ЕКШЪН: Фрашкан с незаконна дървесина бус блъсна патрулка

Крими

ЕКШЪН: Фрашкан с незаконна дървесина бус блъсна патрулка

14233
на 11.01.2019
ЕКШЪН: Фрашкан с незаконна дървесина бус блъсна патрулка
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

На 10 януари година около 17:00 часа в град Угърчин полицаи извършват проверка на товарен автомобил "Пежо Боксер", с водач 48-годишен от същия град.

препоръчано

Органите на реда установяват, че мъжът превозва около 1 куб. метър дървесина за огрев без контролна горска марка и без придружаващ ги превозен билет. Извикан е екип на ДГС село Лесидрен за съставяне на акт и товарният автомобил е иззет. При транспортиране на автомобила до град Луковит, водачът обаче направил опит да избяга и тръгнал към Плевен.

Беглецът незабавно е последван от двамата служители с лек автомобил "Опел Астра", с включен светлинен и звуков сигнал. В преследването товарният автомобил направил ляв завой и влязъл в село Горни Дъбник. При опит да бъде спрян, блъснал едната патрулка. Резултатът - минимални материални щети по двата автомобила. След това бусът се удрил във висок бордюр и спрял.

Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Долни Дъбник при ОДМВР – Плевен. На нарушителя е съставен акт по ЗДВП и протокол за ПТП. На водачите са направени алкотестове и пробите са отрицателни.

Уведомен е разследващ полицай и дежурен прокурор при РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство. Продължава работа разследващ полицай.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК