Ексклузивно! Китай подаде ръка на Русия за война! Могат ли да смажат Турция за дни?

ТЕМА

Ексклузивно! Китай подаде ръка на Русия за война! Могат ли да смажат Турция за дни?

102433
на 23.12.2015
Ексклузивно! Китай подаде ръка на Русия за война! Могат ли да смажат Турция за дни?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След дълги размисли, китайското външно министерство даде своята позиция, относно сваления руски самолет Су-24. Според китайците, това е недопустимо, защото Русия се бори с тероризма и подобно посегателство, над техен военен самолет е истинска война.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Обърнахме внимание на това, че руският самолет е изпратен по искане на сирийското правителство. Той е свален с нарушаване на мисията за борба с тероризма в Сирия и е огромна загуба за международната борба против „Ислямска държава”, каза говорителят на външното министерство на Китай, Хонг Лей.

Той добави, че се надява всички страни да впрегнат усилията си за сътрудничество в координацията и подобни случаи, като тази със сваления руски самолет да не се повтаря повече.

Стана ясно още, че китайски специалисти са изиграли важна роля за откриването на черната кутия от руския Су-24. „Анализът на данните още продължава”, каза още официалния представител на министерството.

Според специалисти, позицията на Китай в този случай може да се изтълкува само по един начин, при евентуални нападения от страна на Русия към Турция, Китай ще заеме позицията на Путин.

„Ако това се случи, а ние се надяваме никога да не се стига до там, Китай и Русия могат да смажат Турция за няколко дни”, изказват своите притеснения запознати със ситуацията. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК