Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Проф. Михаил Константинов с прогноза за политическата 2017-а: Трима несистемни играчи ще объркат сметките!

ЕКСКЛУЗИВНО! Проф. Михаил Константинов с прогноза за политическата 2017-а: Трима несистемни играчи ще объркат сметките!

на 27.12.2016
759
20
ЕКСКЛУЗИВНО! Проф. Михаил Константинов с прогноза за политическата 2017-а: Трима несистемни играчи ще объркат сметките!
Автор: ПИК
27.12.2016
20
759

ГЕРБ продължава да бъде най-голямата политическа сила, макар и доста позагубила преднината си пред БСП, казва математикът

ГЕРБ продължава да бъде най-голямата политическа сила, макар и доста позагубила преднината си пред БСП. Това каза  проф. Михаил Константинов пред „Фокус”. Той допълни, че през следващите месеци решаващо значение вече ще имат тримата несистемни играчи: Румен Радев, Веселин Марешки и Слави Трифонов.

Що се отнася до датата за избори – 26 март или 2 април, професор Константинов коментира, че между двете дати особена разлика няма. „Ако сме решили максимално бързо да отидем на избори, това означава – на 26 март. Дотогава трябва г-н Румен Радев да е готов със своя кабинет, защото няма да има дълго време за мислене след 22 януари. Трябва с един и същи указ да разпусне Народното събрание и да насрочи дата за назначаване персонално на служебен кабинет“, коментира професорът.

Той пожела българите да бъдат малко по-спокойни, за да намалят нивото си на тревожност и денят за размисъл да бъде преди изборите, а не след това

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(20)
1
Колко умни приказки е казал. До сега от никой не сме ги чували. Браво на него ! Пълен е с акъл като магаре с пръдня. Ако това не го беше казал днеска президента Радев със сигурност нямаше да назначи служебно правителство на 23 януари. Нямаше и да разпусне парламента. От къде да знае Радев , че това трябва да прави ? Сега е друго. Бай Мишо каза и Радев няма къде да ходи. Радев да се стяга. Винаги съм харесвал умните хора като бай Мишо, бай Божко от Музея, Митоди Андреев, Илияна Беновска, Маргарита Михнева, макар като млади да са падали от магарета. При нито един от тях няма диагноза "психоза следствие травма". Издръжливи са. Сменят памперсите и продължават. Може да се насерат , но няма да се изложат.
2
За Марешки няма кой да гласува след като той подкрепи Цецка!Слави ако направи партия ще слезе там от където дойде в София,а Радев е без власт!БСП власт няма да види!
3
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда президентът марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
4
Президентът - генерал Радев е избран от 2 063 038 български граждани. Той е мъжкар, спи при жена. Той не е чекиджия като твоя любимец от Банкя. Преди да приключа те моля да предадеш на майка си, че съм готов да я изчовъркам. Тя заслужава това, най малко защото е родила теб.Ти си умен, да даде Господ повече като тебе в рода ти. Пишеш под женски некнейм, но явно си обикновен чекиджия, като от Трътлестия от Банкя. Аз съм бай Манол от Куртово Конаре.
5
изтекли от кухата кратуна на един системен простак
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Е какво му е несистемното на крадеца на ддс марешки ? Този глупендер трябва да е в затвора за ддс измами а не на избори
9
да му каже на това професорче,че по-голямата част от българите , не са тревожни! Напротив,радват се,че е настъпил краят на ОПГ ГЕРБ и дай боже,България да тръгне напред!
10
Първо,казва се ,,никнейм,,второ,другата Адолф е прав.Радев е селяк,смешник,виж му чобанската физиономия,а Куртово Конаре,го прекръстиха на,,Абана Конак,защото там всеки първи е гей.
11
Бойко, как без пари си направил ГЕРБ? Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така, както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров? Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии, и пловдивчани, и видинлии! Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати! А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата! Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати , за да ги плюе вечер. А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място – 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009 г., още си плаща кредита с който ти финансира „безплатната“ кампания! А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с „шесте нули“ ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше „актива“ по места ? Питай го кой е плащал. Този боклук е прибрал от бизнеса повече пари от НАП! Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото даваха пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти тъпчеха парите по джобовете си , без документи и отчети! Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски, Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! Питай и Вальо Златев, и Цветан Василев, и Цеко Минев, и ТИМ-аджиите питай, и Стоичков го питай, а и Слави може да те подсети, колко „безплатен“ е бил ГЕРБ. ПРЕЗ 2009 г. ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А от къде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и … се оказахме ние разследваните! За съжаление „безплатно“ няма и народа плати жестока цена за твоето твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние. Дори престоя ти в затвора пак ние ще платим. Но това ще го платя с удоволствие и се надявам да го плащам дълго! П.П. Богомил Бонев, бивш министър на МВР: Тук има достатъчно данни за престъпления. И всичко може лесно да се провери… Когато пак си върнем държавата. И хората като Бриго Аспарухов и Симеончо ще носят отговорност, че вкараха организираната мутренска престъпност във властта. Без това, нито БСП, нито съдебната власт ще започнат на чисто!
12
Кой е по-възрастен и по-противен на БГ читателя/зрителя: Проф. Константинов или Андрей Райчев?!... Отврат!!!!
13
Комунист като тебе да се моли на Господ е все едно дявола да чете Евангелието.И понеже виждам че споменаваш майката на Адолфина на всички комунисти като теб да им ....Майката.
14
Надеждата на България се нарича ген. Решетников ! Това слаНинова , Ал Бънди и вся остальная сволочь , са фигури от миманса ! Задунайская Губерния -- това е нашето близко минало и нашето бъдеще ! И лосион за вана на корем !
15
МАЙмунски игри.
16
Според г-н президента е напълно неприемливо провеждането или подкрепата за политика, в която правилата не важат за силните, както и за преначертаването на граници от позиция на силата. „Ние българите имаме в историята си болезнен опит с подобна политика: На Берлинския конгрес през 1878 г. от страната ни са отнети големи територии с българско население. Тази политика е продължена и през двете световни войни чак до конференцията в Ялта, когато без да бъдем питани, сме били предадени на комунизма за 45 години“, припомня президентът. Г-н президент, хайде да ви припомним, понеже обичате да забравяте нелицеприятни за вас факти: Вашият баща преди 10 ноември 1989 г. беше величие в Окръжния комитет на БКП –Благоевград. Самият вие станахте член на БКП на 18 г. и като такъв отговаряхте във Факултета по радиоелектроника ФРЕ към МЕИ- София за първокурсниците и второкурсниците.
17
А за втора Ялтенска конференция – пепел ви на езика… Ама ако Русия и САЩ се разберат за сфери за влияние, ние ще попаднем в тази на рашъните. И бъдете уверени, първо великите държави няма да ин питат за мнението ни, второ – доста новоизлюпени „демократ” кански ще изреват. Така че си набавете една раница и в нея турете всичко необходимо за първо време . т.нар. „неприкосновен запас” НЗ.
18
Спял с жена, ха ха ха а аз будалата си мислих, че спи с травестит!!!
19
пак ли ти бе, балуш? бе голям разбирач стана? глей си математиката, стига се изживява..ей това българина, макар и професор - все ще удари един език на някой политик! помияри, пълно е с такива в отечеството..
20
До Адолфина: Утре достойният Радев ше участвува на среща ,, Във вихъра на Европа.Срещата е организирана от клуб ,,Милениум,,-сдружение на младите българи в чужбина, родени след 1 януари 1981г.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой управлява България днес?
архив

Лекар се събужда от телефонен звън:
- Докторе, колко струва визита по домовете?
- 50 долара.
- А преглед в офиса?
- 25 долара.
- Добре, тогава ви чакам след половин час в офиса.

няма нови новини
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
сега
2749
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! Избират нови членове на КЕВР - гледайте НА ЖИВО
x
ВНИМАНИЕ! Ето кои професии печелят най-добре
x