ЖЕСТОКА СМЪРТ! Откриха в дере вкочанена от студ гола жена

Региони

ЖЕСТОКА СМЪРТ! Откриха в дере вкочанена от студ гола жена

18743
на 29.09.2017
ЖЕСТОКА СМЪРТ! Откриха в дере вкочанена от студ гола жена
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гола и вкочанена от студ е намерена 63-годишна жена в маданското село Върба. На зловещата находка се натъкнал брат й, който е кметски наместник на селото, Реджеп Ахмед. Кадрие Ахмед имала от много години психични отклонения, нямала брак и деца и не излизала често от къщи, за нея се грижели близки и брат й.

препоръчано

Във фаталния ден брат й бил в Мадан, а тя се съблякла гола и отишла в дерето в самото село. След сигнал от хора, че сестра му е в дерето, той се прибрал и подал сигнал на тел. 112, но минути след това жената издъхнала. Аутопсията й доказала, че причината за смъртта е измръзване, пише "Марица".

"В дерето няма вода, но тя е стояла няколко часа на студа и е измръзнала", каза Реджеп Ахмед. В петък беше погребението на жената. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК