ЕС планира мерки, които да облекчат движението на военнослужещи и военно оборудване в рамките на блока

Само в ПИК
ЕС планира мерки, които да облекчат движението на военнослужещи и военно оборудване в рамките на блока
Автор: ПИК
Дата
Дата
1503
Коментари
2
ЕС планира мерки, които да облекчат движението на военнослужещи и военно оборудване в рамките на блока

Европейският съюз планира мерки, които да облекчат движението на военнослужещи и военно оборудване в рамките на блока, предаде AFP, цитирана от "Фокус". Сред мерките са ускоряване на митническите проверки, както и преразглеждане на инфраструктурните планове, така че пътните съоръжения да могат да понесат превоза на тежко военно оборудване. Командирите в НАТО предупреждават, че тромавите гранични процедури възпрепятстват способността им за бърза реакция. Плановете имат за цел да увеличат готовността на Алианса да отговорят на евентуална агресия от страна на Русия. 

Европейският комисар по транспорта Виолета Булц заяви, че „е крайно време“ военните нужди да бъдат взети под внимание в планирането на транспортната инфраструктура. 

Още по темата
ЕС назначи 19 съдии за трибунала за военни престъпления в Косово
Часовник
21:09
Във вторник Европейският съюз обяви списъка с 19-те съдии, ангажирани за делата за военни престъпления, извършени през 90-те години на миналия век от високопоставени членове на Армията за...
Напиши коментар »
(2)
1
"Плановете имат за цел да увеличат готовността на Алианса да отговорят на евентуална агресия от страна на Русия." Евентуална агресия... и подготовка за агресия, очевидна. Е, за "евентуалните" пепелища на Берлин, Брюксел, Париж, Лондон Путин ще е виновен. Но това е незначително - важното е "бременен човек", мъжете да не пикаят прави, в актовете за раждане да се добави опция "то". О, да не пропусна - пушенето на цигари сред природата се наказва с разстрел! От оръжие, което в САЩ може да се купи от най-близката "Лафка".
2
Репликата "...евентуална агресия от страна на Русия" ми звучи като изречена втора част при премълчана първа част, която НЕ Е ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО! ...НЯКОЙ май планува нов 22 юни като през 1941-ва, за да се очаква изказаното!!! ...........Знаем, че не само в България, но и в цяла Европа има засилен интерес към масово превръщане на народите в дебили, но има още доста от нас, които разбираме и неизказаните ви мисли! ...Подготвяте такъмите за Европейска Пролет???! ....Ами ако народите (НЕдебилизираните) НЕ ИСКАТ ВОЙНА???! Европаа!: ВОНИШ НА ПОДЛОСТ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

– Петьо, имаме ли друг шампоан?
– Не! Защо ти е? На този какво му е?
– Ами тук пише за суха коса! Аз моята коса вече я намокрих…