Екшън край Банско! Селски мутри пребиха мъже и запалиха палатковия им лагер

ЧАС ПИК

Екшън край Банско! Селски мутри пребиха мъже и запалиха палатковия им лагер

13347
на 15.09.2014
Екшън край Банско! Селски мутри пребиха мъже и запалиха палатковия им лагер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Банско арестува тази нощ 5-има от село Филипово, заради нападение над почиващи в палатков лагер, пише struma.com.

препоръчано

Порядъчно пийнали или дрогирани групата от Филипово запалили лагера и нанесли безпричинен побой над обитателите им. Инцидентът станал снощи в района на село Осеново, община Банско.

Жени и деца станали свидетели на зверския бой. Незабавно полицията е вдигната на крак и вандалите са арестувани. Не казват каква е причината за агресията им. Те са в ареста и ще бъде поискана постоянна мярка задъране под стража.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК