Емил Радев от ГЕРБ ще дари книги за фонда на варненската библиотека

Политика

Емил Радев от ГЕРБ ще дари книги за фонда на варненската библиотека

4695
на 01.11.2015
Емил Радев от ГЕРБ ще дари книги за фонда на варненската библиотека
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

По повод 1 ноември – Деня на народните будители, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев ще дари книги за фонда на Регионалната библиотека „Пенчо Славейков” във Варна. Той ще гостува в библиотеката на 2 ноември (понеделник), от 10:00 ч.

препоръчано

Радев е първият български евродепутат, подкрепил инициативата „MEP Library Champions“, която се осъществява от фондацията на Н.В. принцесата на Нидерландия Лаурентин в партньорство с Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА).

От името на библиотечната общност миналата година той получи значка за посланик на библиотеките и превърна в традиция своето съдействие за обогатяване на библиотечния фонд.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК