Ексклузивно! Поредното зверство на „Ислямска държава” смрази света! Терористи убиха майка докато кърми детето си

ЧАС ПИК

Ексклузивно! Поредното зверство на „Ислямска държава” смрази света! Терористи убиха майка докато кърми детето си

9606
на 29.12.2015
Ексклузивно! Поредното зверство на „Ислямска държава” смрази света! Терористи убиха майка докато кърми детето си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредното зверство на терористите от „Ислямска държава” за пореден път смрази света. Майка е била брутално убита от женската полиция на ИДИЛ. Според свидетели жената е кърмила детето си на публично място.

препоръчано

В докладите се пише, че майката е кърмила бебето си покрита с бурката в Рака, когато е била забелязана от жените полицай на „Ислямска държава”. Въпреки, че никой не е можел да види какво прави под плътната дреха, според наказателната бригада на Ал Канса тя е била в „нарушение на общественото приличие”.

Полицията е взела бебето, предала го е на друга жена, а след това са убили брутално майката, съобщава бивш служител на полицията живеел в Рака, а днес намерил убежище в Турция.

Преди да бъде ликвидирана, майката е била осакатена, а след това убита пред очите на всички, за назидание, както правели често в Рака.

Групата решила съдбата на майката е женска полиция, създадена от „Ислямска държава” преди година. Нейните функции са да „следи морала” сред гражданите. Жените са покрити от главата до петите в черни бурки и носят винаги заредени автоматични оръжия. Според очевидци, те са безмилостни, пребиват деца, жени и възрастни хора, които според тях не се държат пристойно. Те следят също така за това, жените да се подчиняват на мъжете си, да са винаги покрити . Повечето жени са омъжени за джихадисти от ИДИЛ, а голяма част от тях са чужденки. Според източници няколко жени от Великобритания, които миналата година са се присъединили съм редиците на „Ислямска държава” са част именно от тази полиция. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК