ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО! Сянката на Гаргата изплува зад стрелбата по Митьо Очите! Божо Кравата бил близък с врага на наркобоса

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Сянката на Гаргата изплува зад стрелбата по Митьо Очите! Божо Кравата бил близък с врага на наркобоса

Божидар Кузманов стопанисва дискоклуб "Oxygen" в Банско повече от 6 години, местен човек върти бизнеса му, той се вясва рядко в курортния град

Автор: ПИК
Дата
Дата
117851
Коментари
1
ЕКСКЛУЗИВНО! Сянката на Гаргата изплува зад стрелбата по Митьо Очите! Божо Кравата бил близък с врага на наркобоса

Дискоклуб "Oxygen" е заведението в Банско, собственост на Божидар Кузманов - Кравата от Пазарджик, в чийто клуб в Слънчев бряг снощи беше прострелян Митьо Очите. Кузманов работи на територията на курортния град повече от 6 години, рядко се вясва, тъй като известен местен ресторантьор върти заведението в негово отсъствие.

Според банскалии, демонстрирал лъскав начин на живот, независимо от това, че "Oxygen", не е едно от най-посещаваните заведения в курортния град. Не е влизал в конфронтация с местните бизнесмени, не давал вид да е конфликтен, казаха запознати пред Струма.ком.

В Банско плъзна мълва, че битката снощи е заради преразпределение на пазара за дрога, някои дори твърдят, че Божо е близък и с Атанас Мечев - Гаргата, чиято наркогрупа в Банско беше разбита при спецакция и всички бяха тикнати зад решетките. А Гаргата беше пръв враг на Митьо Очите, след като негови хора го пребиха зверски преди години. Тогава в тоалетните на известно столично заведение Гаргата, бе смлян от група на Очите, заради фриволното му поведение в наркопазара и това, че не се отчитал на когото трябва. МВР обаче категорично отрича намесата на наркотици в снощния сблъсък.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

 

Напиши коментар »
(1)
1
Значи, не е за наркотици...... Вярно е - сега е сезонът на черешите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.