Жадна ли сте за секс? Ето признаците, че това е така

Бомба

Жадна ли сте за секс? Ето признаците, че това е така

28486
на 11.05.2017
Жадна ли сте за секс? Ето признаците, че това е така
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тялото на жената реагира по свой собствен начин, когато изпитва "жажда“ за секс. Ето и по какво си личи...

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

1. Нервност

Когато една жена няма къде да освободи насъбралата се сексуална енергия, тя се трансформира в раздразнителност, която се излива върху околните.

2. Безсъние

Хормонът окситоцин, който се отделя по време на секс, действа като успокоително, което ни помага да заспим, съобщава "Ай Уомън".

3. Акне

Прогестеронът, който също се отделя по време на секс, помага за премахването на акнето. Когато той липсва, неприятните червени петънца по кожата могат да се завърнат.

4. Ниско самочувствие

Повече секс, по-високо самочувствие. Това важи с пълна сила най-вече за нежния пол. Когато една жена се чувства нежелана, вярва че причините са във външния и вид.

5. Разсеяност и лесно забравяне

Сексът влияе на кръвообращението, а по-добра циркулация означава и по-добра работа на мозъка, подобрява паметта и научаването на нови неща.

6. Изглежда по-възрастна

Колагенът, който се произвежда при редовни сексуални отношения, прави кожата да изглежда мека и копринена. Поради липсата на колаген жената може да изглежда по-възрастна отколкото е.

свързани новини

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК