ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО и ПЪРВО в ПИК! Кръв се лее на пътя! Четирима загинаха след ужасяваща катастрофа на пътя Варна-Бургас!

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО и ПЪРВО в ПИК! Кръв се лее на пътя! Четирима загинаха след ужасяваща катастрофа на пътя Варна-Бургас!
Дата
Дата
30807
Коментари
2
ЕКСКЛУЗИВНО и ПЪРВО в ПИК! Кръв се лее на пътя! Четирима загинаха след ужасяваща катастрофа на пътя Варна-Бургас!

Тежка катастрофа е станала днес на пътя Варна - Бургас, след с. Старо Оряхово.

Около 7 часа сутринта товарен автомобил и кола „Фолксваген” се удрят челно. Вследствие на инцидента са загинали четирима души от лекия автомобил. По първоначални данни колата е навлязла в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарния.

Работи се за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, както и за установяване самоличността на загиналите.

Пътят Варна – Бургас е временно затворен за преминаване на автомобили. Движението се извършва по обходен маршрут.

Напиши коментар »
(2)
1
Ето сега е момента КАТ отново да вдигнат глобите. Изобщо имам предложение. Всички глоби в България да станат по 10000 лева. Българите няма да можем да ги платим. Оттам отиваме на съд. за неплатена глоба. оттам в затвора за да се плати глобата чрез обществено полезен труд. Ефектът ще е многостранен. Рязко спадане на катастрофите. Няма да останат шофьори на свобода. Затворниците ще работят безплатно за държавата. Хазната ще се пълни постоянно и ще има много много пари да ги крадат политиците като Бисеров например. Бизнесът ще е доволен. Ще могат да си избират квалифицирани директно от затвора и няма да има нужда да им се плаща заплати.
2
трябва задължителни камери в колите и КАТ да санкционира по заснетото
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.