ЕКСКЛУЗИВНО! Шефът на „Емко“ благодари лично на Борисов! Премиерът се намесил решаващо в казуса

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Шефът на „Емко“ благодари лично на Борисов! Премиерът се намесил решаващо в казуса
Автор: ПИК
Дата
Дата
5809
Коментари
13
ЕКСКЛУЗИВНО! Шефът на „Емко“ благодари лично на Борисов! Премиерът се намесил решаващо в казуса

Шефът на „Емко“ Емилиян Гебрев благодари лично на премиера Бойко Борисов за решаването на казуса със завода. „Борисов се намеси решаващо. Фактът, че не отиде на КСНС, говори красноречиво за сериозността на казуса. В крайна сметка останах с впечатлението, че премиерът не е имал правилната информация. Спират протестите, след като се възстановиха договорите. Грешки има при всички“, обяви Гебрев.

„Министър Емил Караниколов е бил подведен, след като са му казали, че друг може да изпълни поръчката със същото качество. Той се намеси в защита на едната част от сектора – държавната. Моята грешка явно е, че бях твърде мек и твърде късно се обърнах към Борисов, за да се реши проблемът. Винаги се стига до Борисов, когато казусът е по-сериозен. Не знам дали държавата иска да ме смачка, защото искам „Дунарит“. Имаме договореност за връщането на договорите и „Дунарит“ да се решава според закона. Това е“, обясни Гебрев.

Напиши коментар »
(13)
1
КОЛКО ??????
2
Абсурдно е в една държава от ЕС всичко да зависи и се решава от един човек. Мирише на гнило
3
Борисов се намеси ,защото се изплаши от продължителните протести!!!!!! Не знел бил истината!!! Къде беше от 24май , когато започна репресията срещу ЕМКО????? Той на другия край на света ли живее????Просто не мина номера на Шиши(който му е ортак) да заграби военно промишления комплекс както фалирахаКТБ.Държавата е превзета от мафията!!!!
4
Вони,на пиар,но е добре, че се разбраха за % та
5
ДО 3 БЯГАЙ В ПЪРВОТО ПСИХО!!!!!ЗА ТОВА ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ Е ВИНОВЕН ПАК ШИШИ...................ГЛУПАК
6
КЪДЕТО И ДА УЧАСТВА БОЙКО БОРИСОВ , ВИНАГИ ИМА ПОЛОЖИТЕЛНИ И ГРАДИВНИ РЕЗУЛТАТИ.. ТОЙ ИМА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И ТО ВЕЧЕ СЕ УСЕЩА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЗА РЪСТА НА ИКОНОМИКАТА И ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ НА ХОРАТА. ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЕ МОЖЕ ДА НЕ ГО ПРИЗНАВА .
7
В ДЪРЖАВАТА МНОГО НЕЩА ЗАВИСЯТ ОТ МНОГО ХОРА, АМА ТЕ СИ ИСКАТ. БЪЛГАРИНА Е ГЛАДЕН, НЕНАСИТЕН И АЛЧЕН. ИСКАТ СУДЖУЦИ, ИСКАТ ГРИПЕНИ, ИСКАТ НАЙ-ВЕЧЕ ПАРИ. КОГАТО СТИГНАТ НЕЩАТА ДО БОЙКО ВСИЧКО СЕ ОПРАВЯ БЕЗ ПАРИ. ТОВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО РАЗБРА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ И СИ ИЗБИРА БОРИСОВ, НЕ ГЕРБ, ЗАЩОТО И В ГЕРБ ИМА МНОГО ОТ ТЕЗИ БЪЛГАРИ. БКП, СМЕНИХМЕ СЪС СДС, С ДРУГАРЯ КОСТОВ, НОВИ ЧЕСТНИ И КВО, СЪЩОТО? СДС СМЕНИХМЕ С ЦАРЯ И КВО? ПОСЛЕ ДОЙДЕ БСП С ДПС ....ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ББ ТА ДЪРЖАВАТА ТРЪГНА НАПРЕД.
8
Абе ,не е правилно ББ да "кляка" при всеки протест . Обществото добре знае какъв супер разбойник е Гебрев ,както и добре знае кой му подари половината от ВПК на България ,сега заради пустият "социален мир" ,Гебрев пак ще излезе сух от водата и ще продължи да наглее. Има протести и "протести" и ББ трябва да се научи да отсява справедливите от изнудваческите ,иначе всеки който има стотина работници ще може да изнудва държавата както си поиска.
9
плещиш глупости та се късаш-Борисоф,Методиев е поредното кречетало де ни бърка в здравето всекидневно ведно с кохортата която го е обкръжила включая част от ръководството на БСП!
10
Къде е оставката на икономическият министър ,бе спасителя. .
11
МНОГО ВРЕМЕ ОТ 24 МАЙ ДО ВЧЕРА УТОЧНЯВАХА % СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОК. ИМА ЗА ВСИЧКИ. ЕМИЛИЯН ИМА ПАЗАРИТЕ И ДОГОВОРИТЕ А БОКО И ШИШИ ИМАТ БАНКОВИ СМЕТКИ. АМА ЕДИ КЪДЕ СИ. ХВАНАХТЕ ГО ЗА ШЛИФЕРА. ГЕРБ. ТАКА ДЕЙСТВА ОТ РАЗ ИЛИ ДАВАШ ИЛИ СПИРАШ
12
Дядката е тарикат! Грешката на тримата шишковци е че изпратиха да преговаря онзи посерко - алчното министърче! Сега ако съм на мястото на шишковците на този калъф ще му разкажа играта! Ако преговорите бяха запачнали от самото начало на нужното ниво нямаше да се стигне до този цирк! Дядката и шишковците щяха да се споразумеят: дядката щеше да си получава поръчките, шишковците щяха да си краднат, бачкаторите чат пат щяха да си получават заплатите! Както преди изборите казах: Вие ме изберете и ме оставете да си крада, ще има трохички и за вас!
13
Да тръгнеш срещу собствения си министър,който безпрекословно е следвал нарежданията на премиера спрямо Гебрев? Накрая ББ се прави на дядо Господ, ощастливява Гебрев, съответно го отнася министърът и ББ става добрият съдник. Мин. Караниколов се свива посрамени руг път ще знае: ГЕбрев, друг път се разбирай с премиера и не ми губи времето." Ама сега ще скочат десетина хиляди души от ВМЗ, а министърът ще ги насочи към ББ ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Здрасти, как е? Завърши ли висшето? - Завърших. С две дипломи съм вече - психология и публична администрация. - Браво! А по колко даваш марулите?