Жеги и температури до 32° ни очакват днес, дъждове няма да има дори в планините

ЧАС ПИК

Жеги и температури до 32° ни очакват днес, дъждове няма да има дори в планините

2936
на 26.08.2014
Жеги и температури до 32° ни очакват днес, дъждове няма да има дори в планините
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес над страната ще преобладава слънчево време, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология  към БАН. След пладне ще има временни увеличения на облачността, по-значителни на североизточните и планинските райони, но валежи не се очакват. Ще духа слаб, в източните райони до умерен югоизточен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 28°.

препоръчано

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - след обяд слабо ще се понижи.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 26°-28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, на юг от Бургас временно до 3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността в следобедните часове, но валежи не се очакват. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 20°, а на 2000 метра - около 13°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК