ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Балканите не спират да се клатят! Трусове на всеки час в последните два дни - има и у нас, но леки

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Балканите не спират да се клатят! Трусове на всеки час в последните два дни - има и у нас, но леки
Автор: ПИК
Дата
Дата
20259
Коментари
3
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Балканите не спират да се клатят! Трусове на всеки час в последните два дни - има и у нас, но леки

Ужасът от трусовете не отстъпва, Балканите се тресат буквално на всяка минута, показва справка в Европейския сеизмологичен център. Оказва се, че южните ни съседки Турция и Гърция постоянно се люлеят. Вчера в София също е имало земетресение. За щастие то е било изключително слабо, едва 2,3 и за това не е било усетено от столичани.

Ето и най-силните трусове за последните 24 часа:

Западна Турция3,3 по Рихтер. Регистрирано е 00:22 на 10.09. Епицентърът е бил на 45 км. от Истамбул, а дълбочината е била 6 км.

Западна Турция – Измир, 4 по Рихтер. Труса е бил с дълбочина 8 км. и е усетен към 21 часа вчера.

Гърция – магнитутът на труса е бил 4,1 по Рихтер. Земетръсът е бил на 160 км. от Скопие, като е усетен там около 2 часа през нощта.

Косово – трусът е бил с магринитут 3,1, като най-силно е усетен на границата със Сърбия. Дълбочината е била едва 1 км.

България – 2,3 трус по Рихтер е бил регистриран към 20:30 часа на 250 километра от София. Дълбочината е била 8 км.

Южна Гърция – един от най-силните трусове е бил регистриран съвсем близо до Закинтос, като магнитутът е бил 4,5 по Рихтер, а земетръсът е усетен към 5 часа сутринта.  Най-силно е усетен в Метони, а дълбочината е била 35 км.

Турция – Гърция на границата на двете страни в неделя вечерта е регистринан трус с магнитут 5,2 по Рихтер с дълбочина 90 км.

Още по темата
Земетресение разтресе Турция
Часовник
01:37
Вчера в 17:39 местно време е регистрирано умерено земетресение в северна провинция на централна Турция. Епицентърът е в района Йолдере-Ербаа, Токат вилает (илюстрация), предаде "Фокус". Магнитудът,...
Напиши коментар »
(3)
1
много мигранти си загубиха живота по тези места с помощта на местните а може би и на военните.
2
wh0cd1655751 generic cialis
3
wh0cd92628 clonidine adhd anafranil anxiety prozac generic
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...