Вход
София
Времето в София 18 o C

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с ударна акция в Слънчев бряг, затвори скандалния бар "Оксижен"

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с ударна акция в Слънчев бряг, затвори скандалния бар "Оксижен"

на 12.08.2017
2463
31
ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов с ударна акция в Слънчев бряг, затвори скандалния бар "Оксижен"
Автор: ПИК
12.08.2017
31
2463

Вицепремиерът Валери Симеонов е участвал в ударна акция в Слънчев бряг заедно с хора от всички контролни институции. Вследствие на операцията е затворен скандалния бар "Оксижен", разкри самият той в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа вицепремиерът за снощната акция:

Тази нощ Слънчев бряг се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт. Как се случи всичко?

В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен" на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум. Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа. Установени са още нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенция по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други. Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше „закопчан“ с белезници и прибран в районното за 24 часа.

След като приключихме проверката на "Оксижен" и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме „възкръсналото“ заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите .

По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване "Съни Дриймс", като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея - "Корнера". Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – "4 You" – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени.

Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията.

От тази нощ, битката за тишината ще бъде война.

Следва продължение...

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Браво, Симеонов! Помагай на Бойко Борисов да налагате законите в държавата.Много е трудно,но ще успее правителството.
2
Ewala Smajete tezi otrepki. Do edin
3
Браво, Симеонов! Помагай на Бойко Борисов
4
Този цървул защо не ходи на север към Варна, а се върти около Бургас? Ами защо? Защото го е страх да не му резнат зелката групировките!
5
А МИТЬО ША ГО ПРИТЕСНИТЕ ЛИ?
6
Винкела и Магарещки са се наговорили. Винкела че ги укабели с турски пелеразки канали, а Магарещки че им продава оксикодон. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
7
Който приложи закона на практика.
8
Тоя Оксиджен го събориха и затеориха 100 пъти и пака бачка.Що не вземе да отиде до Какао или там бат Миъьо ще му загрее черкезския врат на Балевски хахахха
9
Като заглуши Kакао Бийч тогава ще повярвам, че наистина нещо се върши. Басите им думкат до 08:00 сутринта и се чуват на 10 километра чак до Елените!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
напълно съм съгласен,ама това никога няма да стане,просто разчистват пътя на Митьо и другите мутри лоялни на Тиквеника.
12
затвори оксижен абе в. симеонов/винкел/ с кво ще заваряваш винкела бе.....
13
затвори оксижен абе в. симеонов/винкел/ с кво ще заваряваш винкела бе.....
14
затвори оксижен абе в. симеонов/винкел/ с кво ще заваряваш винкела бе.....
15
ЦЕЛТА Е ДА ПАДНЕ ЦЕНАТА НА СЛЪНЧАКА И ДА ГО КУПЯТ ЕВРЕИТЕ
16
Въпрос, тези заведения тормозят комплекса от години, защо едва сега ги удариха? Защото си плащат на местните власти- полуция, община, прокуратура и съд. За да избиват парите всичко което се сервира е фашш. DJ се дървил и го арестували??? Това означава, че разчита на местната власт да го пуснат веднага. Спасението е, целият състав на МВР, общината и прокуратурата трябва да се сменят. До един!!!! Назначават нови с предупреждение, един контакт с местните мафиоти, вън. Митьо Дзъркела как вилня 10 години? Храни цялата Бургаска администрация, включително най-страшната служба БОП. Добре, че го фраснаха, а нещо промени ли се? Нищо!!! Всичко е за сметка на укритите данъци, далавери, фалшив алкохол, разпространението на дрога, заплащане под масата. Така в бюджета нищо не влиза. Но влиза в джобовете на местната власт. А тя дава нагоре и става Параграф 22.
17
стани да седна аз разчистване на конкуренти
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Снощи в 01.40 часа в заведението ми нахлу една тумба шушумиги предвождани от един макак, който има поразителна прилика с каргонските цигани от Ямбол. Циганина се правеше на вицепремиер, а останалите са обикновени обирджии. Задигнаха ми музикалната апаратура, откраднаха и пари от касата. Ядоха и пиха на корем без да плащат. Някои от НАП-инспекторките поискаха моите момчета да ги eбaт. На излизане повръщаха. Тотално оцапаха бара. Продължаваме да чистим. От името на мъжката част на колектива заявяваме, че ще съдим циганина за самооправство и кражба. Ако съдът не го осъди тогава ще почерпя клошарите от Слънчака. Срещу една ракия те ще обърнат бахура на мангала. Този Питек не можа да разбере , че човек с моята биография му е началник. Следващия премиер съм аз ако преди това не ме изпреварят Динко или Перата.
21
През ноември и останалите дано има кофи за смет.
22
Бойко пудел си намери, кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път във власта, на Адолф Сидеров бе сол ташак, докато го натириха в глух сокак! Пудела Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажни , коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги галят и слушат кротко, като малко дете! Цар Тиквоций се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги, като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато се разрази някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, където трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време време мъдър да играе на Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! Валерка, ако си истински патриот а не патриотар, настани военните и полицаите без пара, като дар! Да ама не ти стиска, че душата ти е вързана със сезал и келепиреца ще е от ден до пладне, "скъпи" селски сандал т.е. цървул!
23
над 90 % от държавната власт се е срастнала с МАФИЯТА и организираната престъпност в последните 30 години...Много ще е трудна борбата срещу мафията..Колумбия,Перу,Боливия все още продължават с войната срещу мафията която притежава държавата....В повечето държави имаше гражданска война и мафията отслабна,почна партизанка офанзива от горите--типично по комунистически..Единствено ЧИЛИ се справи с мафията ,но там дойде Генерал ПИНОЧЕТ..той унищожи комунистите чисто физически и върна държавата на народа..В България се иска кръв да се пролее...Успех ,но съм резервиран с мнение
24
8 години пускам сигнали за незаконните складове за алкохол около ахелой и слънчев бряг,,за незаконните складове за кухненски,перилни препарати и консумативи около слънчев бряг които се намират непосредствено след несебър посока Сл.Бряг в ляво след колелото...Никакви резултати..Властта е срастнала с мафията и организираната престъпност управлява държавата..Ние сме бананова република подобна на Колумбия,Перу Боливия,...А народа е русофилска мърша която не вижда по далече от носа си..няма воля за справяне с мафията,,а от Брюксел Мършите ги интересува единствено унищожението на Европа чрез Африкански получовеци маймуни...Тях не ги интересува мафията на местно ниво.Европа се управлява от Евреи които целта им е унищожението на бялата европейска раса..Русия си гледа сеира,,защото колкото по слаба Европа вижда тя,толкова по силна е имперска азиатска расия
25
Вицепремиер да обикаля по кръчмите и да замерва шума. Ами министрите да вземат да чистят тоалетните. Те са с по-нисък от неговия ранг.
26
Най-после! ЕДНО ГОВЕДО да пострада! - Браво Валери! Да престанат и пиянските обиколки на чужди деца, водени от безсрамни алчни "туропепатори"! !
27
Само вдига пешилка Симеонов да цомаже очите на глупоците..Защоне затвори 2те завидетия на Митэо? Защото мя е пратино и умшра жт страх да гж папне! Тади акция е за ончитане на дийнжст: вижте ни корко сме стриктни и честни! ГОЛЯМ СМЯХ!
28
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#51zS1TxkAs ------------------------ Неизменно большое количество socks и proxy серверов online на сегодняшний день: 33557 IP в 198 странах Высокая анонимность - мы гарантируем, что наши прокси сервера абсолютно анонимны (тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех абсолютно соединений без эксплуатации VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Укрыть или поменять ваш IP можно 2 кликами мышки. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ низкие цены на анлимитный доступ при самом высоком качестве Наше правило - больше приобретаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при истечении срока действия аккуанта. ICQ бот на всех абсолютно тарифных планах! Профессиональная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что требуется для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ купить прокси ipv4 россия proxy купить 4 proxy ipv4 купить блокировка группы вконтакте
29
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Анапа. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Быстро Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8 861 24-123-45 ___________________________ земельный участок под благоустройство стоимость асфальтирование 1м2 благоустройство схема правила содержания и благоустройство домов комплексное благоустройство озеленение москва
30
Нужна помощь. В доме завелись тараканы Напишите кто как избавлялся?. Я нашел фирму в Энгельсе по избавлению от насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 04.08.2017 10:04 Кому надо ссылку http://bio64.ru/?page_id=195 - http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

- Скъпи, хайде да гледаме филм на ужасите.
- Добре, измий си грима!

няма нови новини
Днес: 353
hot
най-четени новини в момента
сега
2460
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! АБВ подкрепя кабинета "Борисов" за рестарта на АЕЦ "Белене". Психодесните с провокации на митинга за Втора атомна (ОБНОВЕНА)
x
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ! Избягвайте тези храни, ако искате да спите по-добре
x