ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Нова телевизия с официално изявление по обвиненията за цензура на репортера Васил Иванов

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Нова телевизия с официално изявление по обвиненията за цензура на репортера Васил Иванов

44279
на 18.04.2017
ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК! Нова телевизия с официално изявление по обвиненията за цензура на репортера Васил Иванов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нова тв излезе с официално изявление по повод обвиненията на репортера Васил Иванов, който напусна и обяви, че се маха от медията заради цензура от страна на редакторката Дарина Сарелска. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ето какво отговориха на това от медията:

В последните 5 години в NOVA работи обособен екип от разследващи журналисти, носители на множество награди и автори на редица силни журналистически материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот, като например: финансирането на автобусните спирки в София, обществените поръчки в Агенцията за бежанците, финансирането на предизборната кампания на президента Румен Радев, ефективността на системата за неотложна помощ в София, скандала с обществена поръчка в Неделино за фиктивни ремонти на детска градина, и др.

NOVA се гордее с всички тези постижения, както и с работата на своя водещ новинарски екип, ръководен от Дарина Сарелска, чийто професионализъм и опит допринасят за успеха и авторитета на медиата. NOVA има пълно доверие в редакционната политика, следвана от разследващите журналисти, под ръководството на мениджмънта на отдел „Новини и актуални предавания“. NOVA благодари на Васил и му пожелава успех в бъдещите му начинания.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК