ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Корнелия и Доган се срещнали тайно при олигарх! Стягали коалиция, измислили сценария с "писмото на Сокола"

НАЙ-ВАЖНОТО

ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Корнелия и Доган се срещнали тайно при олигарх! Стягали коалиция, измислили сценария с "писмото на Сокола"

431344
на 19.03.2017
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Корнелия и Доган се срещнали тайно при олигарх! Стягали коалиция, измислили сценария с писмото на Сокола
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерката на БСП Корнелия Нинова се е срещнала тайно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган още преди месец, довериха пред ПИК два независими един от друг източници от централата на "Позитано".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

За рандевуто официално намекна бившият финансов министър от ГЕРБ Владислав Горанов, който призова Нинова да си признае виждала ли се е с Доган. Отговор не последва.

Според източниците на ПИК срещата не се е провела в прословутите Сараи на ДПС в Бояна, тъй като те са под непрекъснатия контрол на НСО и информация би могла да изтече твърде лесно. Двамата са предпочели за явка луксозна вила в един от столичните крайни квартали, собственост на олигарх, еднакво близък до левицата и етническата турска партия. 

Твърди се, че единствената тема на срещата е била евентуална коалиция между двете партии след изборите следващата неделя. 

"Официално коалиция няма да има - тоест ДПС няма да вкарва министри във властта, тъй като това бързо ще доведе до масови улични протести и брожения сред обществото. Въпреки това Доган е обещал да гласува в пленарна зала правителство на БСП и да го подкрепя по възлови теми - като бюджета, да речем, както и отмяната на плоския данък", довери източникът на ПИК.

Ако БСП спечели, макар и с малко, изборите, най-вероятно ще поиска официална коалиция с патриотите. От тримата лидери там най-склонен за партньорство бил Красимир Каракачанов.

Именно на срещата Нинова - Доган бил измислен сценарият с "кървавото писмо" на Сокола до медиите, в което той опита да се изкара "прима патриот" и призова за единение срещу Ердоган и имперските амбиции на Турция.

"Така ДПС ще изглежда по-поносимо за коалиране с патриотите и левицата. Търсят оправдание пред електоратите си и най-доброто оправдание е коалиция "АнтиЕрдоган", поясняват замисъла от "Позитано".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК