ЕКШЪН НА МАГИСТРАЛА "ХЕМУС"! Тирове въстанаха срещу снегорините и запушиха пътя, полицията едва овладя бесните шофьори

НАЙ-ВАЖНОТО

ЕКШЪН НА МАГИСТРАЛА "ХЕМУС"! Тирове въстанаха срещу снегорините и запушиха пътя, полицията едва овладя бесните шофьори

198107
на 07.01.2017
ЕКШЪН НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС! Тирове въстанаха срещу снегорините и запушиха пътя, полицията едва овладя бесните шофьори
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Положението на територията на областите Добрич, Силистра, Шумен, Бургас и Варна остава изключително усложнено заради ниските температури и снегонавявания. Това съобщи на брифинг тази сутрин министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова.

Почти нулева е видимостта по автомагистралите и пътищата, затова няма голям напредък, въпреки че се е работило цяла нощ.

Планира се в следващите 2 до 6 часа да се отворят главните пътни направления Плевен – Ловеч за Русе и през Велико Търново за Русе, включително и за тировете, допълни Павлова.

Снощи три тира са се опитали да протестират и са запушили магистрала "Хемус" в района на Ябланица, наложило се е полицаите да ги спират. Блоката на тежкотоварните камиони е била премахната и пътят вече е разчистен за движение на автомобили.

Има родилка, която трябва да бъде извозена от Исперих до Разград, затова в момента там работят роторни снегорини, каза още Павлова.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК