ЕКСКЛУЗИВНО! Димитър Иванов пред ПИК: Арестът на Волен Сидеров показва безсилието и провала на Бъчварова като министър

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО! Димитър Иванов пред ПИК: Арестът на Волен Сидеров показва безсилието и провала на Бъчварова като министър

46418
на 12.11.2015
ЕКСКЛУЗИВНО! Димитър Иванов пред ПИК: Арестът на Волен Сидеров показва безсилието и провала на Бъчварова като министър

Последвайте ни в Google News Showcase

"МВР и прокуратурата показаха пълната си безпросветност и липса на професионализъм чрез действията си по случая с Волен Сидеров. Не той хулиганстваше пред НАТФИЗ. Полицията извърши насилие срещу него. Цялото поведение на униформените показва развала в системата на МВР и безсилието на Румяна Бъчварова като министър", каза пред ПИК Димитър Иванов, бивш шеф на Шесто управление на ДС.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според него Волен Сидеров излизал победител от ситуацията, защото е по-интелигентен от хората, които стоят срещу него.

"Пълен абсурд е искането за арест на Волен Сидеров и Десислав Чуколов, защото няма причина. Напил се един депутат и се закача с хората, това ли е? Веднага се събират 200 граждани, цялата полиция, всички началници, че даже и министърът. Като да стреляш по врабче с топ. Тогава кой да идва, когато стане убийство? Едно време само Бойко Борисов ходеше като главен секретар по убийства. Сега трябва да викаме НАТО ли, Интерпол ли? Пълен абсурд. Липсва квалификация и стил на работа", поясни Димитър Иванов.

Според него МВР и прокуратурата създават впечатлението, че не знаят какво да да правят. А депутатите взели толкова бързо решение за свалянето на имунитета на Сидеров и Чуколов, за да се покажат, че "те не са такива като лидера на "Атака" и заместника му". 

"Ако е имало провокация от страна на Волен Сидеров да напомни за себе си, то тя излезе успешна. Надявам се, че прокуратурата все пак няма да излезе толкова глупава да го арестува. Защото делото срещу Сидеров няма да издържи в съда. И след това той ще заведе дела срещу държавата. И ако в България не ги спечели, то в Страсбург ще спечели", категоричен е Димитър Иванов.  Ако все пак се стигнело до арест, прокуратурата без да съзнава, щяла да извърши услуга на Волен Сидеров - щяла да му вдигне адреналина и да го върне в политиката. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК