БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО! Как хрисимият Плевнелиев изтормози първата си съпруга

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Как хрисимият Плевнелиев изтормози първата си съпруга

Настоящият президент обърнал гръб на жената, с която направил първите си стъпки в бизнеса

Автор: ПИК
Дата
Дата
109326
Коментари
16
ЕКСКЛУЗИВНО! Как хрисимият Плевнелиев изтормози първата си съпруга

Хрисимият президент Росен Плевнелиев се оказва скрита лимонка не само за бизнес делата си, които упорито крие и замазва с "фактология". Държавникът бил не просто неверен съпруг, но се показал и като подъл човек. Още по време на брака си с първата си съпруга Вероника той започва роман с настоящата си жена. Прибирал се вкъщи, обличал чиста риза и излизал "по работа". Вероника знаела отлично, че той има среща с любовницата си, но мълчала, за да запази "достойнството" на мъжа си, разказват пред ПИК запознати със семейната сага.

А предисторията на първия брак на Плевнелиев е следната. Бъдещият държавник № 1 попада покрай първата си съпруга в плетеница от косвени родствени връзки, които би трябвало да бъдат заключени в секретен сейф още навремето в интерес на здравословното му политическо здраве. 

Росен и Вероника Плевнелиеви заживяват под наем, въпреки обширния апартамент на баща й - заможният д-р Кавраков, твърди столичен вестник. С времето става ясно, че съпругата не може да дари любимия си Росен с деца. 

Някъде по това време идват правителствата на Луканов и неговата социална министърка Емилия Масларова се сеща за сина на бащиния си боен другар Асен Плевнелиев. Германия сключва временна спогодба с България за внос на строителни работници за изграждането на обекти в новата обединена държава, а Масларова получава правото да разпределя еднолично огромен брой гастарбайтери. Поръждясалите връзки на Росен Плевнелиев са задействани и фирмата му “Ирис интернешънъл” получава най-голямата квота - около 5000 строителни шерпи.

Вероника заминава заедно с мъжа си за Германия от самото начало. Семейни приятели обаче разказват, че Вероника се връща от време навреме след поредния семеен скандал на немска земя. Не след дълго идва и разводът. Истинската причина за него, пак според близки, е фактът, че Вероника така и не успява да роди деца на съпруга си. За сметка на това заместилата я в брачното ложе Юлияна дарява бъдещия президент с цели три рожби. Освен това втората госпожа Плевнелиева се оказва връзката на още неизвестния Росен с кръга “Капитал” чрез приятелството си с Галя Прокопиева

След като сключва брак с Юлияна, Плевнелиев тотално загърбва първата си съпруга. От семейния им бизнес взима тлъстия пай, а Вероника остава сама. Преди година й поставят тежка диагноза. Дори това не омилостивява бившия й съпруг. Той не е до нея в най-тежкия момент на изпитание. Говорим за човек, който често в речите си използва думите "достойнство" и "чест". 

Очевидно има къса емоционална памет. Или просто му липсва човещина. 

Напиши коментар »
(16)
1
След като сключва брак с Юлияна, Плевнелиев тотално загърбва първата си съпруга. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Место да "тъче на два стана"?!?! Тоя наистина е будала!
2
Ей, голямо желание сте имали да хулите и обиждате Президента на РБ ! Пишете малко и за гнусотиите, които направи уважавания от Вас Руската подлога Доган !
3
И Кой написа тази статия ? Да не би да е любовницата на Славуна !
4
Така наречената "кака Цонка" осъди ПИКлювците за 4 500 лв. за радпространение на НЕИСТИНИ. да ими е честито.
5
Нещастници, спрете с плоските плювни. Чудите се каква по-голяма глупост да измислите.
6
БРАВО НА ДОГАН ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ПОКЛОН ТОЙ Е РОДЕН В БЪЛГАРИЯ И ДОКАЗА ЧЕ МИЛЕЕ ЗА РОДИНАТА СИ
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Нещо много самоотвержено го защитаваш. Защо ли? Защото е от вашите нали.
9
Прокопиев също осъди ПИК за клевети. В ПИК освен клевети друго няма.ЧЕСТИТО!
10
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПРИЯТЕЛЯТ НА РОСЕН ОТ КОМСОМОЛА ИЛИЯН ПОПОВ ДЕПУТАТ -ВИДНА АГНЕШКА ГЛАВИЧКА ОТ СДС. ТА ТАКА КОМСОМОЛА-СДС-ГЕРБ.
11
Tova li uspiahte da izrovite be,PIK,mnogo nisko ste padnali,NECHTASTNICI!!!
12
за боклука роско звучи песента последен валс
13
Недостоен смешник,помашко мекотело!Безгръбначно геймекотело!
14
А Путин?
15
една селска пръчка , от местните декамесари станала президент и загърбила ДКМС то .Помачорска работа
16
wh0cd877972 Bentyl Pills elocon
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари