Ето човека, държал депото за дрога в "Меден рудник" (снимки)

Региони

Ето човека, държал депото за дрога в "Меден рудник" (снимки)

88390
на 28.10.2014
Ето човека, държал депото за дрога в Меден рудник (снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

39-годишният Слави Тодоров – Ламята, който е собственик на депото за дрога в жк. Меден рудник, се жали пред съда, че е тежко болен и иска да го пуснат под гаранция, пише Флагман.

препоръчано

Главатарят на разбитото наркодепото бил с болно сърце, поставен му е пейсмейкър  и чакал за трансплантация.  Преди да бъде хванат с дрогата, Тодоров има други две присъди за притежание на наркотици и в момента все още тече изпитателният му срок.

Ламята бил тежко болен, чакал трансплантация на сърце

Задържаните наркопласьори остават в ареста, чакат ги  от 2 до 8 години затвор.  Тежко болният Слави Тодоров е обвиняем по досъдебно производство за това, че в квартал „Меден рудник“ държал с цел разпространение амфетамин 122,305 гр. на стойност 3669,15 лв.и 1,202  гр. метаафетамин на стойност 300,5 лв.

На Слави Узунов е повдигнато обвинение за това, че е държал с цел разпространение в лек автомобил „Нисан“ 47,785 гр. коноп на стойност 286,71 лв., а у себе си 19,652 гр. метаамфетамин на стойност 491,30 лв.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК