ЕКСКЛУЗИВНО! Проговори репортерът, заплашван брутално от катаджия насред Хасково (ВИДЕО)

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Проговори репортерът, заплашван брутално от катаджия насред Хасково (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
26670
Коментари
6
ЕКСКЛУЗИВНО! Проговори репортерът, заплашван брутално от катаджия насред Хасково (ВИДЕО)

Не предполагах такова действие от полицая. Може би бяха изнервени, защото катастрофата беше по-тежка и имаха доста работа. Това коментира пред Нова телевизия фоторепортерът Тихомир Петров.

Припомняме, че той разпространи в интернет видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно него и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.

"Mахни се с този фотоапарат от тука. Махни се, че като съм ядосан ще ти прасна една палка и ще се посереш", ругае полицаят, докато регулира кръстовището.

"Хайде бе, маймуно", крещи служителят на МВР към шофьор.

"Съвсем случайно заснех думите на полицая. Не съм искал да снимам думите му. Човек гради някаква репутация. Аз работя повече от 16 години като журналист. Чувствам се засегнат. Но според мен нещата са по-глобални. И ние, и полицаите работим в доста сложна обстановка", заключи Тихомир Петров.

В интернет беше разпространено видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно фоторепортер и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.

Още по темата
ШАШ! Катаджия крещи: Хайде, ба маймуно! Ша ти прасна една палка и ша са по...еш! (ВИДЕО)
Часовник
13:29
Мани са с тоя фотоапарат, ааа. Мани са, че кат съм ядосан, ша ти прасна една палка и ша са посереш. С тези думи се обръща към фоторепортер изнервен хасковски катаджия. Малко след това той ...
Напиши коментар »
(6)
1
TOVA GOVORI NIE SME NENAKAZUEMI ZA SAJELENIE TOVA E ISTINATA
2
Доста е murgav тоя репортер
3
А "журналисто ви" лаик ли е или е професионален некрофил?
4
Тоя псевдо журналист си заслужава палката :D
5
писнало му е на катаджията от неграмотни шофьори с купени книжки. Може и да е недопустимо такова говорене, но струва ми се, че е прав! То са маймуни и прочее П.У.Т.К. И. заспали дето не разбират регулировчика. А този МУТьо Парикин защо го снима без негово съгласие? Да де, знам сега тука ще се развиват теми, колкото си щеш на тема ЕТИВОСТ, ЕТИЧНИ ОТНОШЕНИЯ И ЕТИЧНО ПОВЕДЕНИЕ
6
И аз искам полицаите да са умни, спокойни и да излъчват респект, но не с палките си, защото те не са за тези които спазват реда. Да ползват всяко нещо от тялото и снаряжението си по предназначение, включително и главата си. Хубаво е да знаят и чужди езици, защото са лицето на държавата пред чуждите граждани и да не изпадат в смешни ситуации понякога. Хубави са и много други неща, които за съжаление не правим! Затова и обществото ни е такова!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)