Бомба

Ето 6 трика, за да изглеждате идеално на снимка

Само в ПИК
Ето 6 трика, за да изглеждате идеално на снимка
Автор: ПИК
Дата
Дата
4431
Коментари
0
Ето 6 трика, за да изглеждате идеално на снимка

Фотографията ни предоставя уникалната възможност да запечатим завинаги любим момент и да го споделим с всеки, пише адмеру.

Когато застане пред обектива, всеки човек иска да изглежда добре и да бъде уловен по най-добрия възможен начин. Понякога наричаме това "фотогеничност", но зад идеалната поза се крият и много умения. Сега фотографката Джоди Бол ни разкрива 6 тайни, с които да открием основните правила за позиране и да елиминираме най-честите грешки.

Заемете непринудена поза

S-образната поза изглежда по-отпусната и разчупена, тъй като няма пълна симетрия или "войнишка стойка". Освен това, обърнете внимание на ръцете - снимката ще изглежда по-добре, ако само палците са в джобовете, а останалата част се вижда.

Разделете тялото на три четвърти

За да изглеждате по-слаби на снимка, опитайте се да избегнете правата линия на раменете. Това може да се постигне като разделите тялото на три четвърти. Двете ръце нежно почиват на бедрото, което е по-елегантно.

Внимавайте за дланите

Когато се налага да докоснете лицето си с ръце, избягвайте да показвате отворена длан към обектива. Вместо това, тя трябва плавно да покрива лицето, следвайки чертите му.

Отпуснете ръцете

Отпуснатите ръце и рамене правят врата да изглежда по-дълъг, а човек - по-открит. Освен това, избягвайте да скривате ръцете си. Ръката е отпусната върху лакътя, а не се крие зад него, и това изглежда много по-добре.

Издайте коляното напред

Когато позирате завъртени леко на една страна, не забравяйте S-образната стойка. Ще трябва да издадете малко напред коляното и да свалите раменете, така че силуетът да изглежда по-фин, а стойката - не толкова напрегната.

Леко наклонете глава

Снимката ще изглежда много по-непринудена, ако не гледате втренчено в камерата отблизо. Наклонете глава леко напред и това ще създаде усещане, че гледате обектива от долу нагоре, което е друг начин да направите снимката по-добра.

Още по темата
Бионсе показа близнаците (СНИМКА)
Часовник
11:09
Чакането свърши и всички фенове на Бионсе могат да си отдъхнат. Звездата най-после показа близнаците си в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Освен това певицата потвърди имената на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!