Ето на това място в Несебър двама българи за малко не бяха убити от свирепи цигани (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Ето на това място в Несебър двама българи за малко не бяха убити от свирепи цигани (СНИМКИ)

33640
на 23.11.2017
Ето на това място в Несебър двама българи за малко не бяха убити от свирепи цигани (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Екип на Флагман.бг успя да открие мястото, което се превърна в кървава арена за двама българи от Несебър. Общинските служители Дойчо Дойчев и Христо Ранков, без дори да подозират, са нападнати от озверели цигани, докато изпълняват служебната си дейност – а именно да заловят бездомно агресивно куче, което преди дни нахапало несебърлийка, съобщава "Флагман".

препоръчано

Районът около бившия супермаркет „Зорница“ в Несебър, сега „Жанет“, където започват дюните в посока кв. Черно море е буквално превзето от цигани. Прищълците от Градец и Катунище. Горичката там, на метри от плажа – иначе така апетитно място за строителните предприемачи, е превърнато в бивак.


Зад тези храсти се крие циганският катун

Днес нашият екип засече от катуна – между храстите, да излизат трима цигани. Пришълците се запътиха към централната част на града. Най-вероятно са роднини на четиримата, които нападнаха двамата общински служители. Утре тези хора, които се чувстват безнаказани, могат да скочат на някой друг. Дали обаче този човек ще има късмета на Дойчо и Христо – да се „отърве“ със счупени ребра и крака?!


Тримата цигани се запътиха към центъра на Несебър

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас обявиха, че нападателите вече са издирени и задържани. Разпитани са свидетели – очевидци на престъпното посегателство, назначени са и експертизи.

Събирането на доказателства по отношение съпричастността на задържаните към инцидента продължава. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди.

През утрешния ден предстои докладване на образуваното досъдебно производство в Районна прокуратура– Несебър за вземане на последващо отношение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК