа и ще е много удобна за ОПГ Герб, а Гергов ще е вицепремиер.......
8
Този е пълен наглец, да си го взима Борисов, че съвсем ще изтрещи. Точно простакът с милиони ще говори за г"ранд каньона" и разделението, а той като е на върха на този каньон какво прави в БСП?
9
Никога не съм симпатизирал на Гергов , но този път е прав . Не може ли ГЕРБ и БСП да седнат на една маса и да се разберат по 10- 15 въпроса и взаимно да ги решат за да се облекчи житието на народа ни ? - но това да са най важните въпроси , които касаят живота на хората . А Нинова с нейното държание , с неистовото и желание да стане министър председател изгори всички мостове към другите партии освен с ДПС . Ето затова мисля , че в случая Гергов е прав
10
Автор: Звездомира Мастагаркова 14:58 | 29.09.2017 „ПОЛИТИК ЗА ИСТОРИЯТА! Европа в краката на Борисов! Той сложи край на прехода, името му остава в учебниците. Време е да изземе функциите на Радев…..Той извади България от списъка на изоставащите посткомунистически държави в Европа……..Името на Борисов не просто се знае от всеки един от западните лидери, но и всички търсят мнението му и се съобразяват с него………външнополитическите му успехи не само с днешна дата, но и за историята.“ Heдялko, ти къде беше на тази дата ? Не видя ли това, което Мастурбаркова е публикувала ? Защо допусна тази гавра с мен ? Публиката го приема като будалкане. Сега и Гергов ме поднася и пак в твоя сайт. Потресен съм. Не очаквах точно твоят сайт да се подиграва с мен и по най жестокия начин. Започвам да харесвам Беновска. Тя също си позволява бъзици спрямо мен, но е по умерена. Само веднъж ме е нарекла „ Световен лидер и балкански обединител“, в което няма нищо вярно , разбира се. Тя прави кунилингуса по интелигентно от твоята въшкава въшла. Мастурбаркова го налапва до ствола заедно с ташаците, заровила носа си дълбоко във вълната му. По голям срам от този не съм брал, погледни коментарите.
11
Не, че Нинова е нещо, тяхната партия не ме интересува, но това, че Борисов бил фактор в Европа, ме разкърти. Ега ти фактора, ега ти чудото! Добре, че са неговите тъпи пиари, че да се снима как се нахвърля да прегръща този-онзи. Смехория! Такива бездарници никога не са управлявали тази нещастна държава!
12
Фактор в Европа може да бъде премиер на стабилна и законова държава. А Борисов направиБългария нестабилна заради мизерията и беззаконова заради ненаказаните престъпници и крадци, които даже са във властта Борисов е фактор за такива като Гергов
13
по- добра антиреклама на любимия ви бб не бяхте правили тук!!
14
Фактор за айдуците! Колко обири ,убийства и кво се сетите са в апогея си ! Свинаря на Гоце е с всеки,който краде като него!
15
Вчера в късния следобед с интерес изчетохме статията под заглавие "Европа в краката на Борисов! " публикувана в световноизвестната Агенция ПИК с автор световноизвестната журналистка госпожа Мастурбаркова. За пръв път узнахме , че в света има държава чийто премиер е подчинил Европа. При това премиер на държава чието име е познато само за нейното население. Даваме пълна вяра на написаното в статията и от сега отправяме официална покана към световния лидер Борисов да взема участия във всички форуми на нашите две организации. Ние искаме да споделим неговите знания и опит в държавното управление. Знаем къде и при кого е натрупал знания и опит в началото на 90-те години. Това са все известни българи - бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо, Пашата... Ще се радваме да го виждаме сред нас. Поздравления за г-жа Мастурбаркова ( надяваме се правилно да сме изписали нейното фамилно име).
16
Гергов, най-напред кой на времето на такъв като теб прост селски човек е дал милиони народни пари, както вие обичате да се изразявате, за да развивате комунистически капитализъм, олицетворявайки се като бизнесмен? Сега правиш разлика между себе си и другите комунистически милионери пръснати във всички партии като се определяш за „честен” милионер, а другите не. Правиш разлика какво може и какво не може да се говори пред хората, като в същото време на няколко пъти казваш, че ще отговаряш на всички въпроси. В същото време казваш, ама нали предварително се разбрахме за какво ще ме питаш. Защо непременно БСП е трябвало да бие на изборите, след като определяш Бойко Борисов за много добър държавен ръководител? На какво разчиташ, след като знаеш, че БСП е руска партия, ръководена от Кремъл и ти самият беше руски консул. Хората ядоха постната руска попара на грабежа, мизерията и престъпността и трудно ще гласуват за вас комунистите, освен многобройното циганско и опростяло население, на което основно разчитате плюс машинациите ви при изборите. Вие не сте лява партия, а руска комунистическа партия, която се занимава само с престъпност и разбойничество и нищо друго. Затова избори никога няма да спечелите.
17
Стига сте говорили напук! Човек трябва да е член на БСП, за да разбере колко е прав Гергов. Самовлюбената Нинова е срам за социалистите. БСП отива към изхода на историята. Колкото по-бързо се осъзнаят в БСП и сменят Нинова толкова по-добре. И всички некадърници около нея- Крумчо Зарков, Кирил Добрев, Антон Кутев, Желю Бойчев и рогоносеца Свиленски
18
Колкото по-рано този ограден от ДС нефелници уродливец бъде вкаран в затвора за ограбване на България в едно с цялата политическа класа, толкова по-добър живот за осталите малко българи в България.
19
ОТПРЕД НАРЪФЪН СУДЖУК. ....ОТЗАД КРЕТА ПРЕБОЯДИСАНА В ЦВЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ ПЛОВДИВСКА СВИНКА. ...
20
Костов внедри Корнелия в БСП за да я съсипе. И може да се каже, че успя. Като не можеш да сразиш врага в директен сблъсък предприемаш тактиката да вкараш свой човек за да го взриви отвътре! Докато в ръководството на БСП е пълно с милионери тази партия не може да се нарича и приема за социалистическа. Гергов с какво е по-добър от Корнелия? Навремето се мазнеше на СДС, сега на Бойко, утре ще е някой друг!
21
Искаме си Миков !.....С песни и наздравици да закриеме БСП-то ! А с тази американофилска милионерка само срам - да направи КИРЕ - контрабандиста ..новото лице на БСП !
22
И тоя измислен милионер с милионите които БСП му подари да каже как спеше в ЖУКа на свиневъдство Пловдив като ветиринар а колко е бил ветеринар той и около него хората помнят и защо лидерите на КТ подкрепа а чи те са най големите престъпници и мафиоти в държавата в лицето на К Тренчев който избяга в престъпната Америка а всички престъпнизи бягат там и подарения му най моден цех за колбаси който той унищожи и после продаде но има хора които още го помнят що за човек е бил и дащо се вози на задните седалки на колите си легнал защото е много честен сигурно а за панаира и стария град няма да говорим как ги открадна с помоща на оня дето н пишеше стхове и възхваляваше партията посла обърна резбата и сега е от ГЕРБ в парламента и той като оня документов Шайкаджията но те са много такива боклуци та и тоя Гергов ще обърне резбата за аванта но да видим кога но по неговите думи той вече я е обърнал
23
НИНОВА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ И ТЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ !!! В ТОВА СЪМНЕНИЕ НЯМА !!! СЪС СЕБЕ СИ ДА СЪБЕРЕ И МЪДУРКОВЦИТЕ ОТ НЕЙНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ДАВАНЕ НА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ, КОИТО БАТКОВЦИТЕ СА Й ПОДГОТВИЛИ !!! ИМА ДА ОТГОВАРЯ, АХ КОЛКО ИМА ДА ОТГОВАРЯ !!!
24
Бойко в Европа е като селския луд. Дадат му две лукчета и се радват на простотиите му.
25
Сталине - от написаното ти прозира , че си тъпо Кутевско - спинозно тролче . Казваш , че всички престъпник отива в престъпните САЩ . Сега дай да се разберем по женски ( ти си обратен нали ) . Синчето на ТАВАРОШУТКА Нинова е в престъпната Америка и според думите ти за да е там - той е престъпник - нали така тъпчо ? А ти знаеш ли спинозно Кутевско тролче , че в 90 % децата на комунистите живеят в Америка . Децата на Бокова , Нинова , Пирински , децата и внуците на бившите и сегашните комунистически фамилии , всички са там . Известно ли ти е ,че сестрата и нейното семейство на Сталин също са емигрирали в САЩ - както и много ат близкити на Хрушчов са там . Но най се радвам ,че детето на Нинова е там - значи е престъпник - ето това е същноста на комуниста - ТЪПОСТ , ТЪПОСТ , и пак ТЪПОСТ - такива сте Кутевски тролчета
26
МИЛИОНЕРИТЕ В БСП БИЛИ МНОГО, "С ЧАСОВЕ ЩЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ" - КАЗА ГЕРГОВ!? И КАКВО РАБОТИХА, ЧЕ НАТРУПАХА ТЕЗИ МИЛИОНИ ДРУГАРЕТЕ? ПОСТРОИХА ТРИ ГЬОЛА ЗА МИЛИАРДИ - БЕЛЕНЕ, ЦАНКОВ КАМЪК И ВОДНО ОГЛЕДАЛО ОТ КОИТО НИКОЙ НЯМА ФАЙДА ОСВЕН ЧЕРВЕНИТЕ ГРАБИТЕЛИ. И ОТ ГРИПЕНИТЕ ЧАКАТ ДА КАПНЕ НЯКОЙ МИЛИОН ЗА РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ???????
27
Гергов като харесва Борисов да ходи в ГЕРБ, без това там са само келепираджии като него. ББорисов незаобиколим фактор - трудно му се обикаля туловището. Сериозно, като е толкова важен какво е постигнал в Европа - в Шенген ли сме при изпълнени условия.
28
Корнелчето, Ламбо и всички лапачи около нея ДА СИ ХОДЯТ!!!!
29
Георги Гергов с мощна атака към Нинова: Колкото по-скоро слезе от лидерския пост, толкова по-добре! Борисов е фактор в Европа. Даже и така да е , ТИ какъв фактор си в БСП , банкрутирал / бизнесмен / , несполучил свинар, селски хотелиер и евтин панаирджия, толкова си невеж че в една нормална държава ще си портиер в градската тоалетна, не съм фен на Нинова или Борисов, сигурно име много да ги критикуваш, но ТОЧНО ТИ ДА ДАВАШ ОЦЕНКИ - ВСЕ ЕДНО ТАСКО ЕРМЕНКОВ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР.87s4
30
ТОЧНО ТАКА Е НАРОДА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ПОВЕЧЕ ГЛАСУВА ЗА НИНОВА,ОТКОЛКОТО ЗА БСП А ГЕРГОВ Е ПОРЕДНИЯ ИЗМЕННИК НА ПАРТИЯТА СИ НИНОВА ВДИГНА НА КРАКА БСП И ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА СЪПАРТИЙЦИТЕ И СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НИНОВА
31
Свин@ря е много як в кинти и рано или късно ще н@секса курабията макар че тя перфектно води булшевишки пасмина към гибел.
32
Браво точно във Мавзолея срина го до основи,но този празноглавец няма да спре до тук.
33
за да те оценят хората те гледат как ти оценяваш противника си. Кой да повярва на нинова, че Герб са нищо като ежедневно Бойко печели овации из цяла Европа. На кого да вярват, на тази ли вглъбена в собствената си власт председателка, която сама разказва колко е велика или на първите от цяла Европа. Нинова би жънела успехи и би цъфтяла, но само ако сме 1962г по времето на ...шуменската бомбичка. Изпаднало провинционалистче, възпитавано от родители ткзсари, цял живот вярвали на лъжите та селския партиен секретар, закърмена със закостеняло авторитарно мислене
34
Никой в Европа не бръсне за слива бат Бойко. Живея там. Беше наречен дори бив мафиот. Вярно преди години. Днес е послушен и не се споменава ни то за хубаво нито за лошо. Безгласна буква.
35
Питам така, просто от любопитство, още ли не са наказани шофьорите на такситата, уцелили случайно колата на Сланинова? Бива-бива некадърност, ама чак толкова!... Предполагам, че следващото такси ще се взриви при удара.
36
искам млади образовани хора в политиката старите да помагат отстрани а що се отнася до межд контакти на герб чували сте за англ сакс лицемерие така че тупаите се по гьрбовете но сиренето е с пари за 10 години нищо не се подобри за мен умираме бавно и мьчително без медицина без образование с лош вьздух храна и вода
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Отишъл студент на изпит по електротехника.

Пита го професора :

- Колко лампи има в залата?

Студентът ги преброил и казал :

- 20.

Професора се засмял, отворил чекмеджето и там имало още една лампа ...

Минали три 3 месеца и студентът се явил на на поправителен.

- Колко лампи има в залата? – пита професорът.

- 21

Професорът се засмял , отворил чекмеджето и там нямало нищо.

- Лампите са 20 казал професора.

- Не, 21 са! - казал студентът и извадил една лампа от джоба си...

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
1110
четат ПИК
сега
четат тази новина
3 фактора, които предсказват дали ще остареете заедно
x