ЕКШЪН НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ! Военни ще гърмят и атакуват

Само в ПИК
ЕКШЪН НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ! Военни ще гърмят и атакуват
Автор: ПИК
Дата
Дата
4263
Коментари
1
ЕКШЪН НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ! Военни ще гърмят и атакуват

Военна демонстрация на българо-гръцката граница ще се проведе днес. Силите за Специални операции на България и Гърция ще покажат способностите си на граничния пункт "Илинден - Ексохи" в рамките на съвместната подготовка „Balkan Dagger".

Демонстрацията ще бъде наблюдавана от министрите на отбраната на България и Гърция Красимир Каракачанов и Панос Каменос и от висши военни.

Още по темата
100 военни от Хасковско поделение ще минат обучение в Германия
Часовник
18:24
100 военни от Хасковското поделение 52740 ще минат обучение в Германия. Ротата от поделението на Кенана заминава за западната държава идния месец, съобщи пред „Стандарт” командирът на...
Напиши коментар »
(1)
1
това нацисти ли са ? от коя армия са ?снимката е красноречива. къде са евро чиновниците и партийците ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!