Вход
София
Времето в София -1 o C

Ето кой ще изпълни видеоклиповете за българското председателство на ЕС

Ето кой ще изпълни видеоклиповете за българското председателство на ЕС

23:55
104
2
Ето кой ще изпълни видеоклиповете за българското председателство на ЕС
Автор: ПИК
13.09.2017
2
104

Фирма "Ди индъстри" ООД е определена за изпълнител на обществената поръчка с предмет "Изработване на телевизионни, аудио и интернет клипове за популяризиране на Председателството на България на Съвета на ЕС. Това съобщиха от Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018. Общата цена за цялостно изпълнение на поръчката е в размер на 242 940 лева с ДДС. Избраният изпълнител ще създаде анимирано лого и разработка на визуална идентичност; четири триминутни видеа на различни теми, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и английски език с продължителност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери.

В поръчката е предвидено изпълнителят да създаде и оригинална музика за нуждите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а автор и сценарист е Мирон Крумов. В обществената поръчка са участвали фирмите "Ейч ди ченъл" ЕООД, "Арт уинар" ЕООД, "Мирамар филм" ООД, "Бранд ню айдиъс" ЕООД и "Ди индъстри" ООД.

Три от фирмите са били отстранени след разглеждането на документите, защото предложенията им не съответстват на изискванията на възложителя, посочени в Техническата спецификация. До финалния етап на процедурата за отваряне на ценовите предложения бяха допуснати "Мирамар филм" ООД и "Ди индъстри" ООД. След извършена оценка на ценовите предложения и комплексна оценка на офертите на първо място е класиран участникът "Ди индъстри" ООД с 81,62 точки, другата фирма е получила комплексна оценка от 68 точки.

Сподели:
Напиши коментар »
(2)
1
На Бугаристан ще се падне голямата чест по закриването на ЕС. Евродепутатите днес, сравниха ЕС с кораба Титаник, след речта на Юнкер.
2
Четвърт милион лева за три клипчета! Ашколсун!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Трябва ли България да приеме Истанбулската конвенция за насилието над жени и "третия пол"?
архив

- От какво най-често умира човек? - То в некролозите си пише - от роднините и приятелите!

 

няма нови новини
Днес: 61
сега
2010
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Фолкпевецът Илиян проговори за Митьо Очите - само в "Жълтите новини"
x
ВНИМАНИЕ! Хората със синдром на хронична умора са изтощени на клетъчно ниво
x