ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО! Социолог с важен коментар за Бойко Борисов! Мечтае ли още да стане президент

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Социолог с важен коментар за Бойко Борисов! Мечтае ли още да стане президент

ДПС ще се стреми да отстрани Патриотите от управлението и да се прилепи към властта, смята Първан Симеонов

Автор: ПИК
Дата
Дата
43465
Коментари
4
ЕКСКЛУЗИВНО! Социолог с важен коментар за Бойко Борисов! Мечтае ли още да стане президент

При смяна на всяка власт има начален кредит на доверие. Този кредит, който сега виждаме, не идва сега за кабинета "Борисов 3", той се усети още при служебното правителство. Това каза пред Нова телевизия Първан Симеонов. Той потвърди факта, че одобрението към българския парламент е най-голямо, когато той е разпуснат.

„Българите гледат лошо на своя парламент, това има основание, но се получава и при инерцията. При правителството днес имаме 32% доверие и 55% недоверие, това е аналогично на втория мандат на Борисов като премиер”, каза социологът.

Според него, още е рано да се измери отношението към новата власт, необходими са няколко месеца за това. „Досега ГЕРБ успява да се разтовари от вината на предходното управление, докато патриотите трябва да са наясно какво да правят, за да не последват съдбата на реформаторите в предишното управление”, анализира Симеонов.

Той бе категоричен, че ДПС ще се опитва да елиминира патриотите от управлението и да ги замени, защото въпреки че първата битка с ДОСТ е спечелена, но далеч не е спечелена войната.

„В момента кандидатите за опозиция са няколко-Слави Трифонов, който бе леко опитомен, десните хора, останали без представителство в парламента и БСП. На Борисов няма да му е лесно, той не е забравил мечтата си да е президент, той добре знае, че се износва като действащ политик”, каза още социологът.

Той прогнозира, че всеки протест ще бъде уважен от премиера, защото така ще се опитва да пази рейтинга си, за да запази шансовете си за следващите президентски избори. „Борисов винаги ще слага някой пред себе си, за да се опържи. Така прави с патриотите в момента”, каза още Симеонов.

 

Напиши коментар »
(4)
1
РОШКО КА.ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
БАЦО Е БУДА ЦАРЬ БЕ ГОФНО КЪФ ПРЕЗИДОН !....ОН Е ФУРЕРО ОБЕДИНИЛ НАЦЯТА !....ОБЕДНИЛ !...ХА !....БЕДНИ МА АСФАЛТИРАНИ !....
3
аналогично на втория мандат на Борисов като премиер”, каза социологът.....ГУИБА ФГЗО !....
4
Винаги съм се питал, каква е разликата между нацист и комунист, някой може ли да ми каже??? Защото и при едните и при другите, човешкия живот не струва нищо, щом са избивали и едните и другите, милиони хора в лагерите на смъртта белене, бухенвал и гулаг!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Предпочитаният от вас политик е:
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През уикенда сте готови да се раздавате, но очаквате и другите да са щедри към вас. Събитията в понеделник можете да обърнете в полза на своето благосъстояние и кариера. Денят е подходящ да поставите въпроса за заплатата ви, да преговаряте за хонорари. Ситуацията около конкуренцията е сложна и изисква нестандартно решение, което ще трябва да взимате през следващите дни. Избягвайте контактите с недоброжелатели. Ще останете разочаровани от намеренията и постъпките им. Не влизайте в конфликти, които могат да ви повлияят зле емоционално.
ВИП рожденици
Възкресия Вихърова
Възкресия Вихърова
театрален режисьор
Георги Първанов
Георги Първанов
президент на България (2002-2012)
Става на: 60 години
Николай Михайлов
Николай Михайлов
футболист, вратар
Става на: 29 години

- Напредваш ли, напредваш ли в шофирането?

- Разбира се. Пътищата постепенно започват да водят в тази посока, в която пътувам.