ЕКСКЛУЗИВНО! Известна дерматоложка разби на пух и прах лицата във ВИП Брадърите: Вулгарно, разкривено и пошло! Момичетата са карикатури - с устни до носа и един тон раздърпани като четина мигли

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Известна дерматоложка разби на пух и прах лицата във ВИП Брадърите: Вулгарно, разкривено и пошло! Момичетата са карикатури - с устни до носа и един тон раздърпани като четина мигли
Автор: ПИК
Дата
Дата
52285
Коментари
8
ЕКСКЛУЗИВНО! Известна дерматоложка разби на пух и прах лицата във ВИП Брадърите: Вулгарно, разкривено и пошло! Момичетата са карикатури - с устни до носа и един тон раздърпани като четина мигли

Известната дерматоложка Радина Денкова разби на пух и прах лицата на момичетата във ВИП Брадър, които са подложени на допълнително разкрасяване и изкуствени подплънки. 

Тонове мигли, раздърпани като четина и устни, които стигат до носа, това ли е красотата на България, възкликна Денкова във Фейсбук. 

В Къщата в момента са Джулиана Гани, известна с това, че е известна, чалга певицата Мария, дизайнерката Мегз, Сашка Богданска - бивша на Лудия репортер Даниел Петканов, Сашка Васева, Енджи Касабие. Най-вероятно от списъка на Денкова е изключена Касабие, чието лице е пропорционално и не изглежда да е паднала в лапите на лакомите за обем силиконови "известни  дами".

Ето какво още написа лекарката: 

Вчера, докато си приготвях багажа за пътуването ми поглеждах към Предаването на Гала, което показваше извадки от БИГ Брадър. За първи път от започването гледам пет минути от него. Попадам на едни момичета, четири на брой. Честно да ви кажа, досрамя ме. Досрамя ме, защото те са средна извадка на лицата, които показват донякъде и моята професия. Досрамя ме, защото и в четирите не видях нито естетика, нито пропорции, нито симетрия, нито ... добър вкус. Много е жалко и ми е мъчно, че естетичната медицина се представя по този начин- вулгарно, разкривено и пошло. Днес пиша това от Варшава, преди да започне обучение на най- добрите естетични дерматолози в Европа с един перфекционист, гуру и голям учител. Учител, който ни нарича визионери, който вярва, че ние сме хората, които ще превръщаме естетичната дерматология в наука. Правя сравнение между тези три дни, в които красотата и нашата работа се издига до съвършенство и резултатите в реалния живот, и се чудя къде гилдията бърка или къде обществото налага фалшиви стандарти. Да се върна обаче на БИГ брадър! Видях едни лица, които отдалече приличаха на карикатури, едни устни, които стигаха до носа и раздърпани мигли, един тон, като четина. Това ли е красотата на България, това ли е представата на масата за естетика. Винаги съм проповядвала философията "less is more ", винаги съм учила от най- големите, че в лицето трябва да се подчертае красотата , че съотношенията и пропорциите правят цялото. Не напразно Микеланджело е прозрял златното сечение в телата ни, в лицата ни, в природата и околната среда като съотношение, което определя красотата. Не може една устна да бъде в обратно съотношение към останалите части на лицето, тогава красотата престава да бъде красота, тя е гротеска. И си мисля в тази посока, дали ще се научим да виждаме красивото не в обемите, а в пропорциите! Дали ще можем да следваме " средния път" както е казал Буда. Да следваш средният път обаче, трябва да стигнеш до истината.... Успех, момичета!!!!!

Напиши коментар »
(8)
1
"Звездите'няма да я разберат:едната се има за дама,друга за модна икона ,третата реве защото мисли,че като има силикон трябва да я наградят.Силикон имат в мозъка,затова не виждат,че са карикатури и колко хора им се подиграват.Да не говорим за нивото. на културата им
2
И тез Дзверки са Страшни като Онази # 1 от Планетата на Дзверовете, дето па и идеи искаше дава та Америка да спасява, па и пред Опра сълзи проля за бъдещето на таз страна
3
Nqkoi ot bradurkite imat po dva polovi organa edin ot dolu edin na liceto
4
Мария прилича на Анита Мейзер
5
Г-жо Денкова, всеки има право на личен избор. Та нали ваши колежки-печалбарки са докарали силиконките до този карикатурен вид. Така, че и вие Денкова също допринасяте за смешното състояние на момичетата. Успех в обучението по печалбарство.
6
Телевизията не възпитава естетически вкус в младите момичета.Погледнете водещите на сутрешните и новинарски блокове, с какъв тежък вечерен грим са!В училише още в шести клас има момичета,които са гримирани,с боядисани коси и облечени като леки жени.Къде са родителите и учителите?Те трябва да са пример за децата.На откриването на новата учебна година,една колежка беше дошла с пола една педя и под нея 10 сантиметра тюл.Грозно.Ако бях директор на училището,щях да я върна.
7
МЯКАЩИ И МЬЕКАЩИ, СЪС СИЛИКОН ПО ВСИЧКИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, КАКТО И ИЗПРАЗНЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ СЕЛЯНДУРКИ, СЕ ОПИТВАТ, А ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И УСПЯВАТ, ДА ДАВАТ ТОН И ДА ПОУЧАВАТ !!! Е, НАИСТИНА НЀМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!! ХОРА, БДЕТЕ !!! ОПАЗЕТЕ ДЕЦАТА !!! ПРОСТОТИЯТА ВЗИМА ВРЪХ !!!
8
наистина е права уважаемата лекарка - противни муцуни, устни определено моделирани за нуждите на оралния секс. нищо лошо за този секс, но липсата на елементарна култура от въпросните дами по отношение гримиране и фейслифта е грозно нещо. "Има резон - старият Хю направи издигна обществения авторитет на скъпата проституция. Той каза на жените по света - не е срамно да си лека, срамно е да си евтина. " казал го е хю хефнър, не аз. а за мара отварачката да не говорим - отблъскващо противна физиономия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари