БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев

Само в ПИК
Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев
Автор: ПИК
Дата
Дата
147068
Коментари
8
Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев

Личният живот на фаворита за президент на левицата ген. Румен Радев тъне в мистерия. Доскорошният шеф на Военновъздушните сили не е словоохотлив за живота си извън работата и ревниво пази дори имената на хората от тесния си приятелски кръг. За него е известно, че е завършил е Висшено военновъздушно училище в Долна Митрополия и 2 американски военни академии.

През 1992 г. получава диплома за ескадрилен командир в САЩ, а през 2003 г. успешно приключва обучението си в Стратегическата академия по ВВС на САЩ. 

Самият той мечтае да стане летец от 3-ти клас, когато попада на книгата на руския автор Анатолий Маркуша "33 стъпала в небето".Творбата е популярно описание на историята на авиацията, но оттогава, по думите на генерала, той попада в магията на летенето, от която не може да излезе и до днес. 

Привържениците на консперативните теории подозират, че в пристрастието на летеца към цифрата 33 има закодиран смисъл и може би така той намеква за пристрастието си към тайните общества. 33-та степен е най-високото ниво, което може да се достигне в масонството.

Радев е изключително запален и по изкуствата от началото на прехода. Литературата, музиката, киното и театърът са големите страсти на пилота след самолетите. 

Другата му страст е театърът. Любимият му актьор е Юлиан Вергов, а постановката "Арт" от Ясмина Реза, в която фаворитът му си партнира със Захари Бахаров и Владо Карамазов, е преживяване, за което често говори пред приятели, може би защото спектакълът е посветен на приятелството. Камен Донев и неговият моноспектакъл, който преоткрива народното творчество, е другата предпочитана от генерала постановка.

Военният пилот има и любим скулптор и това е Роден, особено неговата творба "Крачещият човек", заради невероятната дарба на гения да влага устрем в застиналата материя. Иначе пилотът е фен на рока и на композициите на Митко Щерев. Когато е усамотен, може да случа с часове инструментала на композитора към кинохита на Въло Радев "Осъдени души".

Радев е крайно дискретен по отношение на семейството си. Казва единствено, че децата му са тийнейджъри и не споменава нищо за съпругата си. 

Напиши коментар »
(8)
1
Какво ли ще пише ПИК за кандидат-ПРЕЦЕДЕНТА на ГЕРБ ?
2
Тоя е гениален като Борисов бе
3
Нищо не пишете за слуховете, че е Гей !??
4
Г-Н РАДЕВ е достоен български генерал и патриот, професионалист, високо образован, винаги е бил безпартиен, с владеене на няколко езика, с чувство за отговорност и национално и лично достойнство. Който е информиран, знае за личните усилия на генерал Радев, откакто е на този пост в борбата му за военната авиация на РБ, а така също и за хулите и обидите, които изтърпя от висши " политици ". Той е истински мъж във всички аспекти на тази дума и притежава всички качества за президент на всяка една държава. Тъй като РБ не харесва достойните мъже, вече започват гадостите и помиите по негов адрес.Те няма как да го окалят, защото той е чист човек.
5
Не св хаби. Колкото и да е достоен, няма кой да го оцени (или ще са малцина). Държавата е лумпенизирана, цени се просташкият изказ и лсносмилаеми фрази за идиоти. Достойното поведение дразни. Лумпена се опиянява от себеподобни, сред тях Радев няма шанс. Той е за хора с нормална ценостна система, такива почти не останаха.
6
Този карикатурен образ не е сигурно дали изобщо ще стигне до избори...прекалено уморен от собствените си тегоби ми изглежда, а камо ли да решава и проблемите на изчегърканата ни държавица от клакьорите му!
7
До номер 5: този генерал самият е лесносмилаем, обича лесносмилаема музика и лесносмилаеми театрални постановки.....
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!