БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Жена си глътна езика, докато чакаше да предаде изборен протокол

Само в ПИК
Жена си глътна езика, докато чакаше да предаде изборен протокол
Автор: ПИК
Дата
Дата
4618
Коментари
1
Жена си глътна езика, докато чакаше да предаде изборен протокол

Жена, член на една от секционните избирателни комисии в Пловдив област, е припаднала тази нощ в Панаира. Инцидентът е станал в палата №7, където РИК 17 приема и обработва изборните протоколи от областта, съобщава "Трафик Нюз".

Присъстващи в залата разказват как на жената й прилошало и дори глътнала езика си. Няколко души се спуснали да й помагат. Била извикана и Бърза помощ. За щастие, сред членовете на една от секционните комисии от Кричим е имало медицинска сестра. Тя веднага се притекла на помощ и помогнала езикът на жената да бъде изкаран. Впоследствие пострадалата била качена в линейка.

Според свидетели на събитието причината за станалото с припадналата жена е преумора. Много от членовете на СИК се оплакаха от това, че за пореден път са чакали цяла нощ, за да могат да предадат изборните книжа. Те пристигнали от различните населени места в област Пловдив по различно време. Членовете на комисии от Кричим например били в Панаира около 1 часа тази нощ. Осем часа по-късно си тръгнаха уморени и недоспали от залата, а някои бяха твърди, че повече няма да участват в избори.

Някои от членовете на СИК се оплакаха и от недостатъчен брой столове в залата. За едни места имало, за други не. Трябвало да се редуват или да изчакат някоя комисия да бъде извикана да предаде документите си, за да се освободят местат й.

От РИК 17 обаче обясниха, че са били осигурени 1500 стола – достатъчно за членовете на комисиите в областта. Същевременно забавянията в обработката на протоколите било заради грешки, допуснати от секционните избирателни комисии.

Напиши коментар »
(1)
1
Комунистите са виновни. Жената като е видяла как се е подредил свинаря Гергов си е глътнала езика от завист. И аз така като гледам разни дебили какви коли карат, гълтам слюнка и препикавам против уроки.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.