ТОП НОВИНАТА

ЕКСКЛУЗИВНО! Марешки проговори - продава ли петролния си бизнес и ще се откаже ли от шефския пост в НС?

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Марешки проговори - продава ли петролния си бизнес и ще се откаже ли от шефския пост в НС?
Автор: ПИК
Дата
Дата
16733
Коментари
5
ЕКСКЛУЗИВНО! Марешки проговори - продава ли петролния си бизнес и ще се откаже ли от шефския пост в НС?

Веселин Марешки обеща да напусне веднага заместник-председателското място на парламента, ако обвиненията срещу него се докажат. Досега срещу него нямало присъда, което го правело невинен. "Няма да се отказвам от петролния бизнес, много ми харесва. По-скоро бих напуснал аптечния. Но не казвам, че ще го направя", каза заместник-председателят на НС Веселин Марешки в предаването "Лице в лице" на БТВ.

"Хората в София живеят сравнително добре в сравнение с българите в останалата част от страната. ГЕРБ се тупат в гърдите и казват, че печелят изборте, но за тях гласуват само 17%. И във вашите новини излезе, че такова мародерстване има в малките населени места има. Какво смятам аз, няма значение. Всички са бедни. Над 60% от хората не могат да отидат на почивка.  Хората са обезверени. Мене във Варна ме бият с цигански вот. Какво ми общават, че някой ги обича много - с купен вот", обясни Марешки причините за искания от него вот на недоверия на правителството.

"Не сме обидени на ГЕРБ. Но сега чета един виден гербаджия - книгата на Антон Тодоров "Шайката". В нея той вади мръсните тайни на Бойко и Цецо. Ако беше написано от журналист като Вальо Ахчиев, нямаше да обърнем внимание. Но книгата е написана от сериозен журналист, който борави само с документи. Прокуратурата не се самосезира за сериозни неща, а за кокошкари. В случая трябва да реагира", каза Марешки.

 

 

Още по темата
Веселин Марешки представи "Шайка" от трибуната на Народното събрание
Часовник
14:52
"Още не съм могъл да прочета книгата "Шайка", защото току що си я купих и трудно я намерих в цяла София, но я препоръчвам и бих финансирал нейния нов тираж." Това заяви депутатът и...
Напиши коментар »
(5)
1
Ной си е човек на Червената Чума ,поставено лице на Златев ,сега вече влиза вкоалиция с Червенине боклуци
2
Фурнаджийска лопата и поведение на селски бек ...
3
И кокошките знаят, че Марешки е патерицата на БСП.
4
Като толкова ти харесва бизнеса с горивата,защо изравни цените в Габрово.Стана дупетат ....дотам.
5
ПИТАМ АЗ ЦВ.РИЗОВА- ТОЯ ЛИ НАМЕРИ ДА УЧАСТВА.МИ ТОЙ ГОВОРИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ ЗА БИЗНЕСА СИ.А ЗА ЗАКОНОТВОРЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА НС НИТО ДУМА.НЕ ГО КАНЕТЕ ПОВЕЧЕ ,А АКО ТОЙ СЕ САМОПОКАНВА-ОТКАЗВАЙТЕ МУ.ТОЙ НЯМА КАКВО ДА НИ КАЖЕ,ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Затрупан с работа математик седи зад писалището, когато до него се доближава малкото му дете и пита:
- Татe, как се пише цифрата осем?
- Много лесно - също като знака за безкрайност, но завъртян на ъгъл Пи върху две!