Ето го Митко Каратиста (Снимка)

ЧАС ПИК

Ето го Митко Каратиста (Снимка)

191737
на 04.04.2013
Ето го Митко Каратиста (Снимка)

Един от най-силните играчи в енергетиката - Димитър Николов Стефанов-Митко Каратиста лъсна на снимка. На кадър от предизборна сбирка на ГЕРБ през 2011 г. се вижда как бившият шофьор на Румен Николов-Пашата служа в захлас словото на лидера си Бойко Борисов в зала 1 на НДК по време на заключителния концерт на партията преди президентските избори.

препоръчано

Каратиста (на снимката си е бръкнал в устата-бел.авт.) бе разкрит първо от ПИК, че е част от Надзорния съвет на “ЧЕЗ България”, и получава заплата от 35 000 лева.

Неофициално се твърди, че Димитър Николов Стефанов е свръзка между Пашата, Борисов и Цветанов.

 Бившият шофьор на Румен Николов-Пашата е пуснал пипалата си и в политиката. Той е уредил любовницата си на ключова позиция в Столичния общински съвет. Майката на детето му – Татяна Николова Георгиева, е координаторът на ГЕРБ за 25-ти многомандатен избирателен район. А на последните местни избори в София е на трето място в листите на управляващата партия, веднага след вече бившия председател на СОС Андрей Иванов и председателя на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева.

 В момента Митко Каратиста живее в един от големите палати в столичния квартал “Драгалевци”. Той плаща разходите си чрез кредитна карта на голяма електрическа компания. Независимо, че е почитател на “Мерцедес”, през делничните дни той сяда зад волана на скромничка “Шкода”.

След сигнал на Българска легия "Антимафия" до НАП, в който се настоява за пълна данъчна проверка, Митко Каратиста се оттегля от "ЧЕЗ България".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК