ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО! Есемесите издали похитителите на Адриан! Бащата Тони Златков с ключови разкрития за отвличането

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Есемесите издали похитителите на Адриан! Бащата Тони Златков с ключови разкрития за отвличането
Автор: ПИК
Дата
Дата
81255
Коментари
12
ЕКСКЛУЗИВНО! Есемесите издали похитителите на Адриан! Бащата Тони Златков с ключови разкрития за отвличането

"Възстановяваме се до колкото е възможно. Адриан също постепенно се възстановява, защото това е голям стрес основно за него", заяви Тони Златков пред Би Ти Ви. Той разкри, че в момента синът му няма нужда от медицинска помощ. В първите часове 25-годишният младеж е бил дезориентиран.

"Първите минути са все едно изтрити от съзнанието му, помня само, че се прегръщахме. Имаше много сълзи", допълни Златков. Той определи сина си като добър млад човек. "Той е изключително силен, уравновесен, никога не е изпадал в критична и стресова ситуация и не знаехме как ще реагира", разказа още бащата.

За това как се е чувствал по време на отвличането, Тони Златков заяви, че синът му постоянно е мислел какво ще се случи, защо точно той е бил в изключително несигурно положение.

"15 минути след като той тръгна за работа, тръгнах и аз. Преди това имахме оперативка на фирмата. На около 500 м от нашия дом видях колата оставена по странен начин, отворена и в първия момент много се притесних, защото знам, че той не би спрял никога по средата на пътя. Когато видях, че е отворена, помислих, че може да е станало нещо лошо. Огледах, не го видях и започнах да мисля, че е станало нещо лошо. Търсих го по телефона, видях че е в колата и тогава много се притесних", заяви Тони Златков.

Още на следващия ден той е получил първия есемес от похитителите, на неговия телефон. Полицията е била уведомена 10 минути, след като е видял колата. За това дали разследващите са следели кореспонденцията му с похитителите, той заяви, че няма представа. На въпрос дали е говорил с експерти, как да комуникира с похитителите, Златков каза, че е имал такива разговори.

Той допълни, че похитителите са избягвали заплахи, по есемесите Златков заяви, че според него бандитите са били възпитани, но не пожела да разкрие какво точно е писано. "Исках доказателства, че е жив, това беше основното за нас. Не мога обаче да коментирам детайлите".

На въпрос как е протекла кореспонденцията за самия откуп и сумата, Тони Златков не пожела да коментира, като заяви, че детайлите са опасна зона, която той не би трябвало да коментира.

Шефът на "Софауто" заяви, че през цялото време са събирали пари. "Колкото е странно да звучи благодаря, че ми го върнаха жив. Ситуацията беше изключително стресова и за нас и за Адриан, всеки допълнителен стрес, който можеше да ни не нанася и беше излишен, те не го правеха. Водеха се нормално нещата, всеки спазваше думата, която е дал. Никога не съм получавал заплахи за живота или към моето семейство, защото няма причина за това. Никога не сме имали охрана", допълни Златков. 

Напиши коментар »
(12)
1
Малко са го оскубали тоя айдук! Другия път куршум между рогата !
2
голям артист, но изключително прост, чудя сеq как толкова тъпи и елементарини изрои в РБ са и богати, доколкото знам зад всеки мизерник с много пари в РБ стои ДС и БКП
3
Борисов от ГЕРБ ли ПОЛУЧИ ОТКУПА накрая?
4
ЕКСКЛУЗИВНО! Есемесите издали похитителите на Адриан....." Никъде не видях как есемесите са издали някого. Дори и полицията не следяла уговорките! Не гледат ли АХН тв да понаучат нещо от филмите? Аааа,да, заплатите за нищоправене..
5
stiga ste ni pravili na oligofreni i ni zanimavate s tazi izmislenaq igri4ka.Kato go gledam tozi po vsi4ko si li4i 4e tozi maznik lage.
6
Познавам Тони Златков - пилето откакто започна бизнеса с коли.Беше скъсан, но взе игрището където сега е "Софавто".Помоли негови приятели които внасят коли, да ги оставят при него за продажба.Не искаше пари на никой, но когато се продаде колата взимаше по 5%.Всеки можеше да си вземе колата по всяко време, като Тони не искаше нищо.Тогава се крадяха доста коли, и Тони отваряше автокъщата дори посред нощ, за да си остави някой колата на сигурно място.Тони работеше много упорито, и благодарение на това направи пари.Глупости са, че е започнал с пари на този, или онзи.Всичко направи със собствения си труд.Работеше здраво и агресивно.
7
Не знам как си е изкарал парите,но цялата му визия е на келешки козел.Сега го играе разчорлен олигофрен и малоумник.Иначе отрочето му го даваха как лее шампанско по коли и цялата му визия е на прасе от едновремешната "Родопа"=
8
Толкова смърди,че някои си прибраха и разделиха парите,а Боцко както винаги изигра етюда с доброто ченге.Този театър показва истинското положение в Бългатия.
9
Толкова смърди,че някои си прибраха и разделиха парите,а Боцко както винаги изигра етюда с доброто ченге.Този театър показва истинското положение в Бългатия.
10
Подкрепям #4!
11
ТОЗИ НЕ Е БОГАТ БОГАТ Е НЯКОЙ КОЙТО СЕ КРИЕ ЗАД НЕГО. НИТО СИНЧЕТО НИТО ТОЙ СА РАЗГНЕВИЛИ НЯКОЙ А ТОЗИ КОЙТО ИМ Е ПРЕДОСТАВИЛ БИЗНЕСА. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ИМА АКЪЛ ДА РАЗВИЕ БИЗНЕС? ЗА ГОЛЕМИ БАЛАМУРНИЦИ НИ ИМАТ ТЕЗИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА БИВШАТА И СЕГАШНАТА ВЛАСТИ! КУЛТУРНИ ПОХИТИТЕЛИ! ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕ БЕХ ВИЖДАЛ.
12
Пропуснал е ПАК да благодари на Б.Б. и МВР, които според неговите първи интервюта са били в ПЪЛНО неведение, относно неговите преговори с похитителите и действията на бащата по предаване на откупа? Сигурно голямо убеждаване е паднало, за да мрънка тези благодарности....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
“Как да сгънем правилно парашут.”Ръководство.Второ, коригирано издание.