ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЖЕЛЕЗЕН! Митко Пайнера извади мускули като на атлет! Млади мацки се заглеждат в плочките на 63-годишния бос

Само в ПИК
ЖЕЛЕЗЕН! Митко Пайнера извади мускули като на атлет! Млади мацки се заглеждат в плочките на 63-годишния бос
Автор: ПИК
Дата
Дата
11202
Коментари
2
ЖЕЛЕЗЕН! Митко Пайнера извади мускули като на атлет! Млади мацки се заглеждат в плочките на 63-годишния бос

Трудно е да се повярва, че босът на „Пайнер” инж. Митко Димитров е в предпенсионна възраст. На 63 години продуцентът мултимилионер пъчи мускули, каквито имат само най-тренираните атлети. По тялото му няма нито грам мазнина, ако изключим олиото, с което се маже за загар.

Всяко лято Митко Пайнера дирижира чалга империята си от хасиендата си в курортното селце Лозенец. Така хем успява да върти мултимилионния си бизнес, хем намира време и за плаж. Палатът му е на самия бряг на морето и е един от най-скъпите по Черноморието, пише седмичник. Край внушителната вила се простира личен парк от няколко декара, а цялото имение е заградено с дувар, та да не могат любопитни очи да надничат в живота на инженера. В съседство е комплексът на Евелин Банев-Брендо – „Оазис”.

Митко Димитров има навика сутрин да се гмурка по половин час в сините морски води. Именно в такъв момент го нащракаха и папараците на „Уикенд”. Докато босът пореше вълните, млади мацки не сваляха поглед от него – личеше им, че се наслаждават на мускулестото му тяло.

„Какъв стегнат корем, какъв широк гръб, какви бицепси… Този да не е някой местен гларус?”, възхищаваше се секси госпожица пред своя приятелка. Двете очевидно не бяха осъзнали, че пред очите им се намира не друг, а най-маститият музикален продуцент в съвременна България.

Според запознати, инж. Димитров поддържа аполоновото си тяло без анаболи и стероиди - само с упорити упражнения в домашния си фитнес и с плуване. В морето той тренира мускулатурата си от 7.00 до 7.30 ч., след което в продължение на около 60 минути събира тен, излегнат под слънчевите лъчи. В 8.30 денят му става делови - босът започва да звъни на Галена, Преслава и Анелия и им дава указания къде каква песен да изпеят.

Още по темата
Митко Пайнера секна пиячката на чалга дивите
Часовник
13:42
Продуцентът на чалга дивите Митко Димитров е решил да стегне редиците на подопечните си изпълнителки и да въведе строги правила за поведение. Шефът на "Пайнер" е обявил ново правила във фирмата -...
Напиши коментар »
(2)
2
Младите мацки се заглеждат не по плочките му,а по парите му.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Обран е апартаментът на депутат. По думите му нищо не е изчезнало освен парите на безработната му съпруга... Около милион евро...