Елен Герджиков от ГЕРБ: За една година България загуби много – пари, проекти, инвестиции

Политика

Елен Герджиков от ГЕРБ: За една година България загуби много – пари, проекти, инвестиции

6601
на 02.08.2014
Елен Герджиков от ГЕРБ: За една година България загуби много – пари, проекти, инвестиции
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 За една година България загуби много – загуби пари, проекти, инвестиции. Това заяви на пресконференция председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, който се занимава с маркетинга и анализите в Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. „Предстоят ни извънредни дългоочаквани парламентарни избори. Те бяха поискани от българското общество преди повече от година. Бяха искани многократно и под различни форми – на улицата и в парламента. Срещу исканията на обществото стоеше едно управление на инат”, допълни Герджиков.

препоръчано

„Именно поради този си вътрешен характер и неотклонимата силна воля на гражданското общество – тази коалиция в крайна сметка се разклати и рухна. За тази една година обаче България загуби много – загуби пари, проекти, инвестиции”, обясни Елен Герджиков. По думите му страната ни е загубила и много по-ценни неща – стабилност, доверие и най-вече време. „Загуби много ценно време, което можеше да бъде използвано за растеж и градеж”, каза още Герджиков.
„Ние смятаме, че България трябва да чуе истината. Нашата кампания отново ще бъде позитивна. Както винаги досега, ГЕРБ няма да използва компромати, черен пиар, тролове, псевдосоциолози и т.н.”, допълни Герджиков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК