БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев

Само в ПИК
Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев
Автор: ПИК
Дата
Дата
145586
Коментари
8
Ето го тайния живот на Румен Радев - вижте какви са отношенията му с Юлиан Вергов и Митко Щерев

Личният живот на фаворита за президент на левицата ген. Румен Радев тъне в мистерия. Доскорошният шеф на Военновъздушните сили не е словоохотлив за живота си извън работата и ревниво пази дори имената на хората от тесния си приятелски кръг. За него е известно, че е завършил е Висшено военновъздушно училище в Долна Митрополия и 2 американски военни академии.

През 1992 г. получава диплома за ескадрилен командир в САЩ, а през 2003 г. успешно приключва обучението си в Стратегическата академия по ВВС на САЩ. 

Самият той мечтае да стане летец от 3-ти клас, когато попада на книгата на руския автор Анатолий Маркуша "33 стъпала в небето".Творбата е популярно описание на историята на авиацията, но оттогава, по думите на генерала, той попада в магията на летенето, от която не може да излезе и до днес. 

Привържениците на консперативните теории подозират, че в пристрастието на летеца към цифрата 33 има закодиран смисъл и може би така той намеква за пристрастието си към тайните общества. 33-та степен е най-високото ниво, което може да се достигне в масонството.

Радев е изключително запален и по изкуствата от началото на прехода. Литературата, музиката, киното и театърът са големите страсти на пилота след самолетите. 

Другата му страст е театърът. Любимият му актьор е Юлиан Вергов, а постановката "Арт" от Ясмина Реза, в която фаворитът му си партнира със Захари Бахаров и Владо Карамазов, е преживяване, за което често говори пред приятели, може би защото спектакълът е посветен на приятелството. Камен Донев и неговият моноспектакъл, който преоткрива народното творчество, е другата предпочитана от генерала постановка.

Военният пилот има и любим скулптор и това е Роден, особено неговата творба "Крачещият човек", заради невероятната дарба на гения да влага устрем в застиналата материя. Иначе пилотът е фен на рока и на композициите на Митко Щерев. Когато е усамотен, може да случа с часове инструментала на композитора към кинохита на Въло Радев "Осъдени души".

Радев е крайно дискретен по отношение на семейството си. Казва единствено, че децата му са тийнейджъри и не споменава нищо за съпругата си. 

Напиши коментар »
(8)
1
Какво ли ще пише ПИК за кандидат-ПРЕЦЕДЕНТА на ГЕРБ ?
2
Тоя е гениален като Борисов бе
3
Нищо не пишете за слуховете, че е Гей !??
4
Г-Н РАДЕВ е достоен български генерал и патриот, професионалист, високо образован, винаги е бил безпартиен, с владеене на няколко езика, с чувство за отговорност и национално и лично достойнство. Който е информиран, знае за личните усилия на генерал Радев, откакто е на този пост в борбата му за военната авиация на РБ, а така също и за хулите и обидите, които изтърпя от висши " политици ". Той е истински мъж във всички аспекти на тази дума и притежава всички качества за президент на всяка една държава. Тъй като РБ не харесва достойните мъже, вече започват гадостите и помиите по негов адрес.Те няма как да го окалят, защото той е чист човек.
5
Не св хаби. Колкото и да е достоен, няма кой да го оцени (или ще са малцина). Държавата е лумпенизирана, цени се просташкият изказ и лсносмилаеми фрази за идиоти. Достойното поведение дразни. Лумпена се опиянява от себеподобни, сред тях Радев няма шанс. Той е за хора с нормална ценостна система, такива почти не останаха.
6
Този карикатурен образ не е сигурно дали изобщо ще стигне до избори...прекалено уморен от собствените си тегоби ми изглежда, а камо ли да решава и проблемите на изчегърканата ни държавица от клакьорите му!
7
До номер 5: този генерал самият е лесносмилаем, обича лесносмилаема музика и лесносмилаеми театрални постановки.....
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Днес дадох на жената да разбере какво ми е, като ме мъкне по магазините. 
Влязохме в 11 кръчми и във всяка пробвах ракията и мезето, а после се върнахме в първата...