БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Експерт по сигурността попиля Бъчварова: Тя не разбира нищо от нещата в МВР, някой сериозно я подвежда

Само в ПИК
Експерт по сигурността попиля Бъчварова: Тя не разбира нищо от нещата в МВР, някой сериозно я подвежда
Автор: ПИК
Дата
Дата
63290
Коментари
10
Експерт по сигурността попиля Бъчварова: Тя не разбира нищо от нещата в МВР, някой сериозно я подвежда

Румяна Бъчварова не разбира нищо от нещата в МВР, защото тя е социолог. И някой сериозно я подвежда. А заедно с нея и министър-председателя. Това каза пред камерите на БиТиВи експертът по сигурността Николай Радулов. Той бе поканен да коментира идеята на МВР във всяко село да има по полицай, и това да бъдат основно хора, които са пенсионирани от системата на МВР.

"Тук трябва да следим какво говори Бъчварова. И това  защо-защото тя изказва концепцията, която се върти в Министерството на вътрешните работи. И не мога да разбера как едно министерство взима решение какво ще става след като то си отиде?! С усилията на Бъчварова МВР се изпразни от съдържание", не си спести критиките професор Радулов.

Той поясни,че миналата година от системата на МВР са си отишли 2500 квалифицирани служители, а към 200 разследващи около границата също са напуснали. "И ние изпуснахме питомното, за да гоним дивото. Няма да върнем тези хора, които си отидоха", допълни Радулов. Той не схваща защо по селата ще бъдат назначавани пенсионирани кадри от МВР, но без полицейски правомощия.

"МВР няма шипове, за да спира колите, когато трябва, а вие чакате да решат престъпления. Няма да стане. И не само в селата, но и в градовете. И ще кажа защо. Защото Институтът по криминалистика вече втора година е във фалит. И въобще спря да работи. А престъпления не могат да се разкриват без криминалисти", обясни Радулов. 

Напиши коментар »
(10)
1
ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕКАДЪРНИЦИТЕ от ГЕРБ !
2
Да бе ! Трябва да върнем разбирача ЙоФчев , , при когото имаше повече полиция да пази Парламента , а не границата...
3
Голем интелект продукт на пазарджишкият университет и БКП. Изменете законите а не дрънкайте глупости . И 1000 полицай да сложите бай мангал пак ще им се подиграва на сутринта СВОБОДЕН.
4
К/чката суксиолощка (най-долното призвание) баба Бъчи вече е на улицата: при циганите, клощарите и кучетата да изучава кофите, но пристрастена на уланзъпин до гроб, като последна шезофреничка, а й го предписаха само за един хипоманиакален епизод в състояние на физиологичен афект.. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!..
5
колко години ви трябват за да разберете че бьчварова и фандькова са паравани единственият управник в територията е борисов мине се време и току захапете една от двете кои от министрите деиства на своя глава в мом вьрви една огромна пиар акция в коя дьржава премиерьт тича по конфликтните точки праща хеликоптер за болно дете целува се с кмета на хитрино да видим сега какво ще стане с парите които сьбрахме
6
ПОЛИЦИЯТА И ВОЙСКАТА ХИЧ ГИ НЯМА, ПЪЛНЕЖ НА РАБОТНИ МЕСТА И ИМИТАЦИЯ НА РАБОТА. ТО АКО НЕЩО СЕ НАЛОЖИ, НЕДАЙ СИ БОГ, САМО ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЛОВЦИТЕ ЩЕ СА ОТПОРА В СТРАНАТА НИ. А АКО СЕ РАБОТЕШЕ СЪВЕСТНО ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА АЛО ИЗМАМНИЦИ , КОКОШКАРИТЕ ЩЯХА ДА СА В КАТАЛОГ И ГРАНИЦАТА НЯМАШЕ ДА Е ОТВОРЕНА ПОРТА ЗА БЕЖАНЦИ И КОНТРАБАДА. ОСТАВАМ С УБЕЖДЕНИЕТО, ЧЕ ПОЛИЦИЯ, МИТНИЦА, СЪД СА В ЗАДРУГА С РАЗБОЙНИЦИТЕ ПО ЗЕМИТЕ НИ
7
През 1944г на 9 септември мурзилките окупираха държавата и поставиха Борисов на чело, да гради комунизъма. И се започна национализация , колективизация и терор, през който бяха избити десетки хиляди интелигенти, за да се създаде пролетариат и това скотско общество което е сега. Бойко ни навря в ТКЗСтата и Панелките, както ликвидира и църквата заедно с добродетелите и. Той назначи всеки поп като доносник от ДС. По това време Бойко, беше обградил България с бодлива тел, и заповяда да се стреля на месо, ако някой българин се размечтаеше да избяга, при дивия гнил капитализъм. От кого обаче България е взела 10 милиарда долара, за да строи комунизма! България се циганизираше със скоростта на светлината, а българите бяха обложени с ергенски данък (цигански), от който се събираха пари за тяхното издържане. На власт и почит бяха, децата и внуците на активните крадци (борци), и грабиха и грабиха раята! През 89г. децата на активните борци, станаха БСПдерасти отказаха се от фалиралия комунизъм, и започнаха да ни казват, че за всичко е виновен Бойко, а той горкия още си беше пожарникар. След като обраха за кой ли път матриала, след като приватизираха това което дядовците им бяха национализирали и фалирали, червените копои се канят за сетен път, да ни оправят заедно със чалмите и циганите. Червените башибозуци дори се канят, да рестартират БлеНе за да има пак милиарди за мурзилските пенсионери, нещо като благодарност към тях, че 44г под дулата на автоматите им назначиха дядовците им на власт. Както сега между другото, врабчето марионетката Радев ни бе посочено от ген. Решетников в разговора със Краднелия СлаНинова. В такава жалка колониална държава, не искам и не мога да живея, предпочитам да си отгледам трите деца, и да живея в дивия загниваш капитализъм !!!
8
ИСТИНАТА Е ЧЕ И РАДУЛОВ Е СЪЩИЯ НЕКАДЪРНИК КАТО БЪЧВАРОВА НО Я ПЛЮЕ ЗАЩОТО ДРАПА ЗА ПОСТ А ИНАЧЕ ОТ НЕГО И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ МУ Е МНОГО... СМЕШНИК ОТ НБУ ..."ПРОФЕСОР" ...И БАЩА МУ СЕ КИЧИ С ТАЯ ТИТЛА АМА Е НЕУК И НЕГРАМОТЕН...ТА МЕЖДУ ДВАМАТА РАЛИКА ЙОК ИЛИ НЯМА ПРОСТИЧКО КАЗАНО...
9
тоя ако толкова е добър, що не е станал министър? аман от кухи лейки
10
КАТО СЕКЛЕЦАР НА МВР ЗА МАЛКО РАДУЛОВ ИЗВЪРШИ РЕДИЦА БЕЛИ И ПАКОСТИ...ТОВА Е ЕДИН КОРУМПИРАН ТЪПИГЬОЗ И НАГЛЕЦ...ПРОСТ ЧОВЕК ТИТУЛУВАЩ СЕ "ПРОФЕСОР" от НБУ...ЕГАТИ ЖАЛКАТА РАБОТА Е НБУ ЩОМ ТАКИВА ОТРЕПКИ СА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ТАМ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е силният човек в България днес?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си. Не бъдете враждебни към хората, които ви заобикалят. Канализирайте гнева си в полезни действия, които ще ви доведат до видим резултат.
ВИП рожденици
Александър Томов
Александър Томов
икономист, политик
Става на: 63 години
Владимир Карамазов
Владимир Карамазов
актьор
Става на: 38 години
Любомир Левчев
Любомир Левчев
поет и писател
Става на: 82 години

Вадя селфи стик, а баба ми вика:
- Хубаво мини и по кьошетата горе.