ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов: Анкара е в паника заради Сирия, а Местан се провали, подкрепяйки политиката й

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов: Анкара е в паника заради Сирия, а Местан се провали, подкрепяйки политиката й

16351
на 15.02.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов: Анкара е в паника заради Сирия, а Местан се провали, подкрепяйки политиката й
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На фона на развитието на ситуацията около Сирия ясно се вижда, че Турция изпада в паника и действа непредсказуемо. Това каза в студиото на БНТ Михаил Константинов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Според него, провалът на плановете на Реджеп Ердоган да стане определящ фактор в Близкия Изток и на Балканите води до несигурност и предизвиква такива ходове като забраната за влизане в страната на българските граждани Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Според професора, това води до разклащане на властта на Ердоган и ускорява падането на неговото правителство. „Отношенията на ръководството на ДПС с ръководството на Турция не са добри отдавна, при последното си посещение турският президент не се срещна с тази партия, а с други политици”, каза Константинов.

Той е категоричен, че ръководството на ДПС в случая със свалянето на руския самолет е заело национално отговорна позиция, за разлика от предишния председател на партията Местан.

„Турция е трън в обувката на НАТО, защото даде повод на Русия да се настани трайно в Сирия”, смята професорът. Той смята, че новите политически проекти, като този на Лютви Местан, нямат шанс да влязат в Народното събрание самостоятелно, тъй като гласовете, които ще получат, няма да са достатъчно.

Константинов нарече "Пълна дивотия" евентуална коалиция за следващи избори между Лютви Местан и Радан Кънев и посочи, че се надява, че подобно нещо няма да се случи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК