Ето как грешна диагноза уби Гого

ТЕМА

Ето как грешна диагноза уби Гого

319283
на 10.01.2014
Ето как грешна диагноза уби Гого
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Родни лекари съсипали здравето на Георги Найденов - Гого от “Тоника”, който за жалост си отиде от този свят преди часове, разказва съпругата му Ева. Докторите сгрешили диагнозата му и дълго време го лекували за друго заболяване, което сринало организма му.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Първата диагноза, поставена на Гого от “Тоника” била латерална миотрофична склероза, той похарчил над 300 хил. лв. за терапия. Ходил на лечение в Израел, Русия и Китай, което не довело до нищо. Първа Ева се усъмнила в лекарска диагноза след среща с нейна позната. Тя й разказала за подобен случай с роднина, който също първоначално бил диагностициран като болен от латерална миотрофична склероза, но след това се оказало лаймска болест.

Гого заболял от лаймска болест във Виетнам, по време на турне отпреди 30 години. Според съпругата му Ева той дълги години бил вирусоносител, а преди година и половина се отключило развитието на коварното заболяване. 

“Преди около 30 години бяхме във Виетнам на концерт-турне. Спомням си, че тогава Гого беше ухапан от някакво насекомо. Беше много отдавна и не мога да си припомня точно как и при какви обстоятелства стана това. На другия ден се появи едно специфично петно. То е типично за хората, страдащи от лаймска болест, но тогава не знаехме това. Малко по-късно петното изчезна. Сега, след като спряхме погрешното лечение, то отново се появи. Ходихме на консултации в Германия, където също потвърдиха, че Гого страда от лаймска болест и нищо друго!”, коментирало Ева Найденова.

Състоянието му се влошавало, а лекарите не можели да направят нищо. Семейството било на ръба на отчаянието. Впоследствие стана ясно, че диагнозата на известния певец е сгрешена тотално. В началото на септември се разбрало, че разбра, че Гого всъщност страда от лаймска болест. Няколко независими изследвания потвърдили тази диагноза. Заради забавянето на лекарите, обаче, състоянието на Гого се влошило. Медици от Германия били единодушни, че предишното му лечение е влошило драматично неговото състояние. Ако не била сгрешената диагноза и терапия, той вече щял да бъде напълно здрав и вече забравил страданието си.

Заради първото лечение организмът му бил буквално отровен от тежки метали, което нарушило баланса и функциите на всичките му вътрешни органи. На клетъчно ниво той бил подложен на токсична атака, което е предизвикало тежка ответна реакция на самия организъм. Това довело до нервно-мускулен дисбаланс на всички нива.

“Лекарите откриха една Менделеева таблица в кръвта на съпруга ми”, коментирала Ева.

Самото изчистване от отровите било много тежко и болезнено за Гого. Той имал тежки пристъпи, давел се и отделял секрети под различна форма.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК