ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО! Джамбазки с разбиващ коментар за Северна Корея: Оставете тия хора, които чукат по едни кюнци и смятат, че имат ракети!

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Джамбазки с разбиващ коментар за Северна Корея: Оставете тия хора, които чукат по едни кюнци и смятат, че имат ракети!

Севернокорейците бяха ходили до слънцето преди време, отбеляза Владимир Каролев

Автор: ПИК
Дата
Дата
30225
Коментари
13
ЕКСКЛУЗИВНО! Джамбазки с разбиващ коментар за Северна Корея: Оставете тия хора, които чукат по едни кюнци и смятат, че имат ракети!

Редица западноевропейски държави имат законодателство, което пречи на предприемачите от Източна Европа да имат висок стандарт. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки. Ние искаме да спрем тази практика. Защото логиката на ЕС е единен пазар, а този единен пазар на нас ни струваше много. Защото докато тук няма добър бизнес, младите хора бягат от страната. 

"Това е отговор на фалшивата теза на Макрон, който всъщност е френски протекционист", добави Джамбазки. 

В студиото коментар направи и икономистът Владимир Каролев. "Не е възможно с административно решение да забогатее една нация. Факт е, че ние винаги сме били с едни от най-ниските минимални работни заплати в Европа", заяви на свой ред анализаторът Каролев. 

Джамбазки отбеляза, че дебатът в цяла Европа е защо има такава голяма разлика между отделните страни. Той изтъкна, че Западна Европа подкрепя своите страни за сметка на тези от Източна Европа. Пример - превозвачите от Западна Европа, които пречат на българските. "Ако ще има конкуренция, нека да бъде за всички", отбеляза евродепутатът. Той посочи и пример с Маришкия басейн, в който е застрашен поминъкът на местните хора. "Това е лобизъм, срещу който ние възразяваме", заяви Джамбазки. 

Според него трябва да има българска дългосрочна и трайна политика в това отношение. "Свободата на придвижване на хора, стоки, капитали, идеи - това е ценното и върху това трябва да се работи", отбеляза евродепутатът.

Гостите в студиото коментираха и актуалната тема - напрежението след поредния ядрен опит на Северна Корея. "Оставете тия хора, които чукат по едни кюнци и смятат, че имат ракети", заяви Джамбазки.

"Да, те севернокорейците бяха ходили до слънцето преди време", допълни Каролев. 

 

Напиши коментар »
(13)
1
хахахаххахаххахахаааааа и двамата тъпаци са част от хората ограбили българия.....смешници
2
Тези двамцата защо не са в затвора?
3
Защо няма и мин. заплата за Северна Корея, да видим ни сми ли отгоре. Все пак ние все още сме пост комунистическа държава, и трябва да се сравняваме с комуняшките територии..
4
Това смешното малко пе...далче нека го попитаме как е като прави свирч.....оци на боеко и компания?
5
всичко тук е хаос,те с какво ни занимават,казарма не е ходил,но разбира от ракети
6
все знаят, все ДАВАТ АКЪЛ-КАТО ЧЕ ЛИ СА ЖИВЕЛИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ТИЯ ДВАМАТА.А СА ОБИКНОВЕНИ МЕРЗАВЦИ, КАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ. А КОГАТО СИ РАЗРАБОТИЛ ТЕРМОЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ТОВА ГОВОРИ ЗА НЕИМОВЕРНА НАУКА И ПРОИЗВОДСТВО.КЮНЦИТЕ СА В ГЛАВАТА НА МАЛКИЯ ВСЕЗНАЙКО.
7
Джамбазки е по-кух от кюнец - разсмя корейците
8
ТОЗИ ПЪТ ДЖАМБАЗКИ СЕ ОЛЯ С ПРИКАЗКИТЕ СИ ЗА КОРЕЙСКИТЕ РАКЕТИ. ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ, НО ТОВА Е УМСТВЕНОТО НИВО НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. В СЛУЧАЯ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДЖАМБАЗКИ Е ЕКСПЕРТ И ПО РАКЕТНИТЕ ВЪПРОСИ ОСВЕН ПО РОМСКИТЕ. БРАВО АНГЕЛЧО, ДАВАЙ, ОЧАКВАМЕ И СЪПАРТИЕЦЪТ ТИ КАРАКАЧАНОВ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ПО ВЪПРОСЪТ С КОРЕЙСКИТЕ РАКЕТИ.
9
Този, глупак Джамбаза , какви, кюнци му се въртят в главата ,те и САЩ са настръхнали от Корейските опити, с ядрено оръжие.
10
Те от такива кюнци, им.настръхна козината и на японци,и на каубой. Баце, мери грамажо! Много неграмотен се показваш! Сега,нещо ми се врътна у тиквата. Мисля,че беше по Алфа- там точно развивахте темата за Ким и неговата армия.Сещам се,че доста грамотно,и убедително ,говорехте,точно обратното.Но тогава,бехте " патриотаре" - върли, върли душмани на Боко,на Валерко- национален фронт за спасение на Боко( помниш,нали?). Сега играете под евросвирка.Ни ръченица,ни виенски валс. Искате да ви Верват,че сте Баш- хороводци!
11
На тоя гей,като му го отперем,че ги мета после, като кюнци !
12
guest test post bbcode html http://gdhyuei23kol.com/ simple
13
Hello. http://jakshgy773733.us
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: „Тютюнопушенето води до импотентност.” Клиентът връща пакета и пита: „Абе, нямате ли от ония, дето убиват?”